australia memories

lifestyle, matkailu
14 kommenttia

Tulin tuossa yksi päivä penkoneeksi vanhoja kuva-arkistoja, tarkemmin sanottuna lomakuvia Australiasta! Kuvat on otettu vuosien 2005 ja 2006 vaihteessa, joten sanotaanko, että laatu on kröhöm….. mitä on :- D Muokkasin noista pokkarilla otetuista kuvista hippasen kivempia, joten here you are:

lepakoitt

lepakoita!!!

australia

vasemmassa alareunassa näkyvät tyypit ui tuolla, vitsi miten ihana uimapaikka!

opera houseee

oopperatalo! multa löytyy myös hienoa turistiposetusta niin, että tämä näkyy taustalla, mutta sille on syynsä, miksi en niitä julkaise…

kenguruuui

kenkuruita, vitsit!!!

underwater

tää on joku ihan hurukuva, mutta hitsi niitä koralleja ja kaloja! sukeltelu oli huippua, mutta paloin pahemman kerran…… lienee turhaa mainita, etten ruskettunut tuon yli kolmen viikon reissun aikana laisinkaan?!!?=) sain enemmän väriä pintaan tänä kesänä niiden ihmekapselien avulla, ha!

just_____söpö

papukaijoja päässäni, odotan kovasti että lady gaga tekee tästä päähineestä copy catin! mä _vähän_ juniorina :’-)

jungle

junglejungle

biitsi

oi noita hiekkarantoja!! kuva on otettu pilvisenä päivänä, mutta säästä riippumatta nuo rannat ovat upeita. ja vesi, se on oikeasti kirkkaanturkoosia!

vesiputooUUss

me merenneitoina emman kans

Tuonne tahdon vielä joskus uudestaan! Me seikkailtiin pääasiassa itärannikolla, Townsville tukikohtanamme. Käytiin myös upeilla paratiisisaarilla ja vietettiin pari päivää Sydneyssäkin. Huh miten tahtoisin seikkailemaan jonnekin! Jos teillä on joskus mahdollisuus, niin lähtekää ihmeessä Australiaan :–)

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hahaaa ostettiin just viime viikolla kaverin kaa lennot ausseihin ! :-DDDDD lähetään pariks kuukaudeks seikkailemaan, tavottteena nähä ”koko maa” vaikka se tossa ajassa onki ihan mahotonta. mulla on sukulaisia perthissä, lennetään siis sinne 7.11. ja ollaan korkeintaan pari vkoa sillä puolella maata, sit koht itärannikkoa ja 30.12. meillä on lennot sydneystä lontooseen, jossa yks kaveri on töissä täl hetkel (mennään siis uuden vuoden viettoon sinne) :–) ootan ihan hullun paljon tota reissua, arvaa kiinnostaako tehä töitä tällä hetkellä muuten ku sillä ajatuksella että jos en tee, mulla ei oo sitäkää vähää rahaa tuolla reissussa :-D

  1. OIKEESTI, kuin siistii!!!!!!!!!!!!!:-D Vähänkö oon iloinen puolestasi, teille tulee niiiiiin huippua! Yks mun kaiffarikin on lähdössä seikkaileen Ausseihin, mutta vähän aiemmin jo.

   VOI ETTÄ, nyt vaan painat duunia niin sit sulla on varaa elää siellä!! :-D tulosta jotain aussi-motivaattoreita ympäri työpaikkaa hAhhahah

 2. pisti hymyilyttää tuo kuva missä oot söpö pikkuida papukaija päässä:3 mutsiis, papukaija päässä? apua miksi:D

  1. Hihii, kiva! :’–D Siellä rannalla oli joku noiden papukaijojen kouluttaja/ruokkija ja ne tykkäs hengaa ihmisten päässä nuo kaijat :-D Ne kylläkin teki kipeää terävillä kynsillään, mutta ihan kreisiltä se tuntui! Mitään pointtia tuossa kuitenkaan ei tainnut olla… :D

 3. Olin just kesällä 2,5 viikkoa Australiassa Brisbanessa ja on kyllä mahtava maa!:) oli mun toinen kerta ja voisin mennä miljoona kertaa uudestaan:) maisemat on vaan niin mahtavia ja ihmiset mukavia!

 4. hui, just tänään mietittiin kaverin kanssa, että ois siisti lähtä australiaan. matka saa jäähä kyllä haaveeksi vielä vähäks aikaa ainakin, mutta ei varmaan tarvitsis ees sanoa, että nää sun kuvat ei paljoa helpottaneet tässä tilanteessa ! aivan ihanan näköistä :) niin ja kuvia muokkaamalla saa kyllä tosiaankin ihmeitä aikaan, nääkin kuvat näyttää tosi kivoilta, vaikka onkin otettu pokkarilla ja vielä monta vuotta sitten !

  1. Voi että, uskon sen! Noooh, kyllä haaveilukin piristää, jos ei ota liian vakavissaan :-) jee, nuo oli vähän harmaita tai semmosia, mutta pikkuisen muokkaamalla sai kivoja!

 5. Ihania pieniä tyttöjä olitte silloin, nyt ihania isompia! Mukavia, värikylläisiä muistoja tupsahteli mieleeni kuvia katsellessa. Koska mennään taas?

 6. ihania kuvia! huii en uskaltasis mennä lähelekkään tota lepakko puuta! :DD

 7. noi sun kuvat on ihania!! olin tossa viime joulukuun myös ausseissa kun isosisko opiskeli siellä ja mentiin kattomaan sitä sydneyyn. oltiin eka yks viikko sydneyssa sitte lennettiin brisbaneen ja sieltä ajettiin asuntoautolla cairnsiin ja ajettiinkin me townsvillen ohi :D niin ja cairnsista lennettiin takasin sydneyyn ja vietettiin siellä joulukin ja kotiin lennettiin uudeksivuodeksi(enkä kauheasti jaksanut valvoa uutenavuotena:D). niin ja silloin ekalla viikolla käytiin kattomassa musea acer arenalla joka on siellä olympia”kylässä”. oli joo ihan jeba reissu :))
  teilläkin näytti olevan siel kivaa. itelläni ois vielä haavena päästä uuteen seelantiin. sisko kävi siellä ja ne kuvat sieltä on sanoinkuvaamattomia. siis ne maisemat WAU!