fluorescent adolescent

lifestyle
18 kommenttia

ranta

watermelon

oooo

tossut

södermalm

ötökkä

samisbikinit

halloumisalaatti

jalat

Huh, eka vapaapäivä aikoihin!!! Olen hoitanut miljoona asiaa, jotka olis pitänyt hoitaa jo ajat sitten, mutta minkäs teet kun olet töissä silloin kun muut liikkeet, virastot ja puhelinlinjat ovat auki :-D Vapaapäivänä kuuluu myös rentoutua ja tehdä kivoja juttuja, joten ostin vesimelonia, tuoretta leipää Stockan leipätiskiltä ja uuden kasvin edellisen tilalle. Nyt siirryn lueskelemaan uusinta Trendiä ja odottelemaan puhelua Miinalta, me aiotaan vielä mennä valokuvailemaan, sillä kesäilloista pitää ottaa kaikki irti, vielä kun voi!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Todella kivoja fiilistelykuvia nämä kaikki. :) Ja toivottavasti sulla oli ihana vapaapäivä!

  1. Kiitos! Ja oli kyllä, aivan ihana :–) Oltiin vielä tosiaan kuvailemassa Miinan kanssa ja tuli kivoja otoksia!

  1. Kiitos ihana! :- ) Äiti ja isä selvisivät reissustaan onneksi ehjin nahoin, mutta ikävä kyllä heidän norjalaisten sukulaistensa tuttuja oli ollut paikalla juurikin siellä saarella… :’-( Pakko kuitenkin ajatella vähän itsekkäästi ja iloita siitä, että omat lähimmät ovat turvassa ja kunnossa.

 2. Oi mikä ihana tunnelma vai valaistus näissä sinun lomakuvissa! :)

  Onneksi sinun vanhemmat selvisit Norjan reissulta ehjinä. Surullinen tapahtuma kuitenkin :(

  1. Voi kiitos!:—) Eivät ne oikeastaan lomakuvia ole, vaan kesäkuvia, koska lomani vietin jo toukokuussa, heh he ;-D
   Niin, älä muuta sano. Huh huh.

 3. Tosi kauniita kuvia, ja voi hitsi toi halloumijuustosalaatti näyttää hyvältä! Varmaan minunkin on pakko tänään tehdä sitä, kun iski hirveä halloumihimo :—)

  1. Suosittelen! Halloumi on niiiiin hyvää, keksin sen vasta tänä kesänä kun maistoin Juhannuksena sitä Miljalta :- D Nam! Ja kiitos kehuista! :- )

 4. Ah, rakastuin tohon biisiin! Sairaan hyvä. Ja kesäkuvat sopi aivan loistavasti fiiliksiin. Nauratti noi kahet samanlaiset biksut kuivumassa, oot ollu jonkun kaa samisshh! Söpön väriset, täytyy sanoa. Koitin kauheesti ettiä itelleni uusie biksuja, ja sitten ostin tylsät mustat bandööööt (jaa että miten se kirjotetaan..?) H&M:ltä. Oli ainakin halvat. Ja halloumisalaatti näyttää muuten superhyvältä! Onko sulla siinä tonnikalaa seassa?

  1. Ihanaa että tykkäsit! Suosittelen siis kuuntelemaan muitakin coconut recordsin biisejä, mm. west coast ja the summer. Ihanan kevyttä kesämusaa :-)

   Hahaa, olin Juulin kanssa samis, vähän nauratti, koska en tiennyt että Juulillakin on noi samat bikinit :– D Nuokin ovat h&m:n bandeaut (tuollekaan sanalle ei ole suomennosta) mutta mulla on myös mustat, koska niitä on helppo pitää toppien alla!

   Ja jooo, nami toi salaatti oli parasta ikinä, vaikka tuossa kuvassa se näyttää värien takia ehkä vähän tylsältä. Siinä oli tonnikalaa, tammenlehväsalaattia, kevätsipulia, avokadoa, tomaattia ja hmmm sitten sitä halloumia ja siemeniä :-) Nam!

 5. Hei ! Nyt on pakko kysyä, että mistä kauniit ruskeat kenkäsi ovat ostettu? Taisin rakastua! :D

 6. en jaksa kirjautua ja haluun kommentoida ni nyt tulee tälläsenä tää :—D repesin vitoskuvalle ku katoin sitä pitkästä aikaa, hienosti toi komee mies tuol taustalla ;-) ja mulla oli tänään halloumsalaattia töissä eväänä namnam!