I’m going to kick until I need new shoes

lifestyle, musiikki, ruoka
23 kommenttia

pizza

riikka pulkkinen

Parasta juuri nyt: pakastepizza tuoreella timjamilla, Riikka Pulkkinen ja Foster the People!!! En oo muka ehtinyt lukea hetkeen ja nyt musta on kehkeytynyt varsinainen luku_toukka ja luen vaan koko ajan! Foster the People:ia kuuntelen kun pyöräilen ja oon hyvällä tuulella – jos taas olen raivoissani, soi ipodista Crystal Castles. TOIMII! Hyvästä musiikista tuli mieleen Flow, se on ihan pian!!!!!!!! IIKS en malta odottaa! Kai ootte tulossa!?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. jauu flow, mäkään en malta odottaa! yks kesän ehottomist kohokohdist aah =) foster the people myöskin nappaa!

  1. Jee, huippuahuippua!:–D Se on mahti, kantsii kuunnella muitaki kipaleita, esim waste ja call it what you want.

 2. Pari kesää putkeen oon vannonut meneväni flowhun, eikä tämä vuosi ole mikään poikkeus. Vaan taaskaan ei onnistu! Harmittaa hitsisti, mutta rahat menevät tässä kuussa uuteen tatuointiin. Tyhmää, kun kaikkea ei voi koskaan saada :D

 3. JAUUU flow odottaa taas tänä kesänä, ihanat 3 päivää edessä ja siihen perään On The Beach! 4 päivää live-musiikin iloja, can’t wait!!

  1. Sullekin on tulossa niiiiin siisti musaweekend!! Mä jään kans maanantaiks katsoon Rihannaa ja Santigoldia, aaaaah:-D

 4. Hei iso kiitos! Luettuani tämän postauksen, oli pakko heittää bändin nimi youtubeen ja kappas! Sieltä löytyi biisi, jonka joskus kuulin, johon tykästyin, mutta jonka nimi ja esittäjä jäivät pimentoon. Nyt pitää kuunnella läpi noita muitakin ko. bändin tuotoksia. Vaikuttaa lupaavalle :)

 5. Mäkin sain vihdoin pikkusiskolta Rajan lainaan, mutta en millään saa alotettua sitä! Sama oli viimekskin kun piti alottaa lukemaan Stalinin lehmät, ensin pyörittelin sitä pari viikkoa pöydällä ja vasta sitten pääsin alkuun- ja sen jälkeen luinkin sen äkkiä loppuun.
  Flow menee taaaaas ohi mutta Rihannaa odottelen vielä viikon jeee!

  1. Se oli ihan ok, mutta oon vähän pettynyt siihen kaiken sen hypetyksen jälkeen :–D Suosittelen silti lukemaan, Pulkkinen on ehdottomasti tosi taitava kirjoittaja.

   No mut Rihannaa voidaanki sit fiilistellä yhdessäää!

  2. Se oli ihan ok, mutta oon vähän pettynyt siihen kaiken sen hypetyksen jälkeen :–D Suosittelen silti lukemaan, Pulkkinen on ehdottomasti tosi taitava kirjoittaja.

   No mut Rihannaa voidaanki sit fiilistellä yhdessäää!!!!

 6. joo, tulossa ollaan, vihdoinkin! pari edellistä vuotta olen missannut sen siitä sun tästä syystä.

 7. Foster the people on parasta kesämusaa! sen kuuntelu on varmaan tuskaa talvella, haha :D ja kiitos sun tutustuin ko bändiin! kuuntelin kai kolme biisii spotifysta ja sit ostin koko levyn itunesista :D ja flow tietty jeejee! tulipas paljon musahehkutusta kerralla…

 8. Mä en tiedä miten näin on päässyt käymään, mutta pakastepitsat on ollu aika ykkönen mun kesän ruokalistalla. :O

  Ps. Olitko muuten eilen Tampereen Sokoksella :)

  1. Hahaa, no eläpä muuta virko, mullakin niitä on tarttunut vähän turhan usein kauppakassiin…. :—D

   JUU olinhan minä, ainakin ruokaosastolla kävin ostaas kamun kaa eväitä! (–:

 9. voi hitsi. arvaa oonks jääny koukkuun tän sun blogin tsekkailuun kun kerran kävin vilkasee… :–D

  Noh, anyways, FLOW:hun on pakko tarttua ! Säkin siellä. Ite oon ollut aivan fiiliksissä jo about kuukauden, ja viime perjantaista asti en oo pysynyt housuissani! Oon meinaan talkoohommissa siellä, ja pari päivää on nyt vierähtäny Suvilahdessa kesän parhaita kemuja rakentamassa ! Mahtia !

  Enää 4 yötä !!

 10. Haha, muitakin jotka hyödyntää CC:tä aggression purkamiseen. Ihan paras keino, sopii esim. metroon hypänneiden katusoittajien (yleensä) karmean musiikin hiljentämiseen. Crystal Castles vaan täysille niin eipä haittaa!
  Ja Flow’hun tulossa myös, jes. Sainkin kuin sainkin koko viikonlopun vapaaksi niin ei tarvi stressata töistäkään. Voi tätä onnea! Ehdottomasti kesän huippukohta, sillä lähes koko aika mennytkin työmyyräillessä..

  Ps. Nyt kun ekaa kertaa kommenttia laitan blogiisi, pakko vielä kehaista vähän: vaikutat tosi symppikseltä ja aidolta ihmiseltä. Tykkään raikkaasti kirjoitustyylistäsi ja söpöistä kuvistasi. Ehkä uskaltaudun moikkaamaan Flow’ssakin, jos sieltä sinut bongaan.

  Hih ja hei!

 11. argh, oisin kauheesti halunnut ks. festareille mutta oon tuolloin landeilemassa, tosin kyllä siinäkin on omat kivat puolensa :>

 12. Mä en pääse flow:hun koska pitää odottaa vielä 6 vuotta että oon 18.v :( Mut mun veli on tulossa tänä vuonna ! :D