ensimmäiset toiveasut syksylle

muoti
34 kommenttia

Nämä kaksi asukokonaisuutta hurmasivat minut kokonaisuuksina – miettikää miten hyviltä nuo molemmat näyttäisivät myös ohuiden mustien sukkisten kanssa syksyllä. Ihastuimpa niinkin kovasti, että väsäsin jonain sateisena iltana vaihtoehtoiset asut alkuperäisten hengessä. Näissä on jo ripaus syksyä, itse ainakin aion pitää nämä mielessä, kun illat alkavat viiletä. :-)

ilikeherwithout... copy copy

i like it

kuvat: runwaym, topshop, lazy oaf, etsy, forever21, tumblr

Mitäs pidätte, onko kumpikaan asuista teidän tyylisenne? :-)

translation: the first dream outfits for fall 2011.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ah, ihania kokonaisuuksia! Ensimmäinen on ehkä vielä hieman ihanampi kuin toinen.

    Syksy on ihanaa aikaa, koska silloin voi kerrospukeutua ja käyttää neuleita. Mutta yritetään nyt silti vielä nauttia tästä kesästä. :) Täytyy kyllä myöntää, että itsekin olen jo kaupassa hipelöinyt syyskenkiä..

  2. aeee, voi ei! Mä en voi vastustaa näitä syksyjuttuja vaikka ihan mielellään kesä sais jatkua vielä piiitkään! En silti voi sille mitään et kaikkialta pursuavat syysvaatejutut alkaa jo vähän kutkuttelee. Esim nää! Aah! Molemmat ihan supersööttejä ja nerokkaita

  3. Kumpikaan asuista ei oo mun tyylinen, mutta tykkään ihan hirmusesti tosta ylemmästä asusta. Alexa Chungilla on aina ihania vaatteita ja asukokonaisuuksia. :-)

  4. Oi tuo oranssi Topshopin neule! Ja voisin kyllä tuollaisen Alexan hamosenkin kelpuuttaa vaatevalikoimaani. :)

    Selailin tänään ennen töihin lähtöä hetken H&M:n syksykuvastoa, tuleva syksy näyttää yllättävän inspiroivalta jo nyt. Ärsytti vaan kun kaikki kivat neuleet olivat 100% akryyliä, sitä en huoli päälleni vaikka vaatteen malli olisi täydellinen. Täytyy keskittyä neuleiden osalta vähän laadukkaampiin merkkeihin, jospa vihdoinkin löytäisi syksyyn sopivan The Neuleen…

    1. No äläpä!:-D minä kanssa! Onneksi multa löytyy jo oranssi neule ja pliseerattu hame, tosin punaisena. :-)

      NO älä:-( Enemmän ärsyttäisi kuitenkin se, että tilaisit ne ja sit ne menis ekassa pesussa pilalle…… är!!! >:-( Vinkki: kurkkaa H&M:n miesten puoli syksyllä. Ostin sieltä viime talvena neuletakin, joka oli 80% villaa ja maksoi 30e.

      1. Jep! Aattelin jatkossa keskittyä miesten valikoimiin neuleen metsästyksessä, kun herroille tunnutaan tarjoavan toimivampia vaatteita paremmilla materiaaleilla. Tilasin sillon sen H&M Lanvin miesten olikohan merinovillaisen neuletakin, mutta se ei kuitenkaan ollut ihan täydellinen. Eiköhän jossain vaiheessa tärppää! :)

  5. Tuon mulberryn resort- asun voisin heittää päälle vaikka saman tien! Jotenkin tuo harmaa eläinkuvioinen paita kaikessa outoudessaan iski :-D

  6. tää on niin ahdistavaa kun kesällä aletaa jo miettiä syksyä, syksyllä joulua, jouluna kesää..ei ihme että aika menee niin nopeaa. ja kaiken lisäksi tähän kaikkeen altistuu median myötä.. vai menisköhä se toisinpäi, uknow?:) media tell’s us what to do..

    1. :—D nooo, musta tuntuu että se menis noin ilman median vaikutustakin, tai siis että mä ainakin alan haaveilla kylmemmistä säistä heinäkuussa, enkä ainoastaan niistä syysvaatteista ;- ) mutta ymmärrän pointtisi!

  7. oi syksy on niin kiva. melkein jo vähän ikävä niitä suloisen pehmoisiä neuleita ja polven yli kipuavia sukkia !

  8. Molemmat uppoisivat kyllä tosi hyvin kaappiini!
    Ja pakko myöntää että isekkin oon jo tutustunut syysvalikoimiin ihan kybällä, ekn neuleenkin kotiutin tänään! sysky on musta vaan niiiin paljon kivempi vaate vuodenaika.

    1. Hihii:-) Musta kesä ja syksy ovat parhaita vuodenaikoja pukeutumisen kannalta, mutta syksyllä toki siksi, että saa kerrospukeutua!

  9. Alexa Chungilla olevat kengät on söpöt (: mutta kauheeta ku niin monessa paikassa puhutaan jo syksyn vaatteista. Ei vielä saa, vielä on kesä!!

    1. Niin on!:-) Noita löytyy Net-a-porterilta, kyttäsin heti:D
      Höh, höpöhöpö, samoja vaatteitahan voi käyttää kesät syksyt! Nuokin asut vaihtuu kesästä syksyyn niillä sukkiksilla. Ei se syksyn tulo hidastu, vaikka kuinka pidettäisiin suut supussa,haha!

    1. They are!:-) I’m in love with Alexa’s outfit.
      I’m trying to make short translations, I guess that helps a bit? :- )

  10. Oon menos kesän lopulla lontooseen ja aion ostaa tollasen valkosen pitsimekon mikä oli tos ekas kollaasis :) oli hauska nähä se tossa! se on tosi ihana mustakin.

    1. Voi että, toivottavasti löydät sen, se on ihastuttava!:-) Mulla on pari pitsimekkoa jo kanssa, ne on supereita.

  11. lisään viel tohon että ois kiva jos tekisit enemmän tälläsiä inspiraatio postauksia :) sulla on tosi kiva tyyli ja tykätään samoista vaatteista ja ihmisistä (rakastan alexa chungia)!

    1. Oi vitsi, kiva kommentti! Tykkään kovasti väsäillä näitä, tai kollaaseja siis ylipäätään, joten pitänee jatkaa samalla linjalla!

  12. Mä haluaisin ponchon tai useamman, mutta kaikki mitä oon tähän mennessä katsonut, sisältää akryylia.