where are you gonna go when the night is over?

/// lifestyleTags: , , ,

.

dont you turn away

Lalalalaaaaa moikkamoi tyypit! Viikonloppu oli jees – pitkästä aikaa baarissa ilman, että ärsyttäis kaikki (ihmiset, paikka, ennalta-arvattava musiikki, hinnat, jonot, alaikäiset, KAIKKI) ihan mahdottomasti – tästä ei voi päätellä muuta kuin että yo-talo on jo niiiiin nähty. Siitä paikasta se baariärsytys on alkunsa saanut, sillä klubilla oli kivaa. Toki musiikki sielläkin on kuin suoraan omilta soittolistoilta, mutta siellä en kuitenkaan tiedä biisien järjestystä, hehe. Oli ilta silti aika mielenkiintoinen, tanssilattialla tapahtui parikin jännää juttua – eräs vasarointitanssia tanssinut nainen puristeli viattomien miesten takamuksia, mitäää?! En käsitä, se oli hyvin hyvin hämmentävää :-D

Mitä teille kuuluu, missä ootte huristellu, onko teillä ollut koskaan baariärsytystä ja oletteko päässeet sen yli? Nata, sinun kantasi baareista tiedän- vai onko se muuttunut? Et ollut klubilla, vaikka kaikki muut Carlingsin tyypit oli!

19 kommenttia

 1. Avatar Nata /// 01/08/2011 / 21:47:58

  tiedät aivan oikein siinä tapauksessa. ja en, en ollu ku ei kiinnostanu juurikin nuo mainitsemasi asiat. ja sitä paitsi mul oli sunnuntaina töitä :) aina on kaks tampereen cartsulaista, jotka saavat elämänarvonnassa sen lyhyen tikun ja joutuvat duunii sunnuntaivuoroo haha! tuplaliksa on pieni kompensaatio tästä touhusta heh :D

  ja siis ei oo muuttunu mun kantani, kahen vuoden baarityö on jättänyt ikuiset arvet, tästä eteenpäin niin baarittomaan sielunmaisemaani ;-D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 01/08/2011 / 22:06:34

   hahaa, sunnuntaivuorot on ihan jees, mieluummin olis lauantait vapaina vaikka :- D

   niin arvelinkin! se on ihan ok kanta, ymmärrän sinua hyvin!

   Vastaa
   • Avatar Nata /// 02/08/2011 / 00:59:44

    ja koska oon se uusin cartsussa, on iha ok lyödä meikäläiselle kaikki viikonloppuvuorot muutenkin, en valita, palkkakuitissa näkyy omana osionaan la ja su lisät :) sun pitää tulla moikkaa mua hämeenkadun puljuun joku päivä! voidaa vaikka keskustella baarien epäviihtyvyydestä. ylihuomisesta alkaa sellane kevyt 8 päivän putki, että ihan milloin sulle passaa hahha!

    Vastaa
 2. Avatar Miffa /// 01/08/2011 / 22:16:00

  Baariärsytys on ärsytyksistä kurjin. Usein ärsyttää kaikki mahdollinen ja sitten ihmettelen, miksi silti viivyn pilkkuun asti. Viimeisin ärsyttämätön kerta taisi olla juhannuksena Tavastialla, kun kaikki oli kerrankin ihan mahtavaa :)
  Dääm, mäkin olin suunnitellut lauantaille klubille menoa, mutta sitten Helsinki ja kaljakellunta osuikin samalle päivälle. Onneks baariin pääsee kuiteskin koska tahansa, kellunta on sentään vaan kerran vuodessa :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/08/2011 / 11:27:19

   Haha, ai, ei minusta!:-D Se on periaatteessa ihan hyvä ärsytys, eipä ole tullut käytyä baareissa kuukausiin! En oikeasti muista koska viimeksi ennen viime viikonloppua. Säästyy rahat ja hermot eikä seuraava päivä mene nukkuessa – ja onhan ne kotibileet todellakin tuhat kertaa kivempia!:-D

   Vastaa
   • Avatar Miffa /// 02/08/2011 / 23:48:29

    Heh, ehkä mun pitäis harjottaa jotain itsekuria, eikä aina kavereiden ”painostuksesta” lähteä baariin :D Vois tosiaan tehä hyvää lompakollekin :D Harmi vaan että oma kämppä on vähän liian ahdas tanssilattian virkaa toimittamaan :)

    Vastaa
 3. Avatar anna /// 02/08/2011 / 02:31:45

  mäkin olin klubilla ja bongasin teidät :) en vaan uskaltanu tulla moikkaamaan söpskiä tyttöjä vaikka ihan hyvissä olinkin!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/08/2011 / 11:30:09

   Uu!:-D Nooo, ens kerralla sit ehkä?! Eikä se haittaa, on todella hämmentävää kun joku lukija tarrautuu koko illaksi seuraani, koska varmaan olettaa tuntevansa mut… nim. kokemusta_on91
   tosin ei sillä että olettaisin kenenkään tekevän niin, haha:D

   Vastaa
 4. Avatar lauray /// 02/08/2011 / 10:22:27

  oli kyllä harvinaisen hyvä ilta klubilla lauantaina ! tykkäsin kovasti jälleen kerran indiediskon meiningistä, vaikka kyllä sielläkin tulee tietyt samat biisit, erijärjestyksessä sentään joka kerta :—D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/08/2011 / 11:30:26

   eikö!:-D no niinpä, kunhan itse ei tiedä järjestystä niin asia ok!

   Vastaa
 5. Avatar ninnu /// 02/08/2011 / 13:15:39

  moi! eikös Tampereella ole Ruma? olen kuullut siitä hurjasti hyvää, ja on kuulemma vähän erilainen kuin useimmat baarit/sedulat. itsekin kärsin usein baariärsytyksestä, mutta viikonlopusta toiseen sitä löytää itsensä kuitenkin kuluttamassa samoja kuluneita baarinpenkkejä ja tanssilattia. kesässä on se(kin) hyvä puoli, että viikonloppuisin on paljon muuta tekemistä (kuten festarit, puistoilu yms.) että ei tarvitse edes baariin lähteä!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/08/2011 / 23:28:20

   Onon, sekin on hyvä muttta myöskin pikkuisen nähty, tosin ei niin pahasti ku yo. Sitä suosittelen kyllä jos ei oo siellä käyny, ehdoton kakkonen tällä hetkellä!:–D Ja MILJOONA kertaa parempi kuin mikään sedula – ei voi edes rinnastaa, haha!

   No älä, se on kyllä hyvä!:-D

   Vastaa
 6. Avatar murmeli /// 02/08/2011 / 14:22:57

  moi! aivan ihana kampaus sinulla. olisiko mahdollista saada kuvaa edestä päin ja vinkkiä miten tuollaisen saa itselleenkin väkerrettyä? (:

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/08/2011 / 23:25:51

   Voi kiitos! Joo, lupaan neuvoa erikseen!:-)

   Vastaa
 7. Avatar jea /// 02/08/2011 / 21:39:34

  IHANA kampaus!!

  minä huristelen vaan pyörällä Ylöjärvelle ja takaisin alusvaatteiden kaupusteluhommissa! :—)

  Big pop alkaa kyllä oikeesti olla siinä mielessä aika nähty, että aina soi vaan samat biisit. mutta muuten se ei vielä minua pahemmin ärsytä :>

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/08/2011 / 23:25:19

   IHANA jemina KIITTTII♥ ARVAAS mitä mun on ikävä sua ja kermitsii!!!!:( koska nähää?!

   OOH onko ne sun työt ylöjärvellä!? en tajunnu, luulin että keskustassa! oot aika hc sit, tohon verrattuna mun 7km työmatka on ihan jeba… :- D

   Niin on, tuu Klubille mun ja Lindan kaa heti ku se tulee takas Suomee eli ens viikolla SOVITTU?!

   Vastaa
   • Avatar jea /// 04/08/2011 / 11:16:55

    jooo, olisi kyllä kiva nähdä!! ehkäpä siis ensi viikolla Klubille?? Lauantaisin voi aina bailata :–)

    ja viimeistään nähdään muutes Rihannan äärellä!

    Vastaa
 8. Avatar minnie /// 03/08/2011 / 12:57:09

  hei! Tulin sanomaan samaa kuin murmeli! Siisti kampaus, ois jees saada tehtyä sellainen itellekin, jos antaisit vähän vinkkiä? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/08/2011 / 23:25:37

   Pitänee tehdä erillinen postaus aiheesta, en tiennyt että se kiinnostaa!:- D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.