FEEL UNIQUE

kauneus
42 kommenttia

Huhhui, kävipä niin hauskasti että satuin voittamaan Ellien kesätyylikilpailun! Muistan osallistumiseni vain hämärästi, joten oli melkoinen yllätys, kun sähköpostiin tuli onnitteluviesti voitosta – se tuli englanniksi, joten aluksi arvelin sen olevan spämmi:D Onneksi kuitenkin avasin postin, sillä voitin 300e shoppailurahaaa feeluniquelle! Pienen googlailun jälkeen löytyi myös Ellien oma sivu, josta tuo voittoni varmistuu. Ihan kreisiä!!! :-D

En ole koskaan shoppaillut feeluniquella, joten kaipaisin pikkuisen vinkkejä! Tuolla on myynnissä paljon merkkejä, joista olen korkeintaan kuullut, joten jos teillä on jotain tuotesuosituksia tutuista ja tuntemattomammista tuotteista, niin olisin hyvin kiitollinen! Sen verran olen jo pohtinut tilaustani, että voisin tuon ah-niin-hypetetyn GHD:n tilata – vai mitäs sanotte, onko se oikeasti niin hyvä, mitä väitetään? ;-D Mun edellinen suoristusrauta on melko vanha ja lisäksi ihan huru, joten uudelle olisi tarvetta, vaikken sitä jokapäiväiseen käyttöön tarvitsekaan. Lisäksi oon ajatellut tilata parit jutut myös äidille, isälle ja Emmalle, kun en oo heitä hemmotellut aikoihin – omiin juttuihin jäisi kuitenkin vielä semmonen satanen noiden jälkeen, joten you tell me!

feeluniqueee

kuvat: feelunique

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. En ole perehtynyt kyseisen sivuston tarjoamiin tuotteisiin, mutta GHD on huikee! Kaveri suoristi hiukseni ja teki kiharoita – olin taivaassa. Suosittelen ehdottomasti :)

  1. Hihi, noin mäki oon kuullu!:-D Ja itseasiassa Maj on kerran tehnyt mulle kiharat ghd:llä ja se onnistui ainakin häneltä varsin näppärästi!

 2. Kyllä se GHD on vaan tosi hyvä, verrattuna moniin muihin! Tosin olen kuullut, että Cloud nine hakkaa senkin (:

 3. Niinkuin tuossa aiemmin jo kommentoitiin, Cloud Nine on tosiaan hakannut tämän GHDn, se on GHDn suunnittelijoiden uusi rauta. Heillä on ollut jonkinlainen sopimus että tuon GHDn jälkeen eivät tiettyyn aikaan saanut tuoda uutta rautaa markkinoille ja nyt kun se raukesi, tuli Cloud Nine :)Mutta tosiaan tätä uutta rautaakin saa FeelUniquesta! :)

  Itse olen kyseisestä paikasta tilaillut esimerkiksi hajuvesiä ja voin vain suositella :)

  1. Hmmm, mistäköhän te kaikki olette näin kuullut?!:-D

   Jee, kiva tietää että on kokemusta kyseisestä nettikaupasta.

 4. Tuo Benefitin Benetint on ainakin aivan ihana tuote, että itse suosittelisin sitä! Sillä saa sellaiset aivan ihanat luonnollisen näköiset ruusuposket ja -huulet, jotka näyttää erityisesti talvella aivan hurjan nätiltä :)Benefitillä on muutenkin muitakin hurjan hyviä juttuja!

  Feeluniquelta taitaa muuten mennä paketti tulliin jos yli 45 eurolla tilaa, mutta en tiedä miten homme menee kun sinulla on tuo lahjakortti…?

  1. Jooo, benefitistä oonkin kuullut ja lukenut hehkutusta, ja tuo benetint vaikuttais ihan mun jutulta. :-)

   Voi kurjuuus, enpä tätä ollutkaan tajunnu!:–(( Taitaahan se siltikin tulliin jäädä, tarviipa etsiä ne prosentit ja alvit… HMMM voeii

 5. Ne tulee sit sieltä Jerseystä eikä Briteistä ni voi tulla tullimaksut jos tilailet isoilla summilla kerralla. Mutta hirmukiva nettikauppa ja toimitukset tulee nopeesti kotiin. :)

  1. VOivoiivoiii!:D pitänee varautua maksaan alvit, tullia ei kosmetiikasta kai peritä mutta alvit on 23%………

 6. Juu, kantsii tilata pienemmissä paketeissa kun ei ole postimaksuja niin ei jää tulliin jumiin. Ja on kiva saada useampi paketti :D

  Tuotesuosituksia… Hmm, itse tykkään Benefitin Boi-ing peitevoiteesta, varsinkin tummille silmänalusille. Tuo Erase Paste on vähän liian tujua kamaa varsinkaan jos ei oo ihan hirveesti peitettävää. Redkenin All Soft shapoo + hoitoaine on mahtavia. Burt’s Beesiltä kaikki tuotteet on huippuja. Essien kynsilakkoja ja Jane Iredalen tuotteita oon tilannut myöskin paljon. Etköhän sä sen 300e saa tuhlattua, luotan suhun. ;)

  1. Voviiovooii, en minä voi! Lahjakortti pitää käyttää kerralla:–(( kiva kun kuitenkin sanoitte, en olisi varmaan tajunnut tsekata!

   Kiitos kovasti vinkeistä! Noita Burtsin juttuja katsoin innostuneena, paketit oli niin söpöjä! Redken kiinnostais merkkinä myös, etenkin siksi, että mulla on vika shampoo shampoovarastostani menossa nyt! :– D

 7. mulla ja mimmillä on molemmilla ghd:t, ja voi kyllä on ne ihania ! <3 tervetuloa testaamaan jos et oo varma :-D mutta mäkin oon tosin kuullut tosta uudesta cloud ninestä et ois parempi mutta kyllä toikin tehtävänsä täyttää vallan mainiosti. ja niin kun tilaat uk:sta, niin en tiiä miten siinä cloud ninessä on mut ainakin ghd:ssa on semmonen uk pistokepää, mut se on vaan semmonen "kotelo" siinä normipistokkeen päällä minkä saa yhden ruuvin avaamalla pois. :-) (mä tilasin omani beautybay:stä, myös uk..) ja on nyt mitä ehkä neljättä vuotta käytössä, eli toimii ja kestää myös. mainosmainosmainos.

  1. Niiin aivannnn, niinhän onkin!:-D Mulle on kans kerran tehty ghd-kiharat ja ne kyllä näytti syntyvän nopsakkaa! TOSIN tiedän kyllä että tekijälläkin oli osuutta asiaan, eikä vain raudalla…. haha!

   Joo totta, tosta oon kans lukenut!

 8. coolness! kelpais mullekkin :D ite sijoittaisin varmaan muutaman roposen uuteen hajuveteen

 9. en tiiä juuri paljoakaan tosta sivustosta! :D mutt onnee sulle :) ois joskus itekki siistii voittaa jotai !

 10. Voi vitsit, onneks olkoon voitosta!
  Tolla summalla saa vaikka mitä kivaa! :)
  En oo itse ikinä omistanut tai kokeillut ghd:tä, mutta kuullut juttuja, että se hajoaa parin vuoden sisällä tai jotain ongelmia ennen pitkää tulee, mutta en sitten tiedä riippuuko se käyttäjästä tai onko yksittäisissä tuotteissa vikaa, joten en nyt ihan tyrmäisikään sitä!
  Niinkuin joku ylempänä sanoikin niin Cloud nine- rautaa on kehuttu hurjasti myös! :)

  Omassa käytössä Remington Sleek&Curl on toiminut hyvin ja kiharat pysyy, vaikka mulla on tosi painavat ja helposti latistuvat hiukset!

  1. Jee kiitos!
   Niinpä niin, mäkin oon kyl kuullu jotain tommosta, mutta enpäs muistanu! :-D Se cloud nine on mun mielestä ihan järkkyhintanen ainakin mun tarpeisiin, joten se tuskin on vaihtoehtona:-) Remingtonin kiharataikasauva mul kyl on ja se on loistava!!!

 11. Hullu voitto! Onnee :) Jos ostat ghd:n ni osta samalla maailman paras lämpösuoja raudan ja föönin alle: TIGI S-Factor Flat Iron Shine Spray Heat Defender! Tuoksuu hattaralta ja superhyvää.

  http://blogiinas.blogspot.com/

 12. jos kaipaat jotain ihonhoitotuotteita niin tilaa ihmeessä Decleor-merkkiä! se on ollu mulle ainaki ihana löytö, mun iho on parantunu niin hyvin ku oon vaihtanu niihin tuotteisiin ja iho tuntuu niin pehmeeltä esim http://www.feelunique.com/p/Decleor-Aroma-Purete-Matt-Finish-Skin-Fluid-50ml tän päivävoiteen jälkeen. oon käyny nyt kosmetologilla joka käyttää noita tuotteita ja voin sanoo, että en haluu mennä minnekään muualle, niin hyviä ne on. tolla merkillähän on joku miljoona tuotetta koska on tehny eri ihotyypeille eri tuotteet, mä tiiän vaan nyt mitkä mulle sopii ja oon kokeillu jotain about 6 tuotetta vasta:D onhan ne kalliita, mutta jos sul on kerta tommoin tilaisuus ni voihan sitä aina kokeilla. tuolla lukee noi kaikki englanniks ja purkit on niin samanlaisia et meen ihan sekasin aina itekin, mut jos en oo väärässä ni tää on kuorintavoide joka on mun mielestä tosi hyvä: http://www.feelunique.com/p/Decleor-Aroma-Purete-Instant-Purifying-Mask-50ml

  anteeks sekava teksti, toivottavast sait ees jotain selvää ja kannattaa tutustuu paremmin ite ja lueskella ajan kanssa. musta ainakin tuntuu et meikit lähtee paljon paremmin pois noilla kasvovesillä ja puhdistusmaidoilla ja en voi kuvitella enää meikkaavani ennen ku oon laittanu tota päivävoidetta alle:D

  1. OHO vautsi vau, kiitos!!! Mä aion kyllä tutustua noihin tarkemmin, koska niiiiin tarvisin tosiaan jotain hyviä ihonhoitotuotteita!!! kiitos Mariaa!♥

 13. Clarinsin oikeasti tahraamaton deo, joka on saanut jo kosmetiikkablogeissa kulttimainetta: http://www.feelunique.com/p/Clarins-Gentle-Care-Roll-On-Deodorant-50ml

  Elisabeth Ardenin ikiaikojen klassikko, 8 Hour Cream. Ellekin näyttää palkinneen. Tykkään kovasti erityisesti tästä versiosta: http://www.feelunique.com/p/Elizabeth-Arden-Eight-Hour-Cream-Intensive-Daily-Moisturizer-For-Face-SPF15

  Nubarin kynsilakat: http://www.feelunique.com/brands/nubar
  Etenkin vihreä hologrammilakka Reclaim tästä sivulta: http://www.feelunique.com/p/Nubar-Nail-Lacquers-15ml-Going-Green-Collection

  Sechen päällyslakka, joka kuivuu oikeasti salamannopeasti: http://www.feelunique.com/p/Seche-Vite-Dry-Fast-Top-Coat-14ml

  Siinä ihan must have -juttuja. :)

  1. Hih, kiitos paljon suosituksista! Pitää tutustua jokaiseen niistä huolella, vaikuttavat hyviltä:–)

 14. Kuten muutama jo edellä totesikin, Cloud nine olisi minunkin ykkösvalintani tällä hetkellä. Muutama vuosi sitten hankin GHD:n ja erittäin tyytyväinen olenkin ollut, mutta siitä puuttuu mm. lämpötilan säädön ominaisuus. Cloud ninella suomalaista hentoa hiusta ei tarvitsisi kärventää joka kerta 200 asteella, kun 150 riittää luultavasti ihan hyvin useimmille laineiden tekoon ja suoristamiseen.

  1. Hmmm niin, voi olla! mutta onko se rauta oikeasti 160e:n arvoinen? Epäilen kyllä myös sitä, onko ghd:kaan yli satasen arvoinen, voiko ero oikeasti olla niiiin suuri noihin alle satasen rautoihin?:-D En tosiaan tiedä asiasta mitään, kun en ole perehtynyt, mutta ihmettelen vain!

 15. Kyselen tuosta Marimekko- postauksessa näkyvästä kalenterista; onko se minkä merkkinen/minkälainen se on? Ja mistä oot sen hankkinut? Entä tuo penaali?
  Saanko vielä udella, etttä opiskeletko nyt jossain?

  1. Se on ebaysta!:-) tuo penaali sen sijaan on Marimekkoa sekin, sain sen tädiltäni koulun alkamisen kunniaksi, hehe:D juuuh kohta alkaa opinnot!

 16. hei millä ohjelmalla/miten teet näitä kollaaseja blogiisi? (rakstan kollaasien tekemistä :D)

 17. Mä oon tilannut Bare Mineralsini aina tuolta, tulee tosi nopsaan. Aina muutakin katselen, mutta pyrin myös pitämään alle ton 45e, joskus mennyt vähän yli, mutta ei oo tulliin vielä jäänyt.

  1. Aaa aivan aivan! Mun täytyy nyt kyllä varautua tulleihin, koska tuo 300e on pakko käyttää samalla kertaa, KURJUUS:-D Noo, toisaalta jotkut 70e:n tullit ei oo paha tuommoisesta satsista, vaikka periaatteen takia se vähän ärsyttääkin…

 18. eksyin jostain sivuillesi ja heti pakko kommentoida GHD vs. Cloud Nine. Olen ehdottomasti Cloud Nine:nin puolesta puhuja. Jopa edustaja joka myy molempia oli Cloud Nine:nin puolella, vaikka ei sitä suoranaisesti myöntänytkään..

  terv, Alan ammattilainen !

  1. Onko se sitten oikeasti 160€:n arvoinen rauta arkikäyttöön?!:-D Ja melko harvaan sellaiseen, en nimittäin tarvitse suoristusrautaa kuin ehkä kerran kuussa…. Varmasti ammattilaiskäyttöön onkin parempi, jos niin sanot, mutta kun minä tarvisin hyvän perusraudan hahaa:D

   1. No jos kerran kuukauteen suoristat hiuksiasi, niin etköhän pärjää halvemmallakin raudalla ! :)
    Mä oon nyt äitiyslomalla ja suoristan ainakin pari kertaa viikossa hiukseni, eikä mullakaan ole tuollaista rautaa koti käytössä.

 19. Onneksi olkoon :) Tuolta saa myös ihania vartalonhoitotuotteita, kuten Bliss, Boo Boo jne… ja tietysti iki-ihana Crabtree & Evelyn perienglantilainen kukkaistuoksuineen. Saippuaa, kynttilöitä, huonetuoksuja jne. Eri hajuvesimerkeistä en edes mainitse :)
  Kyllä tuon summan saa äkkiä kerralla kasaan. Itse en edes katselisi meikkejä, vaan käyttäisin kaiken tuoksuviin vartalonhoitojuttuihin :)

  1. Kiitos!:–) Kuulostavat kaikki aivan ihanilta, mutta mulla on vartalonhoitojuttuja itsellä jemmassa vaikka kuinka, tilailin kaikkea naamaan liittyvää!

 20. feelunique on kyllä aivan loistava paikka tilata, voin suositella kaikille. Tuolla on se etu, että ei mene postimaksuja ollenkaan, eli voi aina tilata esim. vain yhden tuotteen silloin kun se on loppumassa.

  Tilaan tuolta erityisesti hiustuotteita, mitkä ovat selkeästi edullisempia kuin Suomessa. Esim. Tigin tuotteita, samoin Redkeniä ja Kerastasea.

  Kunhan muistaa sen, että hiuslakkoja ja kuivashampoota ei voi tilata, kun niitä ei voi lähettää lentokoneessa.

  1. Totta, huomasin kanssa! Ihana juttu :-)

   Tuli kyllä niin hyvät fiilikset tästä, että aion pitää mielessä tulevaisuudessakin tämän!