kuluneen kesän suosikkibiisit

lifestyle, musiikki
12 kommenttia

Tässäpä teille pari biisiä, jotka taidan kohta osata kaikki ulkoa – sen verran ahkerasti oon noita tänä kesänä kuunnellut. Osa noista kyllä toimisi paremmin ilman videota, mutta miten vaan, anti mennä kerrankin videoina! Saattaahan siellä olla joku, jolla ei ole Spotifyta?! Tai joku, joka on jo käyttänyt kaikki kuunteluminuuttinsa…. Voi vitsi, tulen aina muistamaan näistä biiseistä kesän 2011 – onko teillä joitain tähän kesään selkeästi linkittyneitä kipaleita mielessä?

WHITE LIES – BIGGER THAN US (official music video) from EL NINO on Vimeo.

JUNIP – In Every Direction (Official Video) from City Slang on Vimeo.

Devendra Banhart – Baby from Ron Winter on Vimeo.

Rubik – World Around You (official video) from Fullsteam Records on Vimeo.

Sleigh Bells ”Rill Rill” from P.S. 260 on Vimeo.

Rebecca & Fiona – If She Was Away from UniversalMusicSweden on Vimeo.

The Naked And Famous – Young Blood from The Naked And Famous on Vimeo.

 

HUH HU ja nyt kaikki ulos ulos ulos!!! Mittari näyttää +25, joten tänään saattaa hyvinkin olla viimeinen kesäseikkailuilta tältä erää!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. white lies ja devendra<3 vaik meil on tosi erilainen vaatetyyli, nii musat menee aika lailla yhteen! eli huippu maku ;D

 2. aaah white lies ja rubik<3 white lies tuli nähtyä keväällä tampereella ja rubik kesällä provinssissa, ja toi world around you on kyl ollu mun ehdoton kesäbiisi :) ja tälleen btw tossa white liesin videossa kun on toi jättisuklaapatukka, minkä sisällä se tyttö on, niin sen kyljessä lukee ihan suomeks maitosuklaa. mun piti vaan saada kertoa tää tärkeä tieto sulle :DD

  1. Rubikia mä jammailin Flowssa ja ahh se oli LOISTAVA livenä! Tuo on yks munkin lemppareimmista kesäbiiseistä, ihan mahetsu, siitä tulee hyvä mieli :-)

   OIKEESTI???:-D en huomannu hahahahah!!

 3. Tutulta kyllä kuulostaa. Spotifyn 22 minuuuttia jäljellä vaan kuulostaa kovin ikävältä. Eilen aikaa oli 2 minuuttia, että jostain sitä ilmaantui edes hiukan lisää. Onneksi on Helsingin kaverit, jotka uhraa omaa Spotify-aikaa, vaikkei musiikki sitten olekaan ihan täysin oman muan mukaista…

  1. Mulla on se 4,99e / kk maksava spotify ja se on TÄYDELLINEN<3 ei mainoksia ja rajattomasti kuuntelua, aahhh! Eikä tuo vitonen kuussa todellakaan tunnu pahalta :-)

 4. hei muikkeli, vaikka et ois enää kipeenä ni suosittelen sulle yle areenasta New Yorkin monet kasvot -dokumenttisarjaa. visuaalisesti tosi kaunis ja muutenkin kiinnostava 5-osanen sarja! mo!

  1. IHANAA kiitos!!!! New York on ihan hitsin siisti niin tuo kiinnostaa kyllä!!! Thank you veri meni8-)