Ribbons in our hair and our eyes gleamed mean

kauneus, lifestyle, musiikki
34 kommenttia

blue jeans

red wine on your lips

lumene lip stain

Hahaa, minähän sanoin että nyt mennään huulipunat & kiva musiikki -linjalla, täältä pesee taas!

Ekana huulipunista, tai oikeastaan huulitusseista tällä kertaa:

Olen useasti aiemminkin (1, 2, 3) hehkuttanut huulitussien helppoutta ja kätevyyttä – ne kun kestävät huulilla paljon kiiltoja paremmin, eivät tahmaa kuten kiillot ja luovat yhtä intensiivisen värin mitä huulipunat. Tokihan jälki on erilaista, mutta minusta se on vain hyvä asia. Juuri nyt tykkään kyllä enemmän kunnon huulipunista, mutta ovat nämä vaan nerokas keksintö!

Ylemmissä kuvissa mulla on Lumenelta testiin saatua Lingonberry Lasting Lip Stain & Balmia sävyssä nro 15 ”ikuisuus”. Toisessa päässä on siis tussi ja toisessa huulirasva – jos sitä lisää tussin päälle, on lopputulos kiiltävämpi. Minä tykkään tusseista juuri sen mattaisuuden takia, joten en ole juurikaan tuota huulirasvaa käyttänyt. Sain näitä useamman ja tuon lisäksi vadelmaisempi sävy nro 13 ”kosketus” on ihastuttava sekin. Tykkään Lumenen tuotteista superpaljon mutta nuo nimet kyllä naurattavat! :-D Vähän korneja, etenkin suomeksi……

Sitten siitä musiikista:

Vaikka Madonna ei aina aivan iskekään, en malta odottaa kokonaista kipaletta – onhan Madonna + M.I.A. + Nicki Minaj nyt melkoisen kreisi kombo! Mitäs sanotte – parasta vai kamalinta ikinä? EDIT// noniin, koko pätkä löytyy täältä. Olen pikkuisen pettynyt, buuuhh

UU JEA tää onkin taatumpaa laatua ;-)
✳ translation: right now my blog is only about two things: good music & lip sticks, hah! I really love Lumene’s Lingonberry lasting lip stain number 15 ”eternity”. And I can’t wait to see the whole music video, what a great team they are!!!

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Toi biisi… aivan järkyttävää kuraa! Ne pystyis tekeen paljon parempaakin;o hyihyi

  1. haha:D:D mä taasen en osaa vielä muodostaa mielipidettä – tylsä biisi, jos jää tohon, toivon että nicki ja m.i.a. tulevat jotenkin paremmin esille kokonaisessa kipaleessa!

 2. Kiinnostaa kyllä kuulla tuo biisi kokonaan, alku oli niin Madonna-painotteinen. Ankeaa, jos M.I.A. jää joksikin taustalaulajaksi.

   1. jäin lukemaan noita edellisiä huulitussi merkintöjä ja on pakko kysyä, onko Lindan kädessä kaks lunnia ? :— ) siis semmoi jänniä tipuja !

 3. siis toi Madonnan kappalehan kuulostaa aivan Nicola Robertsin Beat of my drum -biisiltä :oo Nicolan kipale on kyllä omasta mielestäni ainakin huomattavasti parempi, yhtä kreisillä linjalla menee sekin:D

 4. Entiiä miks, mutta mulle tulee tosta biisistä mieleen Gwen Stefani. :D Ainakaan eka kuuntelulla ei kyllä vakuuttanut tuo :/

  1. NO ÄLÄ MUUTA SANO,. HUH HHUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! Oon kattonu ton ainaki 13 kertaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Oi pakko ostaa tuota huulitussia! Näyttää ihanan väriseltä :)

  1. suosittelen, etenkin jos kiillot ärsyttää koostumukseltaan ja punat siksi, etteivät kestä!;-) tuo on aivan upea väri, kantsii muuten testailla käteen niitä tusseja, eivät vastaa yhtään putilon väriä :-D

 6. Tää kommentti ei liity aiheeseen piirun vertaa, mutta tuli tässä mieleen että sullahan on semmonen fisheye-lomokamera? Niin mitä oot siitä tykänny? Onko helppokäyttönen, kiva, monipuolinen ja ottaako kuvia kuinka pimeessä (superkauppa.fiin sivuilla lukee että ottaa kuvia ”myös hämärässä”, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan)? Vähän kutkuttaisi hankkia semmonen tossa keväällä, saisi syksyllä digikuvien lisäksi kattella ihan filmille otettuja kesäkuvia. :D Mutta siis ihan käyttökokemuksia kyselisin, kerro viittinkö tuhlata semmoseen 45 euroa…

  1. Hahaa, ei se mitään!:-D

   joo, onhan minulla! Olen tykännyt kovin, tosin jokainen kuva, jonka ottaa, on pitänyt ottaa salamalla – ne jotka otin ilman, olivat lähes poikkeuksetta liian pimeitä kehitettäväksi :-D keskikesällä otin pari ilman salamaa onnistuneesti ja käytin siis asa400 filmiä. Eli siis joo, suosittelen, mutta samalla salaman käyttöä!;-D silloin onnistuu sisällä talvellakin otetut kuvat :-)

 7. Upeat huulet! Ihana väri ja kaunis kiilto :) Huulitussit ovat mahtava keksintö :D

  1. Kiitos!:-) Noi eivät kyllä taida juurikaan kiiltää, tai no kun kuvasta katsoo niin näemmä joo vaikkei oo edes huulirasvaa päällä!

 8. naaa :3 m.i.a. on kyllä kiva, muttei tuo madonna oikeen iskeny. nii ja vähän pittää kokeilla nuita tusseja, vois olla hyvä ratkasu tytölle jolla nuo huulipunat meinaa kadota aina alta aikayksikön :D

  1. trueee, m.i.a. roxxxx ahh yess!

   KYLLÄ, suosittelen! testaapa tusseja, veikkaan ettet pety jos punat kerta pettävät;-)

 9. Voi että kun toi sun tukka on niin ihana ja tuota tussia täytyy käydä kokeilemassa!

  featherandflock.blogspot.com

  1. voi kiitos ihana kiltti :’-) suosittelen!! ei sitten muuten meinaa lähteä pois kämmenselästä, ei ainakaan näin kuivista mitä minun, hah!

 10. mua jostain syystä nauratti ihan kauheesti toi madonna-video :DD en tajuu miks m.i.a. on suostunu mukaan tommoseen kuraan, tuntuu et toi on vaan madonnan epätoivosta oman egon buustausta… ”otetaan mukaan nää suositut nicki minaj ja m.i.a. nii mäki näytän coolilta!” huoh, vois madonna jo suosiolla jäädä eläkkeelle :–D

  mutta m.i.a. ja bad girls puolestaan !!!!!!!!!!!!!!!! supacool!

  1. se on joo vähä:-D miks ihmeessä madonna näyttää tuossakin samanikäiseltä mitä mia ja nicki hahahahah kauheetaaaa……..

   MUT UUS m.i.a. =!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN SAA TARPEEKSENI, hu hHHU!!!!!!