sanaton

lifestyle
8 kommenttia

lake

Norjan surulliset tapahtumat hämmentävät kovasti, etenkin kun omat vanhempani ovat olleet muutaman korttelin päässä pommi-iskusta – onneksi he ovat kunnossa! Ihan kammottavaa, ei oikein edes osaa sanoa mitään.

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jep, aivan järkyttävää… Vielä (korjatkaa jos olen väärässä) kaikenlisäksi se, että kuolleista niin suuri osa on nuoria, jotka eivät ole ehtineet yhtä ainutta poliittista päätöstä elämässään tehdä. Kuinka raukkamaista on hyökätä heikompiensa kimppuun!? En voi ymmärtää.

  Okei, olen 15-vuotias ja sitä luokkaa on suurin osa kavereistanikin facessa, mutta silti hämmästelen, miten 50 ”Amy Winehouse kuoli :O:O ):” päivitystä vasten on yksi tai kaksi statusta, jotka liittyvät Norjan tapahtumiin… asiat jälleen tärkeysjärjestyksessä, hiphei. Toki Amyn kuolemakin on surullista, mutta kuitenkin.

 2. :( Ihan hirveä viikonloppu oli kyllä… tosi surullista kaikille norjalaisille. Mulla on ollut tosi paha mieli koko viikonlopun ton takia, ei sitä tuskaa voi yhtään käsittää. Miksi joku tekee noin? Ei mitään järkeä…

 3. oikeesti en voi uskoa tota tapahtuneeks, miten sairaita ihmisiä on olemassa kun menee ampumaan 15-vuotiaita nuoria! okei eihän nyt missään iässä pidä tulla ammutuksi, mutta noin nuoria. tosi surullista. ja voi kauhea miten ikävä kuulla, että sun vanhemmat on ollu siinä hyvin lähellä, onneksi ne on kunnossa!

  ps ihana kuva

 4. En vielä edes tajua koko tilannetta, vaikka Iltalehden sivua päivittelenkin tiuhaan tahtiin ja odotan että jotain järkyttävää ne vielä ilmoittavat!

  Itse 16-vuotiaana tuntuu liian varhaiselta päättää elämä. Maailmassa on niin paljon hyvää, mutta miksi yksi paha saa aina valtansa?

 5. Ihan kamalaa. Itse olin ton tapahtuneen aikana vielä riparilla isosena ja kyllä se kieltämättä imi energiaa, ja aina kun oli just räkättäny täysillä muisti tän asian.. Mun siskolla on lennot tälle viikolle osloon, ja koitti saada viimeviikoks, onneks ei saanut… Hyvä ettei vanhemmilles käyny mitään :)

 6. Maailma on paha paikka ja pahemmaksi tuntuu koko ajan menevän. :( Toivotaan vaan, että kaikki kriisiapu yms. saadaan oikeiden ihmisten ulottuville, jotta kaikki jälkiseuraukset saataisiin minimiin.