yksi päivän asu -analyysi

muoti
33 kommenttia

you are no good for me

1. Mummolaukku on paras laukku! En tainnut kertoa, että kävin vaihdattamassa siihen uudet kahvat kun vanhat meni poikki (se oli väistämätöntä – ne olivat alkuperäiset ja minä roudaan mukanani just sen verran tavaraa mitä laukku vetää, eli siis melkoisen paljon tässä tapauksessa). Näsin suutari teki siistiä jälkeä, uskallan viedä hänelle jatkossakin aarteitani. Kun kävin ennakkoäänestämässä toisen kerran, kertoi vaalivirkailija omistaneensa samanlaisen laukun 80-luvulla. Hih, se oli hauska juttu se! Musta on kivaa kun ventovieraat kertovat toisilleen pieniä ilahduttavia asioita. >:-)

2. + 4. Onlysta ostettu farkkupaita on musta vähän tyhmän värinen, Lindalle luonnehdin sävyä ”liian valmiiksi”, mutta en tiedä kertooko kyseinen kuvaus kellekään muulle yhtään mitään. Höh, en tiedä mitä tekisin, sillä haluaisin farkkupaidan jota voisi kuvailla noiden sanojen sijaan ”autenttiseksi”. Pidensin tuon käyttöikää pikkuisen lisäämällä olkapäille kultaisia niittejä – tadaa, heti tuntuu paremmalta! Niittiprojekti tosin loppui lyhyeen, ei viiskyt niittiä näemmä riitä mihinkään, hah. To be continued…..

3. (Numeroin kuvat näköjään todella loogisesti. Ei se mitään, ihan ok!) Nudien high kait on parhaat farkut mitä mulla on koskaan ollut – näiden mustien lisäksi löytyy tummansiniset (ja 0vat muuten saaneet siunauksen Nataltakin, eikös se oo paljon se? Ei mahdu nyrkkiä ei!!!) Jalassa olevat kiilakorot ovat Biancon, ostin ne Lahdesta jossa on muuten ihan superkiva Bianco hyvän valikoiman ja ystävällisten myyjien ansiosta.

 

Huh, näin tänään instagrammissa eräällä tytöllä niin suloiset villapökät, että aloin haaveilla vastaavista! Voittaisivat farkut + kutittavat villasukkahousut -kombon 6-0.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Minulta löytyy äitini vanha nahkalaukku, joka on aika saman mallinen tuon sun laukun kanssa. On ne mummolaukut vaan niin ihania! :)

  1. Oi, se on varmasti upea! Tuon kokoinen mummolaukku nahkaisena olis unelma :-) Niin ovat, ai että!

 2. aah, mäkin oon ettiny sopivan väristä ja -mallista farkkupaitaa ikuisuuden, mutta ehkä sellaista mulle täydellistä ei oo ees tehty :–( ja mun pitäis kanssa tuunailla paria valkosta kauluspaitaa ku nyt ne on vaan tylsiä :D niihin kauluksiin pitäis keksiä jotain mutta en tiiä mitä :// niitit ois yks vaihtoehto hmmhmm

  ps. mitäs ihmettä, ei huulipunaa sulla???!!! ;–))

  1. No äläpää! Kirppiksillä tulee kivoja miesten paitoja vastaan mutta ne ovat auttamatta liian isoja, koska ovat usein XL / XXL -kokoa :-( plöhhh!

   Jooo, valkoisiin kauluspaitoihin kultaisia niittejä tai sitten valkoisia helmiä oioiiii!!

   Hhahaha äläpä!:-D Tänään kylläkin on, tuo asu vaan on alkuviikolta :-D Hyvä huomio!!!!

 3. Mua rupes nyt tosissaan vaivaamaan toi Natan nyrkkihomma. Ei piru, mulla ei ole yksiäkään housuja joihin ei pystyisi pujottamaan kättä sisään :–D

  Hitsi.

  1. :–DD VOI EI. Onko ne kaikki just semmosia että kun ottaa pesusta niin ne on kerran tai kaks kivat ja sit ihan liian löysät? :- D

 4. Ouh, hyvännäköinen asu! Ja oikeianlaista farkkupaitaa on kyllä vaikea löytää; joko ne on ryhdittömiä tai sitten väärän värisiä!

  1. UU, kiiitos kiltti!!

   Ja niin on:-( Tai sit niissä on tyhmiä rimputusyksityiskohtia (eivät kuulu autenttisuus-kategoriaan…) tai jotain hölmöjä tuunauksia…….

 5. tommonen ”tyhmän värinen” farkkupaita olis hakusessa! (: nuo sun tuunaukset tekee siitä kyl vieläki kivemman näkösen.

  1. Hahaa, ei tämä nyt ihan mahdottoman tyhmä ole, mutta ei täydellinenkään kyllä :-( Ja kiitos!!

 6. Vitsit oon ihan vakuuttunu, et tuo sun laukkus on ihan samanlainen kun mun mummilla. Oon varmaan maininnu siitä laukusta täällä aikasemminkin :D Odotan niin innolla, että mummi kyllästyy siihen ja saan sen omaan käyttöön :)
  Ja mikä siinä on, ettei hyviä farkkupaitoja löydy. Mä oon tainnut metsästää semmosta jo ainakin pari vuotta, mut koskaan ei tuu hyviä vastaan :(

  1. Hahaa, joo oot kyllä! Munkin isoäidilläni on kuulemma samanlainen, en tiennyt sitä silloin kun ostin tuon laukun, haha :- D

   No äläpä!! Niitä on kyllä ollut useita tarjolla, mutta kaikissa on jotain vikana – liian lyhyt malli, hölmöt kulutukset, väärä väri… Toi paita on varmaan kolme vuotta vanha mutta nyt oon jo ihan superkyllästynyt väriin!

   1. joo mä haluun sellasen sopivan rennonlöysän mut ei kuiteskaa mitään telttaa ja pikkasen ”kulahtaneen” eikä saa olla inhottavan jäykkä ja… Vaadittavia ominaisuuksia löytyy kyllä :)

 7. mä oon kadehtinu jo KAUAN tota sun mummelilaukkuu :D ja käyny useampaan otteeseen sitä kehumassa! Mutta NYT iteltäni löytyy tuo samanlainen mut ruskeena ^^ siinä tosin on vielä nahkainen logo kiinni edessä (vois käydä ostamassa ratkojan…). Näin tuon kyseisen laukun uhvin (uff :D) ikkunassa ja menin heti kyselemään millos se sieltä puretaan. noh harmikseni joku oli jo sen kerenny varata :’—( no mut päätin kumminki jättää tietoni varmuudenvuoksi jos laukkua ei ”ykkösvaraaja” käy noutamassa. Soitin seuraavana päivänä uhviin täysin varmana siitä, että se aarre on jo haettu, MUTTA EI!!! Buhahahahaaaa ja nyt se on minun! JEEEE, mii sou häpii! Nii ja kehuipa miespuoleinen bussikuski vanhan puoleinen sellainen sitä mun laukkua ^^

  1. Hahah IHANA, kävipä sulla mahdottoman hyvä tuuri!! Miten ihmeessä tuommoisen upeudun varannut jättäisi sen ostamatta, en tajua!! Oi onnea, onnittelen, sillä tuommoiset laukut ovat mielettömän upeita!:—) Tosin musta tuntuu että nuo pääsevät oikeuksiinsa paremmin jonkin muun kuin mun tyhmän paksun parkatakin kanssa….

   Hahaa, munkin laukkua kehui tuntematon tyttö kirppiksellä, voi vitsit siitä tuli kiva mieli! :-)

  1. oi, voi kiitos!::-D mä vein suutarille kaksi laukkua kerralla – tuohon vaihdettiin kahvat siis nahkaisiksi ja toisessa kiinnitettiin nahkaiset kahvat uudelleen sisäpuolelle kun olivat irronneet ja ommeltiin kaksi ratkennutta saumaa – tekivät yhteensä 42e, eli ei paha kun jälki oli niin hyvää:-)

 8. siis ida ! miten sä AINA jaksat _pukeutua_ !? :–D how do you do it!?!!?! mä en ymmärrä…… etenkään nyt kun ulkona paukkuu pakkanen niin valitsen vaan kaikkein lämpimimmät ja yksinkertaisimmat vaatteet(siis niistä vielä mitkä on puhtaana eikä makaa alati kasvavassa pyykkikasassa), ja inspis on olematon….. :-D siis hatunnosto, millonkohan ite jaksaisin taas alkaa panostaa tähän ulkoiseen olemukseen muulloinkin kun viikonloppuna ulos lähtiessä? (sillonkin hädintuskin, ja vaatekriisi on aina taattu) että tällänen avautuminen nyt tähän väliin…..

  1. HAhaha, ai ihana juuli, et tiedä kuinka paljon piristit mun iltaani avautumisellasi!!:-D YMMÄRRÄN nimittäin ihan täysin, en mäkään jaksanut pukeutua viime vuonna ja tiedän syyn: TYÖT!!! miksi hitossa sitä pukeutuis pelkkiä työmatkoja varten?!:D

   Nyt kun opiskelee on pukeutumisfiilis ihan eri – sisällä ollaan kummiski omissa vaatteissa 8-16! Tiedät sitten ensi vuonna kun opiskelet itsekin ;-) <3 Sieltä se inspis tulee sitten, tiedän mistä puhun!!!!

   1. hahaha no totta kyllä toikin ,eikä kyllä vois vähempää kiinnostaa sutia itteään edustuskuntoon tonne iltalukioonkaan :–D että TOIVOTAAN NÄIN, rupee melkein hävettää tämmönen piittaamattomuus…. :DD

  1. Kiitos!
   Hahaa, ehkäpä joo, tosin tämmöisiä löytänee parhaiten Suomesta, kun on suomalaista tekoa;-) Mutta losista löytyy varmasti jotakin!!

 9. Super siisti toi farkkupaita! Juuri ostin itsekin viime viikolla farkkupaidan, mutta ei se noi hieno ollu.. Toi on paremman värinen ku mun tumma. :) Tykkään myös tosta laukusta tosi paljon! Se on persoonnallinen verrattuna monien muiden bloggaajien LV-laukkuihin.. :D

  http://chocolatcoeur.blogspot.com/

  1. Hahaa, voi että!:-D kiitos vain. Mä taasen haluisin juurikin tummemman tai rutkasti vaaleamman, en tiiä…….

   Ja joo, onhan se ihan eri sarjaa tosiaan, hahaa.

 10. Mistä kaupoista noita paljon kehuttuja nudien farkkuja saa ja mikä on hintaluokka? :)

  1. carlingsissa on paras valikoima, mutta myös jc myy samaa merkkiä, ei vaan tätä minun kehumaa mallia, eli carlingsiin siis:-) hintaluokka on 99-129 ainakin noissa mitä mä olen ostanut.

 11. Oi, tuli mieleen tuosta sinun paidan niittaus projektista mieleen oma projektini.

  Löysin äitini vaatekaapista kauan sitten hänen vanhat vaaleat, kulutetut farkucaprit joissa on helmin kirjailtuja kukkaköynoksiä. Kuullostaa tosi hienoilta :D Mutta ajattelin tehdä niistä kunnon shrotsit. Lisätä niittejä ja paljon. Tähän tyyliin: http://www.saboskirt.com

  Tuolla on joitakin ihan kivoja juttuja. Harmi, että on aussi. Törmäsin muuten Etsyssä hienoihin (mun mielestä) oksa sormuksiin Colby Junelta. Mitäs sä tykkäät? :)