Some kind of secret I will share with you

lifestyle
14 kommenttia

photos: a photo diary via i love wildfox

“18 year old Mary Robinson is from Atlanta, GA, and studies at the art institute of Chicago. She is a photographer who uses only film and posts all her photos to a blog.”

– Kimberley /ilovewildfox

Huh miten upeita kuvia, oon ihan fiiliksissä näistä! Kauneimmat kuvat ovat mun mielestäni usein pikkuisen rosoisia eikä mitenkään kovin loppuun asti mietittyjä, sellaisia mitä nämä. Oi voi, lupaan itselleni että opettelen käyttämään äidin vanhaa filmikameraa joku päivä, minäkin haluan oppia kuvaamaan filmille kauniita hetkiä! Jos tykkäsitte niin käykää kurkkaamassa nuoren lahjakkuuden blogi, sieltä löytyy lisää kauniita kuvia.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. tiesitkö että tykkään sun blogista aika paljon? :—-) ja tosi hienoja kuvia muuten, tyksin niistäkin!

  1. oi ihanuus, kiitos! superkiva tietää hihii, vaikka on lotta joskus maininnutkin että luet mun blogii iiks!:-D

   ja jep, mäkin tykkään kovasti, haluun opetella kuvaan filmille taas!!

 2. love the temperature and the grain in this ones, make them so poetic, especially the first one. great photographer totally checking on her.

  1. Hehee, enpäs tajunnutkaan aikaisemmin, mutta onpas sulla jännän tuttu blogiosoite:D

   JEAA, suosittelen! filmikuvaus on niin palkitsevaa, etenkin jos itse kehittää kuvatkin!

   oon tykännyt joo! paljon on tekemistä mutta mielettömän yleissivistävää tämä kyllä on. markkinointi ja proakatemia kiinnostavat, eli siis tiimiyrittäjyys. :-)

 3. Ai miten ihania kuvia, kiitti vinkistä! Ensi kesäks ostan kyllä värifilmiä, kun mulla meni viimevuonna niin hölmösti, että jostain syystä kuvasin talven värifilmille ja kesän mustavalkoiselle :D tai sitten voisi koittaa olla ahkerampi filmikuvaaja ja ostaa uutta filmiä tiheämpään tahtiin kuin kerran puolessa vuodessa..

  1. Jee, ole hyvä! On ilahduttavaa jakaa tämmöisten lahjakkuuksien juttuja muidenkin tietoisuuteen :-) hahaa, voi sinua! Mäkin kuvasin yksi syksy mustavalkoiselle, siihen syksyyn se ehkä vielä sopi mutta kesäksi kyllä värifilmiä joo!:-) Nooh, kuvailu on aika kallista, puoli vuotta on ihan ok yhdelle filmille, hi!