you’re the space in my bed

lifestyle, muoti
40 kommenttia

aamuina

Tältä täällä näytti vielä pari viikkoa sitten, melkoisen keskeneräiseltä ja tyhjältä, mutta silti ihan minulta. Nyt on jo kotoisampaa, enkä voi uskoa, että olen asunut tässä vasta kuukauden ja toisaalta jo kuukauden! Aika menee nopsaa ja toisaalta niin hitaasti. Pitäis hommata seinälle hyllyjä jotta saisin pöydällä pyörivät pikkukorit tavaroineen jonnekin. Jokin mattokin olis kiva, nyt oon pitänyt tommoista Ikean vitosen mattoa tuossa (seuraava kuva), vaikka sen paikka olis kyllä eteisessä:- D

sharp

Lempparit! Löysin vihdoinkin korkeavyötäröiset pappalevikset joista sitten leikkelin itselleni shortsit. Nuo ovat niitä Beyond Retrosta löytämiäni shortseja kirkkaammat ja kippanammat ja istuvat paremmin. Paksujen sukkisten kanssa nuo alkavat kuitenkin olla liian kireät, siksi on hyvä olla kahdet! Pulitin noista 4,80e, ei siis laisinkaan paha. AH ja paita on ihan kreisikool, joskaan en tiennyt tykkääväni sametista ja leijonankeltaisesta – tai ehkä juuri siksi, heh.

leppis

Mun kodissa on vieras, leppis nimittäin!! Joko niitä on kaks tai sit oon nähny saman kaks kertaa…. tosin ei taida olla enää, kun löysin tuon tai sit sen kamun vesilasistani kun olin ottamassa kulausta…. :-( RIP lemmikkileppis.

YeSSs

Haa, tein kuin teinkin tilauksen Monkin nettikaupasta ja jep, kyllä, mun Visa Electron meni läpi! En tiiä miks, se on nimittäin mennyt ennenkin sellaisilla sivustoilla, jotka ilmoittavat, että vain luottokortti käy. Kummallista, mutta en valita, ei tarvi lainailla kenenkään muun kortteja. Tilasin kaulaliinan, pannan ja paidan, mutta minulle oli lähetetty vahingossa väärä paita. Palautusprosessi on yhä käynnissä, mutta sain todella hyvää asiakaspalvelua sähköpostitse, joten hyvä mieli jäi silti. :-) Huivi on ollut ahkerassa käytössä, pantaa taidan testata ekan kerran tänään! Olettekos  te muut ehtineet tilailla Monkista jotakin? Minusta on ihan superkivaa että vaatteita saa nyt netinkin kautta, sillä usein Helsingissä vieraillessa vaatteista on loppunut oikea koko.

 

Hih, semmoisia kuulumisia! Nyt valkkaan vaatteet ja lähden moikkaan minun kamuu joka meinaa lähtee seikkaileen Norjaan!!! Superkivaa sunnuntaita!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. kivat shortsit oot löytänyt ja aika mukavalla hinnalla:)
  ku oot saanut kotis kuntoon haluisitko esitellä sitä muutamilla kuvilla?:)

 2. pakko käyä kyllä nyt itekki koittaa että käviskö munki electron,kun tuli aleen takki mitä oon himoinnut jo hetken ! ja voishan sitä jotain muutaki vähä tilailla.. :)

  1. Kiitos:-) Täällä on kyllä paljon kodikkaampaa jo, tuo kuva on näet vanha! Asun yksin joo nyt :-)

 3. Voi apua minäki oon halunnu tehä Monki-tilausta jo iät ajat (okei, ei se nyt niiiin kauaa koko nettipulju ees oo ollu auki, mut silti..), mutta yritän epätoivosesti pysytellä erossa sieltä sivuilta, kun rahat on vähän finito. Oon myös superylpee siitä, että viime vknloppuna kun kävin ihan paikan päällä, niin lähdin tyhjin käsin pois ja iloitsin vaan kaverin täydestä kassillisesta ihania juttuja. Kohta syön pelkkää makaroonii, et pääsen shoppailemaan :)

  1. Hahaa, voi että:-D Joskus käy noin, ja mulle harmillisen useinkin, mutta lähinnä siksi, ettei oo oikeeta kokoa ja Monkin koot saattaa muutenkin olla joskus ihan överi-isoja!

   Nooooh, kohta on joulu, pyydä lahjakorttia pukilta!;-)

   1. Heh, mun lahjalista vaan paisuu ja paisuu. Tein porukoille kamalan jättilistauksen, että jos ne ei keksi mitä mulle antaa, niin siitä voi sitten valita. Lahjat vaihteli tyyliin kynsilakoista Nykin matkaan, että siitä voi sitte budjetin mukaan valita jotain :D :D

    1. :——-DD mun on vissiin vähän vaatimattomampi työkalusetin ja helmalakanan perusteella…. :D:D

 4. Hei ihana Ida!

  Hetkisen aikaa sitten löysin sun blogin vaikka onhan se ollut tuolla indiedaysin listoilla jo pitkään! Kumma juttu. Ihania tekstejä ja kuvia sulla, symppis juttuja!

  Mullakin muuten toimi OP:n visa electron Monkin nettikaupassa, ihme piilottelua kun muka vaan luottokortti käy! :D

  Kiitos kivasta blogista, sun juttuja on mukava lukea!

  ps. mistähän tuo aivan ihana pöytälamppu on?

  1. Heippa Aura, kiitos kivasta kommentista!:–) Kivaa, että olet löytänyt tänne, hih!

   No niinpä, mutta se on kai vähän niinkus vahinko:-D sen ei siis kai pitäis toimia, mutta kelpaa kyllä mulle ;-)

   Tuo pöytälamppu on ostettu Ikeasta, ja vaikka se on monta vuotta vanha, niin tuota on vieläkin myynnissä!:-) Ei oo kallis.

 5. Oon huomannut jo monessa nettikaupassa tuon Visa Electron-asian – erityisesti jenkkikaupoissa se tuntuu toimivan kaikkialla. Visa kun Visa, samoin Nykissä ollessani selitin vaan kaikille epäileville kassahenkilöille että ”it’s european!” ja kyllä rupes toimiin :)

  1. Totta, hahah, en tajuaa! Mullakin toimi Nykissä ongelmitta, mutta toisaalta en kyllä ostanut mitään järin suurta ainaskaan. :-) Hauskaa, passaa mulle!

   Ja poistettuun osaan kommentistasi – kyllä, ihan oikein :-D hurrrrjaa miten pienestä hoksasit…!!!

 6. ihana toi keltanen samettipaita, itsellä kans vähä sellanen viha-rakkaus-suhde tuon keltaiseen samettiin :)

 7. ihana paita! ja hyvä kun muistutit, pitää laittaa itsekin tilaus menemään monkille sitten kun on vähän ylimääräistä tilillä!

 8. Iihania kuvia ja salaa ihastuin noihin shortseihin, ei oo ennen napannu mutta ehkä määki kokeilen sopisko tommoset mullekki jos tulee jossaki vastaan. :-)

  1. Hih, kiitti Aija! :-) Koklaa ihmeessä, ovat ihan supermukavat jalassa ja tekevät vaatekaapin sisällöstä paljon monipuolisemman, yhdistelymahdollisuudet ovat niin hyvät! Sinä kun olet tuommoinen aarteenmetsästäjä, niin löydät varmasti jotkut kun pidät silmät auki!

 9. Minusta noissa lukee usein ”maksu luottokorteilla: Visa tai Mastercard”. Ja Visa Electronhan on myös ”Visa” ja esim. kauppojen kassajärjestelmissä se lasketaan luottokortiksi :) Eli siis siksi varmaan toimii. Ja minulla on toiminut tähän mennessä kaikkialla missä olen vain kokeillut! Eli rohkeana vaan kokeilemaan jatkossakin :)

  Ja tuo keltainen + sametti on ihana yhdistelmä !<3

  1. Niin mutta kun siis moni kommentoi tänne, että ei mene electron läpi, joten en usko että se johtuu tuosta? Tiedän kavereitaki joiden kortti ei oo mennyt samassa paikkaa läpi kuin esim. mulla. :–)

   jeeee kiitos!! :-)

 10. Ooh, tuo paita ja nuo sortsit ovat kyllä suloinen yhdistelmä! Hyviä löytöjä. Ja leppisparka. :/

  1. Kiiitos!:-) Minustakin toimivat kivasti.

   Ja niinpä!:—(( reppana! Onneks en kuitenkaan juonut sitä…..

 11. Onpas sulla herttainen blogi. :) Ja jaa mistä olet tuon sametti-ihanuuden löytänyt?