And pray that all of their pain be champagne

lifestyle, muoti, musiikki
41 kommenttia

1

2

4

Minulla ja Lindalla oli tässä yhtenä iltana photoshootit rappukäytävässä. Lindalla on uusi makea irtosalama, mutta koska minä en osaa käyttää sitä ja en ole muutoinkaan tottunut salamalla otettuihin kuviin, päätin vähän överimuokata noita kuvia, heh. Oon istunut koneella väsäämässä koulujuttuja reilu kolmisen tuntia joten ajattelin mennä pitemmittä puheitta asiaan ja jatkaa sitten niiden parissa. Ensiksi aloitin tekemään päivän parhaat -listaa, mutta aika pian huomasin, ettei siinä ollut mitään järkeä – kyseessä oleva lista ei ole kovin monipuolinen.

 

Joten siis otsikoikaamme uudelleen,

MUZALISTA olkaas hyvät:

 

WZRD – teleport 2 me VIHDOIN kokonaisena!!! Albumin julkaisu kylläkin lykkääntyi miltei kuukaudella mutta mutta…
– M.I.A.:lta on tulossa uutta matskuu, Bad Girls kuulostaa hyvältä! En malta odottaa musiikkivideota, joka ilmeisestikin julkaistaan tän viikon perjantaina.
– Lana Del Reyn Born to Die -albumi tulikin näköjään samantien Spotifyhin bonusraitoineen kaikkineen, nauttikaa!
– Tämä saattaakin olla jo vanha juttu, mutta jos ette ole kuulleet Miike Snow uusinta kipaletta, niin kuunnelkaa. Lykke Likin on mukana Black Tin Box:lla, meitsi diggggaillee!!
– Holy Ghost!:n Hold my breath, ohh yes:

Ei muuta tänään, minä jatkan ahertamista! Kertokaa toki jos löysitte uusia lemppareita noiden suositusten joukosta tai jos teillä on mielessä jotain uutta:-D! Mun blogin hallitsivimmat aihepiirit ovat tällä hetkellä musiikki ja huulipunat, jos ette vielä ole huomanneet, hahH HA

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. makeit kuvii!! :–)) tää on kysytty varmaan tuhannest mut millä muokkaat?

  http//:justonebloginamillion.blogspot.com

 2. Jee! Tykkään ku kerrot paljon noita sun uusia suosikki biisejä. Saa ittelleenki jotain uutta mukavaa kuunneltavaa. :) ja tykkään kans noista kuvista tosi paljon! Kivasti muokattuja. :)

  1. EN oo kuullu husky rescuen uutta, höhh! Tuosta linkistä kuuli vissiin vaan ne alkuhöpinät, en löytäny oikeaa biisiä tuolta, mutta pitää googlaa! Kiitos ja ei koskaan tee pahaa muistuttaa hyvistä vanhoista kipaleista, kuten machu picchusta ;-)

   1. Ääh, joo siitä olikin otettu se biisi pois. En oo vielä ite löytänyt sitä biisiä mistään muualta.

 3. Jos tykkäsit ja tykkäät siis Skinseistä nii niitten kolmannen sukupolven toinen kausi on tullut (eli se 6. tuotantokausi). Siihen olen jäänyt koukkuun ja siellä kuulee tosi hyvää musiikkia aina välillä! :-)

  1. Aaa, okei! En oo kattonu sitä enää kun se vitonen oli musta aika kökkö, mutta toisaalta katsoimpa senkin kokonaan vaikka ”en tykännyt” :- D Kiitos vinkistä, hyvät musat niissä tosi usein on!!

 4. hahaaaaaaa, arvaa kuinka sydän hypähti ilosta, kun huomasin aamulla lanan levyn ilmestyneen spotifyhyn!!!!!! menin sen takia (ansiosta?) tuntia myöhemmin kouluun, haha! se olikin kyllä ainut hyvä asia tässä aamussa :// huulipunat ja musiikki on ainoat asiat jotka mua jaksaa näinä päivinä kiinnostaa, en tiedä onko hyvä vai huono juttu? (hyvä???!!!) mutta uutta m.i.a.aaaa!!!!!! woaaaaah superkuul :–)

  1. JEEEE, no äläpä!!! :-D hahahah, mulla on puhelimessa onneks nyt nuo kipaleet, oon luukuttanu tota ihan hulluna vaikka vaan kolme biisiä oli loppujen lopuksi uusia, muute ehdin löytää jo etukäteen! :-D

   Hahaa, sovitaan että se on hyvä juttu!!! Koska mikään muu ei nyt huvita D: tarvii tänäänkin maalata huulet että edes jaksan lähteee kouluun………………..

  1. Hmmhmh ootas, oisko ne ollu Carlingsista? Mutta siis siitä on jo _ikuisuus_, nuo on melkoisen vanhat. Mustina taitaapi siel olla ehk!!

 5. Huulipunissa ja musiikissa ei oo mittöö väärää! Hyvää hyvää vaan niissä, mun päivittäiset asiat pyörii kans aika pitkälti noissa :—D Riittää että on hyvä puna huulissa ja korvissa soi hyvä musa! Tai no melkein ainaski!

  JEEESHHHSS uus uutta M.I.A ja Lana Del Reyn albumi aaaaaaaaaaaah hittoku ei oo työkoneelle spotifyta, kuuntelisin sitä nimittäi nytte iha simona. Ja toi Hold My Breath ah ihana biisu ja hauska video! Oon muute koukussa sun spotify starred listaan, pistän sen nykyään aika useinki sekotuksella soimaan kotona :—D Omat listat alkanu kyllästyttää, vaikka meiän molempien listat on aika pitkälti täynnä samaa musaa ni silti se toisen lista on aina houkuttelevampi ku oma! Sama miten toisen tekemä leipä maistuu aina paremmalta ku oma tekemä…

   1. UU jea, tämäkö se nyt on mikä jäi tuolta aiemmista kommenteista uupumaan!!! UUUh kylmät väreet ainakin tästä alustakin huuhh

  1. Hahaha, näin mäkin just päätin!! :–D ne on nimittäinkin ne ainoat toimivat jutut… Tänään pistän kyllä oranssia huuliin, viimeks oli punaista!

   NO ÄLÄÄÄÄ!!!! sun tarvii lataa, haha eiks sen saa ilmasversiona niine rajotuksineen mihin vaan nykyisin? Hei ihana, toihan on ihan loistava idis!:-D sun starredit ei oo julkisia, mut top tracksit näkyy, voinki kuunnella niitä seuraavaks haha. >:-D oveluuusshh!!

   ja oot niiiiin oikeessa, tekispä joku mulle ruokkkkaaa

   1. Noku en oo käyttäny starredia vuosiin!! Siellä on vaa vanhaa huttua ni syy piilottamiseen :–D Lisään aina vaan suoraan soittolistalle jos jillimpää ni jill tai jill2 (kakkonen suattaapi olla piilossa?) Jos vähä menoa tai jotai, en tiiä nää säännöt ei oo tähtiin kirjotettu, ni lisään suoraa boooomiin :—D ghahhsgahaha

    Mulla toimii tänään rusehtava puna, ”antique rose” mut nyt aloin mäki himoitsee oranssia pöööh miksi jätin sen kotiin.

    1. Hahaaa, hyvä tietää!!! että osaan sit valita fiilikseen sopivan listan hahaha :–D mulla on kans just kemumusat ja fiilistelybiisit omilla listoillaan, sit on julkaisematon all the great songs jossa on KAIKKI mitä fiilistelen ja sit on noita tiettyyn ajanjaksoon sopivia soittolistoja, joille kokoan ne jotka silloin soi.

     uujea, rusehtavat on aika hc! veikkaan että mulle ei passais yhtään, en näytä yhtään itseltäni edes ruskeissa luomiväreissä tms!

 6. Ah musiikki ja huulipunat, mitkä ihanat aiheet! Harmin paikka kun mä oon jotenkin vierottautunut huulipunista. Täytyy varmaan korjata tämä asia ja pikaisesti!

  1. Hihi, hyvä etten ole yksin aiheideni kanssa! Toivottavasti löydät huulipunat pian uudelleen, sillä minun elämäni on paljon pirteämpää niiden kanssa kuin ilman ;-) Erehdyin jopa joskus luulemaan että huulipunat kuuluu juhliin – pyh!

 7. your blog is really great! :)

  i would be very happy if you check out mine,

  XOXO

  wiebkembg.blogspot.com

 8. khehee, arvaa vaan kenen born to dieta kuuntelen juurikin tällä hetkellä??? päätin nyt vihdoinkin pureutuu tähän lanaan kunnolla (kuulostaa muuten pahalta…), spotify on ystävä. on muuten monta biisii levyllä, oonki vasta puolvälissä. radio on tähän mennessä lemppari!

  ja UUUUU, sniikkikuvaa lindan tatskasta!! ei oo mikään obsession, hiljaa siellä.. se on joku lintu, I see? sssiiisssti!

  1. UU jea!! Lanaan pureutuminen on iha ok!!! Ei kuulosta pahalta, sopivalta kun lanasta on kyse!!!

   JOOOO, siinä onpi kaks tirppaa!!!!!!! söpöliinit, se yks (linda siis, ei kumpikaa tirpoista) o alkanu haaveilee kokonaisesta hihasta, tirpat kuulemma niin yksinäisii hahahah!

   1. haha no hyvä, et sain sun siunauksen pureutumiselle!! uuuuuu oon aika kade kade kade.. ja tirppa on kyl yks maailman sympaattisimmista sanoista, haha :D