juhlasukat ja uudet tossut

muoti
16 kommenttia

maailman söpöimmät tossut

Aion yhdistää maailman söpöimmät mokkanahkaiset nauhakengät noihin Topshopin pitsisukkiin. Nauhakengät ovat alelöytö Zarasta, sukat tulivat samassa tilauksessa pliseeratun hameen kanssa – ostin, kun sai kolmet kahdeksalla punnalla, eikä mistään muualta löytynyt lapsuudesta tuttuja juhlasukkia!

sukat sandaaleissa

Sukat sandaaleissa -inspiraatiota kisskissbangbang:lta ja we ♥ it:stä.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. aivan ihanat kengät, itselläni on samanmalliset mutta eri materiaaliset ja väriset. niiden kanssa söpöt sukat vaan näyttää hurjan kivoilta, ite oon just ton tyylisiin sukkiinkin monien muiden lisäksi yhdistänyt!:3
  http://like-paper-cuts.blogspot.com

  1. Kiitos!:-) Niin näyttääkin, taidanpa pistää nuo jalkaani heti tänään. Harmillista, ettei mulla taida olla ehjiä sukkiksia, pitääköhän koettaa yhdistää nuo housuihin kun en uskalla lähteä pyöräilemään paljain säärin?

   1. oi, piukat, nilkat paljaaksi jättävät lahkeet tommoisten kenkien kanssa, myöskin mm<3

 2. Pitsisukat rules! (ja nuo kengät kans, niissä ei vissiin ole korkoa?) Ostin myös Topshopista kolmet pitsisukat: kirkkaansiniset, vihreät ja mustat. Valkoisia kun löysin joskus Indiskasta ja hamstrasin samantien kolme paria. :)

  1. Niin minustakin! Ja hoo, hyvä tietää että Indiskasta saattaisi löytyä noita, koska minusta tuntuu etteivät yhdet riitä… Tosin on mulla mustatkin, Topshopista nekin!:-) Kirkkaat olivat hauskoja kanssa, mutten ehkä itse osaisi niitä yhdistellä – odotan innolla näkeväni ne sulla!:-)

 3. Hah! Tuntuu, että oon täysin pudonnut kaikista blogeista kuukauden Euroopankiertelylläni. Fiilis on kun olis pakoillu jotain kaveria kuukauden ja sitten koittas kaveerata uudestaan.. Kuulostaa tyhmältä :D

  Mutta, sukat on söpöt ja kenkulat myös. Omaan jalkaan ei vaan noi herrainkenkien tyyliset töppöset oikein istu. Hölmön muotonen jalka kait. Sukkia ja sandaaleita en osaa vielä yhdistää, sanokaa tylsäksi vaan :)

  1. Voi sinnuuu!:-D oliko hyvät kiertelyt?! Hahaa, saat kaveerata :—D

   Kiitos!:-) Höh, oletko varma ettet vain ole löytänyt sopivia vielä? Mulla meni jonkin aikaa ennen kuin aloin löytää tarpeeksi kapeita malleja, jotka eivät kuitenkaan ole kärjestä liian pitkiä.

 4. täällä yksi sukkahamstraaja kanssa ! oon keräillyt keväästä asti erilaisia pitsi ( ja muitakin ) sukkia ja ne on kivojakivoja.

 5. Hitsit, sukkailu alkaa täälläkin innostamaan. Varsinkin kun tuntuu, ettei paljaita jalkoja uskalla laittaa mihinkään kenkiin. En tiedä mikä siinä on, mutta jokaikisellä reissulla onnistun jotenkin romuttamaan jalkani. Tällä kertaa pääsin sentään kotiin asti, ennen kun rakot alkoi märkimään ja eilen illalla jalka turposi kamalasti ja kävely oli tuskaa. Että nyt vaan pitsisukkia metsästämään. Mulla on visio neonpinkeistä sukista mun kultasandaalien kanssa, mutta saa nyt nähdä… :)