ida ♥ flatform shoes

muoti
58 kommenttia

Onko flatformeille mitään fiksua suomennosta? Tasapohjakengät? Läskipohjat? Tasapohjakorkkarit? Spaissarikengät? Ööööh ei siis? Noh, oli miten oli, olen ihan superinnoissani näistä! Tavalliset kiilakorot eivät tunnu enää mitenkään kummoisilta ja musta on kutkuttavaa löytää omaan tyyliin sopivia juttuja jotka tuntuu samalla vähän uudelta ja silti just niin omalta – nämä ovat juuri sellaisia. Creepersit olis mulle aika hc:t, mutta hillitymmät brogueläsärit on supafine!

FLATFORM VAGABOND RIVER ISLAND GUMINYOURFACE

river island + vagabond + photo (chamcham g)

Ihastelin lookbook.nu:ssa Chamchamin superkooleja kenkiä joissa on kaikki kohdillaan, sillä vaikka pohja on iso, se ei näytä mohlolta. Läskipohjat (YÖÖÖKS mikä sana) tuovat asuun superisti kiinnostavuutta – miettikää miten paljon tavanomaisemmalta kokonaisuus näyttäisi, jos jalassa olisi noiden sijaan vaikkapa ballerinat. Oon ihastellut Vagabondin Gaga-kenkiä jo viime toukokuussa, löysinpä koneelta yhden julkaisemattoman kollaasinkin, joissa nuo kengät koreilevat, mutta vasta nyt innostuin noista kengistä kunnolla!

FLATFORM SHOES TOPSHOP VAGABOND

topshop +vagabond + photo

Kävin alkuviikosta Kookengässä sovittelemassa Vagabondin Gagoja ja palasin myöhemmin noutamaan kengät kun en saanut niitä mielestäni. Kollaasissa olevat Ediet ovat siis samanlaiset kuin ostamani Gagat, erona vain se, että noissa kollaasin kengissä on matalampi korko. Ähhh en millään malta odottaa että kadut sulaa ja pääsen käyttämään näitä! Tänäänkin olen tepastellut sisätiloissa monta tuntia nämä jalassani – ehkä vähän hurua, mutta olen varma että kesä tulee nopeemmin näin!!!

YEEEE boughtt 'em!!!! #flatforms #vagabond #suede #shoes #jeans

translation: I really like flatform shoes, especially my new babies. My flatforms are from Vagabond and they’re called ’Gaga’.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. multa tulee varmaan ens kesänä noi flatformit ulos korvista ku niitä on jo nyt kaikkialla!!! =D ja tuntuu et spaissareista on vasta pari vuotta…mut sellaset brothel creeperit on kyllä toivelistalla =P xx

  1. Haha, tiiän, mulla on vähän sama fiilis!!:-D Veikkaan etten kesällä kuiteskaan oo kyllästynyt mutta siis nyt on NIIN ihana kutkuttava fiilis noista, taidan laittaa ne keikalle viikonloppuna vaikka ulkona noi vois olla vähän hasardit……..

 2. spaissarikengät ne olkoon!! mun sydän lämpes noille vaaleenpunasille topshopin kavereille, söpöt! viel kun ois kesä ja vois käyttää shortsien kanssa ni oi voi, ois hyvä!

  1. Spaissarikengät on ehkä kivoin :—D Tosin noi ei oo yhtään niin hc:t mitä spaissareilla, niillä oli ainaki 10cm enemmän korkoo, hah!!

   NO ÄLÄ, noissa on aika hillitysti korkoa, mutta näyttävät ihanilta. Ja joo, nää munkin tulee oleen parhaimmillaan vanhojen levisten kanssa tai vaihtoehtoisesti noiden farkkujen mut niin että nilkat on paljaat!

 3. Oioioi tykkään! Itekkin koen creeperssit hieman liian övereiks itelleni(tulee mieleen omat ernu ajat liian vahvasti mieleen..), vaikka muiden jalassa ne kyllä näyttää upeilta!
  Noi gagat ois siis just hyvät ! :-)

  1. Hahaa, samma här!:-D tai siis creepersit on hienoja yksvärisinä, mutta kuviollisina ja mustapinkkeinä esim ovat vähän liian överit mun makuuni! KHYLL, nuo on mainiot!!

 4. AAAAAAHHHHH tykästyin kunnon läskipohjakenkiin jo silloin joskus 2010 kun näin niitä Tukholman Monkissa, ja rakastuin niihin kun näin Vagabondin oranssit Gagat!!!!! Harmittaa, että ne loppui kaupoista ennen kuin mulla oli fygee ostaa ne -.- -.- :P:P:P hankin ne vielä ja sori jos matkin sua sitte!!!!1! *wirn* *anteex*

  1. NE oranssit on PIRUN MAGEET ja oisin halunnu ne nudet viime vuonna mut kolmekuus ei pysy avokasmallissa mun jalassa FUCK, onneks NÄISSÄ PYSYY<333333333 KYL SAAT OSTAA KERTA TODISTIT ETTÄ TAJUSIT ITEKI NE JO AIKASIN TAI SILLEE x) on noloo vaan jo ostaa sillee "ahaa iha ok:t vois ostaa ku tolki o:P" mut toi oli hyvä owwnn stylee x)Ddd joops… xD *heh* *sighs* <- toi vika on uus, arvaaks keltä??? päätettii ottaa se käyttöön ku oltiin eetulla ja jopilla ja katteltii kaikkii kivoi fb-kamui ^^ jos keksit ni älä kerro!!!!!!!

   1. Joooooo toi oli tuollainen vähän niin kuin alustus, ettet hurjistu kun tuun täältä himaan oranssit läskikenkulit jalassa. ø__ø own style is best style, you know!!! Eikä tuu sukkafiilis noista kengistä!!!!

    Hmmmm, mun pitää oikeesti miettiä tota….. *sighs*. Kerrotko, jos en keksi? :P xP

    1. EI TODELLA TUU sukkaviboiii x) ps. se oli kyl mun mielestä 2011 ku noi tuli…….aattelin vaa sanoo ettet yritä huijaa et oisit tienny niinku vuoden etukätee??? x) joo voin kertoo!!! annanko vinkkeii??? 5p vihje: vitin paparazzi älä kuvaa!!!!!!!!!!!!!!!!

     1. no mikä vuosi nyt on??? 2011??? xDxD passsska, menen sekaisin!!!!

      eieieiei en tajua, pitää miettiä totakin vielä.. eiku joo, keksin ehkä!!!!

 5. Mulla tulee läskipohjakengistä ekana mieleen sellaset yksilöt, jotka omistin ala-asteella, ne oli limenvihreet ja niissä oli sitrushedelmäviipaleiden kuvia ja silloin ne oli niiiiiin hienot :—D Nuo vagabondin beige/valkoset on aika kaukana niistä ajoista (onneksi) ja kyllä ihan söpön näköiset!

  1. HAHaha, APUA, kuulostavat ihanilta!!! Olisivat varmasti superhypetetyt jossain ug-tumblrissa :- D Mä sain tosi myöhään semmoiset spaissari läskipohjat, ne oli kokovalkoiset ja tekonahkaa<3 YHhhyh, nekin ovat kaukana noista nudeista Vagabondeista, hah.

 6. Hih, en vaan pääse tän tyylisten kenkien kohdalla eroon spaissarifiiliksistä :D
  Lisäksi mulla oli joskus 12 -vuotiaana sellaiset mustavalkoiset sandaalit joiden pohjankorkeus oli n. 10-12 senttiä. Ja tietysti kaaduin niillä juostessani ja onnistuin aukaisemaan molemmat polvet.
  Vaikka ton tyyliset kengät on tavallaan ihan söpöt niin en vaan saa karistettua näitä mielleyhtymiä päästäni :D

  1. Hahaa, uskon sen!:–D Onhan noi nyt ihan erilaiset kun vertaa niihin mohloihin truespaissarikenkiin mutta toki fiilis on varmasti sama. :- D Voi sua raasua, noilla on kyllä helppo nyrjäyttää nilkkansa……

 7. ahh läskipohjat<33 )): oon tämmönen junnu peräkylästä koska missasin spaissarikauden…
  mustat, 5 cm korkeat creeperssini tuolla kaapissa odottaa myös lumien sulamista ;O

  1. UU JEA, astetta hc:mpi olet creeperssiesss kaaa!!! >:-) ne on koolit!!! mä en missannu kunnolla mut sain läsärit kyl vasta supermyöhään, ei ne sillon enää ees tainnu olla kool………vähä nolo paljastus muoti___blogissa D:

   HAHAAA kävelin äsken noi omat jalasssssssani viemää roskat ja ne ei liusunu YHTÄÄ LUMELLA joten SIIS titiiddidi kunhan ei oo paljoo pakkasta niin otan noi heti käyttöön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. hei ookoo toora noi on pirun mageet!!!! mutta oon edelleen vahvasti sitä mieltä että ne ekat valkoset hirvitykset mitä koitit kaupata hienoina on ihan liian lordit vaippakengät ja mahdollisesti yhdet maailman rumimmista kengistä!!??!? xPPP:P:P

  1. HAHAAH, kuules ny KAARNAMUOR, sä oot se tyyppi joka on joskus sanonut että ”ida kuuntelee vaan jotain naisartistei hu hhhhuijaa” ja NYT SUN SEINÄLLÄ LUKI ETTÄ LIKES CHISU HAHAHAHAH MUUTTUNUT NAINEN OLET joten siis toisin sanoen ostan sulle loortin vaippakengät syndelahjax ens vuonna koska veikkaan että mieli on muuttunu siihen mennessä kummiski xDDD X) :P

 9. Oho! Semi samispostaukset näemmä! Flatform/Platform kumpanakin mennnee! Kyllä kiinnostaa ja kovaa :–) metallinhohtoset ois mun seuraava himonkohde..

  1. Hahaa, läskipohjat mielessä joo! :–D Olin tehnyt kollaasit viikonloppuna ja huvitti kun huomasin että kirjottelit omistas tänään melkoisen sopivasti.

   Oioi, metallinhohtoiset sopis varmasti sulle, ne olis melko rajut kaikkien tavallistenkin juttujen kanssa!!

 10. Ihanat! Koita tässä nyt sit säästää rahaa kun kaikki bloggaa näin ihanista kengistä…

  1. Hahaa aijaa, mä en tiennytkään että nää on haaaiiipis! :-D Tai siis joo Natalla nämä ovat kanssa! Eivät nuo niin kalliit ole ettetkö sais rahaa kasaan ;- )

 11. Hehe!:D Just hyvä sattuma! Joo kuha ois rahhoo, mut pitää varmaa myydä itteen.. eiku vaatteita jossain välillä :—))))))

  1. HAhah jooo! :–Dd mun tekis mieli ostaa kukkakuviolliset martensenit mut tarvis kans varmaan tyhjentää sitä varten tota vaatekaappia……..

 12. Oliskohan ne ihan vaan paksupohjaiset kengät? En mä tiedä mutta niin mä ainakin aina sanon… Tai sit läskipohjat mut se kuulostaa niin rumalle.
  No anyway, viime kesänä töissä sovittelin noita gagoja jalkaani harva se päivä! Ne on kyllä ihan tosi kivat, ite ottaisin ehkä mieluiten ne avokkaat, mustana. :) Vaikka olis se vastaavanlainen ediekin hieno! Voi kiitos tästä, nyt aloin taas haaveilla tämmösiä vaikka ulkona on yli kakskyt astetta pakkasta ja kaapit pursuaa jo muutenkin kesäkenkiä…

  1. HEEEI mitä ihmetttää, miten paksupohjaiset kengät eivät käyneet mielessänikään?? :-D Apuaaah, joskus tuntuu että päässä on oikosulku kun koettaa etsiä jotain tiettyä sanaa. KIITOS, tuo on niin paljon parempi kuin ”läsärit”, HRRR mikä kaiku tuolla sanalla.

   Oi että, uskon sen! Nuo avokkaat ovat ihania nekin, mutta hitsi vie eivät pysy jalassani! Onneksi tekivät umpinaisen mallin täksi kevääksi niin sain minäkin Gagat :-) Hihii, mutta eikös vain että sieltä kaapista puuttu paksupohjaiset kengät ja niille olis sopivasti tilaa…….? ;-)

  1. Oiei niinkö!:—D Oon taas kävellyt silmät kii (jos näit ulkona niin sitten jopa ehkä kirjaimellisesti silmät kiinni tuulessa ja tuiskussa), höh!!!

 13. Mää en oikein tiedä mitä mieltä olla näistä, mutta noi ekan kuvan River Islandin kengät on kyllä aika söötit! Tarpeeks tyttömäiset haha :-) Niille tennareiden näkösille en lämpene taas olleskaa!

  1. Hahah, ihana :- D Noooh, se innostus alkaa noiden ”helpompien” eli kiilakorkoja eniten muistuttavien ja siroimpien kautta ;-) Musta ne tennaritkin paksulla pohjalla on kooleja!!

 14. Ooooh noi on siis niin ihania! Täytyy jättää enskuussa menemättä Topshoppiin noitten kenkien kiilto silmissä etten vahingossakaan ostaisi. Koska rahattomana oleminen </3 :'(

  featherandflock.blogspot.com

  1. Hihii, kivaa että tykkäät, voisin hyvin kuvitella sullekin jotkut tuommoiset!! Sinun pittee laittaa rahaa vähän säästöön aina kun mahdollista niin saat tuommoiset sitten kevääksi viimeistään! ;-)

 15. Mäki oon nyt alkanu pikku hiljaa tykätä noista ”läskipohjakengistä”. :D Tykkään ehkä eniten ite ns. balleriinoista joissa on toi paksu pohja, mutta kyllä noi sunki kengät näyttää aikas kivatsuilta. :)

 16. Mä löysin lokakuussa radiokirppikseltä lähes käyttämättömän vagabondin mustat läskitennarit kuudella egellä. :) Oon ollu niihin ihan lovena ja ajattelin kyllä kesällä ostaa läskikesäpopot myös. jalat käyttää niin paljon pidemmiltä! <3

  1. OOO, aika melkonen löytö! Jonkun virheostos päätyi sun löydöks, aiaiii! :-) Mä haluisin semmoset avokastyyppiset ainaski vielä, täytyis vaan löytää tarpeeks pienet, että toivon että vagabondilta tulis jotain paksumpipohjasempaaki 35!! ku ediet on niin matalat ja gaga ei pysy avokasmallisena jalassa noina 36……….:-(

   1. Jep oli kyllä paras kirppislöytö ikinä. Noi on kyllä enemmän syyslookkia ku niissä on yli nilkan varsi ja isot nauhat.

    Voih! Itselläni on kanssa 35-36 jalka! Täytyy laittaa vagabondille vähän viestiä lapsenjalkaisten syrjinnästä. :D En oo tosin vielä edes käynyt kurkkaamassa vagabondin kevätmallistoa. :) Veikkaan että jos sullakin lonksuu 36 niin eiköhän mullakin. Avokkaat kun on vähän semmosia haastavia kavereita..

    1. Ooh, kuulostavat kivoilta!! Noitten gagojen kanssa onkin odoteltava leudompia säitä ettei nilkat palellu.

     Hahaa, ihanaa etten oo ainoa! Vagabondin 35:t on aika usein hyviä, mutta ballerinoissa ja avokkaissa nekin saattaa olla isot :- D Tosin Vagabondin florence (mulla on ne mustina mokkaisina kiilakorkoavokkaina!) on ollut hyvä malli ja ediekin ihan jees, mutta gagaa tyhmää ei tehdä kolmevitosena olleskaa, höh. Kookengässä ainaski oli Edieekin kolmevitosena, jee!:-D

 17. mulla on ollut viime kesästä etsinnän alla ballerinat platformeilla, mutta vielä en oo täydellisiä yksilöitä löytänyt. noi vaaleanpunaiset on söpöimmät !

  1. Ooo, kuulostaa superhyvältä, toivottavasti löydät kivat! Mäkin kelpuuttaisin jos löytyis hyvän kokoiset!:- D

   NE ON! Aloin miettii että onkoha mulla koskaan ollu vaaleanpunasia kenkiä ja tässä postauksessa peräti kahdet hah!

 18. Mä oon ollut pitkään totaalirakastunut creeperseihin ja flatformeihin! :-D Ostin Tamperereissulta just tuolta Kookengästä noi Gagat ja ää, Im in love! En jaksa odottaa et pääsee kunnolla käyttämään niitä <3

 19. hei äääh kipikipi hennesille platform tennarit 14,95 !!!!!!!! ostin ja ihan parhaat ja noikin kaikki ihania ja asoksella on kans nannoja ! nannaaa

 20. tai en tiedä että puhuttiinko täällä niistä jo mutta sanoin silti koska hintalaatu suhde on ainakin kohdallaan! :——))

 21. mut noi vagabondin on kyllä paremmat mut ajattelin että ne hennesin vois vaikka värjätä ja nyt mulla jo kolmas kommentti putkeen. normaalia?

  1. Hahahah ihana, kolme kommenttia on hei ihan supaYEZZ!! mietin kanssa että oispa noita h&m:n eri värisinä, jotkut pastellisävyset ois superkivat! onko mustia hankala värjää?? :-/

 22. Hahaa, samma här!:-D tai siis creepersit on hienoja yksvärisinä, mutta kuviollisina ja mustapinkkeinä esim ovat vähän liian överit mun makuuni! KHYLL, nuo on mainiot!!