in every direction

lifestyle, musiikki
18 kommenttia

sky is high

ahaaa

Oon kuunnellut viime aikoina paljon musiikkia ja löytänyt siinä ohesa vanhoja suosikkeja ja uusia tuttavuuksia (KIITTI elli!!!!) – niin loistavia, että tekin ansaitsette mahdollisuuden löytää ne! Uusin soittolistani löytyy TÄÄLTÄ, kuunnelkaa!

Ps. Tänään Tampereella tapahtuu kaikkea kivaa

Tapahtumien Yössä!

Käykää ihmeessä Pikilinnan sisäpihalla Tammelassa, sieltä löytyy mm. Super Mukava, Arelalizza, kirpputori ja musiikkia. Hämeenpuiston Galleria Rajatilassa pääsee mukaan rakentamaan ikkunapuutarhaa ja siperian aukiolla järjestetään lavatanssit!!!!! Samalla voi piipahtaa keskustorin ranskalaisella ruokatorilla, joka on tänään avoinna keskiyöhön asti (olen kuullut että siellä joutuu jonottamaan ja että kannattaa varata käteistä mukaan. Itse suunnittelen muuttoa johonkin juustokojuista…).

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tää kuulostaa tosi tyhmältä, mutta onhan noita kuvia muokattu rankalla kädellä, onhan? Vai näyttääkö jossain oikeesti tolta? Jos niin, lähden sinne oitis 8)

  1. Ei oo!!! Voin linkkaa sulle kotona muokkaamattomat :D onhan nois kontrastia joo mutta taivas oli ihan pirun UPEEE tollon!!!!<333 ahh

 2. ruokatorilta on jo toffeet testattu, erityisesti se lakritsitoffee oli hyvää+ sen toffeekojun ranskalainen miesmyyjä on joku superflirttailija :–D

  pikkusisko oli käynyt myös testaamassa niitä churroja nutellalla ja oli kuulemma hyviä, ainakin vastapaistettuna.

  1. ooo hyvä tietää! lakritsitoffee on yleisesti hyvää, jospa ostais sitä tuolta nams… :-D

   hahaahah, voi kauhee, uskaltaakoha sinne mennä yksin punasteleen?! Ne näytti kuvissa ihan ok:lta mut juustot ja toffeet vaikuttaa paremmalta!:- )

  1. jeee, superihana kuulla!:-) uuden musiikin (ja joskus vanhankin) löytäminen vaan on niiiiiin parasta, ahhh!

 3. en oo pitkään aikaan tätä blogia ehtiny lukemaan ja ai että sun tyylis on kyllä ihana:) niin sulonen ja tyylikäs

  1. VOi kiitos ihana Irina!♥ Mä oon lueskellu sua, toivottavasti postaat pian hurjasti lisää!

 4. Hahaa nöö pröbleemös! nyt menisin ja kuuntelisin sun playlistin MUTTA ainiin.. mullahan on aika loppu.. eikä Taavi oo ostanut mulle vielä premiumia.. saaketti

  1. jjjea!:-D HAHA voi taavi, sun tarttee elli nyt kouluttaa sitä pikkuse!!! kyllä pikkusiskolle pitää premium hommaa, synttärilahjaks ees tai jotain höh?!

 5. moi Ida! onko sulla vielä käynnissä se lukijoiden esittely? ne oli hirveen kivoja, olisi kiva jos niitä tulisi vielä joskus tänne! sain ainakin itse monia uusia blogeja luettavaksi :)

  1. ööäääämmm en tiiä oikeen!:D en oo uhrannu asialle mietteitä hetkeen, pittää kattoo!