luottokosmetiikkaa

lifestyle
36 kommenttia

Nata haastoi mut esittelemään luottotököttini, ja koska en oo aikoihin höpissyt mitään kosmetiikasta (ehkä ihan hyvä, tuntuu joiltakin tulevan noi mun mineraalimeikit korvista, hahah:-D) niin tässäpä tulloo! Ideana oli kai alunperin esitellä kymmenen tuotetta ja haastaa mukaan kymmenen bloggaajaa, mutta mutta….. ei mulla ollut kymmentä luottotököttiä!? Enkä halunnut kuvata teille mun tylsää dödöä tai hammastahnaa?! :- D

kasvot - face copy1

1. Lumene Radiant Touch Kirkastava Naamio & Mikrokuorinta.

Paras kuorinta, mitä olen koskaan kasvoilleni kokeillut! Tämä tökötti toimii myös kirkastavana naamiona, joten kyseessä on periaatteessa 2 in 1 -tuote. Ei ärsytä kasvojen herkkää ihoa, mutta tekee siitä hehkuvamman ja terveemmän näköisen. Olen saanut tämän tuotteen Lumenelta.

2. Clinique Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer -seerumi.

Käytän tätä kesät talvet erityisesti silloin, kun ihoni on täynnä ärsyttäviä koholla olevia näppyjä tai kun ihoni näyttää elottomalta ja samealta. Ymmärtääkseni tämä tuote kuorii ihoa todella hellästi, jotta se uusiutuisi nopeammin – en tiedä mitä muuta se tekee, mutta tämä todellakin pelastaa niinä aamuina kun tekisi mieli mennä takaisin peiton alle ihan vain siksi, että on niin ruma olo :- D Tästä seerumista tykkäsin jo viime vuonna!

3. Acnicyl -täsmävoide näpyille.

Tehokas, muttei kuivata kasvoja kauttaaltaan (kyllä, jotkin täsmävoiteet ovat niinkin ärjyjä!), jos ei käytä päivittäin samoille näpyille :- D Mulla on aika paljon pieniä epäpuhtauksia kasvoissani, joten tämä on kyllä jokailtaisessa käytössä, meikin alle en ole koskaan näitä täsmävoiteita käyttänytkään. Tätä myydään apteekissa, hintaa vissiin pikkuisen reilu kymppi, mikäli muistan oikein.

bun - nuttura

1. Four Reasons Shaper -muotoilusuihke

Sokoksen Kauneuden verkkokaupasta tilaamani ”voimakas muotoilusuihke” toimii paremmin kuin uskalsin odottaa! Tämä on täydellinen tuote silloin, kun haluaa pidentää hiustenpesuväliä, sillä tällä todella saa ryhtiä kampaukseen. Tämä on nykyisin korvaamaton, kun haluan tehdä muhkean nutturan – aiemmin saatoin saada muhkean kampauksen aikaiseksi säkällä, nyt sellainen onnistuu lähestulkoon aina. Suihkin tätä hiuksiini pää alaspäin ja sitten väsään nutturan tällä tavoin. Ihastuin tähän niin kovasti, että ostin itselleni saman tuotteen matkakokoisena Tukholman reissua varten :- D

hair - hiukset copy

1. From this…..
2. To this.

3. Aussie 3 minute miracle reconstructor

Tätäkin tuotetta olen hehkuttanut aiemmin, enkä suotta! Jokin näissä vaan toimii, koska hiukset ovat aina siloiset, helposti kammattavat ja ilmavat kun tätä pikatehohoitoa on käyttänyt. Ja kyllä, tämä myöskin tuntuu liimaavan ne kaksihaaraiset!:- D Parasta tässä on kuitenkin se, että vaikutusaika on juuri sopiva säärien sheivaamiseen tai vartalon kuorintaan.

4. Klippoteket styling dust kuivashampoo

Todella toimiva tuote edulliseen hintaan – en juurikaan huomaa tässä eroa Tigin tai Toni&Guyn vastaaviin, jotka ovat huomattavasti kalliimpia. Ainoa mikä tässä mättää, on tuoksu! Mun mielestä se haisee samalta, kuin meidän komposti omenahillon teon jälkeen syksyisin, eli siis semmoiselta lämpimältä omenalta, ehkä vähän käyneeltä? :- D Kukaan muu ei ole toistaiseksi ollut kanssani samaa mieltä, mutta mulle tulee ihan selvä assosiaatio käyneisiin omenoihin tosta tuoksusta!

 

hands & body

kaikkien kollaasien mallikuvat: Andreea Angelescu,  All Over Press. Tököttikuvat omia.

 

1. L’occitane Hand Creme Lavender

Paras käsirasva ikinä – tarpeeksi kosteuttava, ihanan tuoksuinen ja imeytyy suht nopeasti. Paljon plussaa ihanasta pakkauksesta!

2. The Body Shop Earth Lover shower gel

Tämä suihkugeeli tuoksuu vesimelonille ja se on biohajoava – siinäpä riittävästi perusteluita tämän ostolle :- D Täytyy sanoa, etten edes muista koska mulla on viimeksi ollut suihkugeeli!? Olen sinnitellyt yhdellä miniatyyrisuihkugeelillä ja palasaippualla, mutta nyt kesällä kaipasin kunnollista pesuainetta.

 

Onko teillä samoja tuotteita käytössänne? :–)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tää oli aivan superihana postaus. Tykkään aina noista ns. kollaasikuvista, osaat vaan tehä niistä kivan näköset. :D Ja löysin tosi paljon taas uusia juttuja, joita voisin kokeilla. Kiitti tosi paljon! :) <3

 2. Acnicyl ja Klippoteketin kuivashampoo.<3 Niitä käytän itekin! Ennen Acnicylin löytämistä jynssäsin naamaa Basironilla, mutta se kuivatti niin paljon, että ihosta lähti pieniä palasia irti! Hyi. Vaikka kyllä se finneihin auttoi..:D

  1. Samma här! Se on aika tujua :-D Mun mielestä tämä toimii yhtä hyvin kuin se, mutta ei oo niin tujua.

 3. siis noilla sitä saapi hipiänsä hienoon ja hehkeään kuntoon :)

 4. Hei kiitti muotoilusuihkevinkistä, taidanpa hakea tuollaisen putelin testiin! Nykyään kun jopa vaivaudun laittamaan kuontaloani jotenkin niin on vähän alkanut ottaa päähän, että aamulla pöyhkeän näköinen letti on työpäivän jälkeen aivan lässähtänyt. Ehkä Four Reasonsin avulla mäkin saisin nutturat onnistumaan paremmin. :)

  1. Suosittelen!:–D Tuo tosiaan tekee hiuksista karheammat ja näin helpommin muotoiltavat. Siinä on myös melkoisen loistava pito! :-) Pysyy nutturat kyllä koko työpäivän.

 5. heh, teet kyl kaiken paljon hienommin ja tyylillä. mis mun tyyli on??! :D klippotekin kuivista oon kans käyttäny ja se tuoksu, noh, se on omanlaine. onneks sain tilalle bigsexyhairin kuivashampoon, se ei haise millekää :) klippotek on muuten kyl kans iha toimiva, mutten allekirjoita tota omenaväitettä, mulle tulee siitä mielee ala-asteen discot! :-D

  1. Hahaa, kiitos vaan!:–D

   Oho, enpä olekaan tiennyt että on myös hajuttomia kuivashampoita! Tigin ja Toni&guyn vastaavat lemuavat nekin nimittäin :- D Noooh, imelä tuoksu siis joka tapauksessa tässä klippoteketin versiossa!

 6. Hei & kiitos tästä, tälläsistä löytää aina itellekin uusia juttuja! Musta tuntuu, että taidan seuraavalla kauppareissulla jo pudottaa ostoskoriin tuon Lumenen kuorinnan!

  1. Hieno juttu!:–) Tuo kuorinta on kyllä aivan ihana, ne kuorivat osat ovat pieniä hippuja, ihan kuin jotain hmm.. oksan palasia tai jotain, ei mitään perusrakeita!

 7. hyvä kun mainostit tota aussieta ! olin ihan unohtanut sen ja vaikuttaa todellakin mun tuotteelta ! pitääkin hetimmiten käydä jostain ettimässä, tiiätkö oiskohan stokkalla tai sokkarilla? :)

 8. Ihana postaus! Sain paljon hyviä ideoita omiin kosmetiikkaostoksiin!

 9. Mä käytän tuota Klippoteketiä niin, että suihkutan silmät kiinni, henkeä pidätellen, ja teen kauhean ryntäyksen sen jälkeen viiden metrin päähän :-D Koska se haju on niin läpitunkeva ja sitä menee inhottavasti henkeen, että alkaa yskittää! Muuten loistava tuote.

  1. Hahhaa, hyvä taktiikka!:-D Mua ei toi haju hirveästi haittaa, mutta melkoisen voimakas se kyllä on ja outo!

 10. Osaat kyllä taikoa ihania kollaaseja! : ) Listastasi löytyi parikin omaa suosikkia, tuo Four reasons -lakka on suosikkini ja vieläpä ihanan hajuista.

  1. Voi kiitos ihana!:–)
   Totta, tuo on kyllä hyväntuoksuinen aine, vaikka se onkin supermakea, se ei jää leijumaan koko päiväksi peittäen alleen hajuvettä.

 11. en nyt ehkä menisi sanomaan tuon kuivashampoon tuoksua käyneeksi omenaksi mutta pahalta se haisee joka tapauksessa… pitää huone aina tuulettaa käytön jälkeen.. :D

 12. Näin sut tänään töissä:) olit tosi kivan ja herttasen olonen, mutten sitten uskaltanu sanoa mitään… höh tyhmä minä nyt harmittaa:(

  1. Ai, hih!:–D Ymmärrän kyllä, ettei tommosissa ”oudoissa kohtaamisissa” välttämättä osaa sanoa mitään. Mäkin yleensä vaan häkellyn kun joku moikkaa ja kertoo lukevansa mun blogia :- D heh

 13. Kyllä, Klippoteketin kuivashampoo ”tuoksuu” juurikin käytetyiltä omenoilta! :D Samoin ne hiuslakat vaaleanpunaisissa pulloissa. Tuoksuton, mutta muuten yhtä hyvä kuivashampoo olis kyllä pop ja pääsis varmaankin jokapäiväiseen käyttöön. :)

  1. Hahaa, jes!!! :—D Mä tiesin, etten voi olla yksin tämän mielleyhtymän kanssa!:- D Ja hiuslakat tosiaan haisee myös,mulla on semmoinen jättisuuri vaaleanpunainen.
   Niin olisi, ja lakka myös – mutta näillä mennään.

 14. voi ihana postaus! törmäsin tähän blogiin vasta äskettäin, ja haluaisin kysyä millä ohjelmalla teet noi kollaasit? :)