I DONT BELIEVE IN ANYTHINGGGGG

kauneus, lifestyle, muoti, ruoka
35 kommenttia

365 ida copy

365 days with

Ekan kollaasin vasemman alareunan kuva nappastu Ne Toiset Opiskelijabileet -sivuilta ja tokan kollaasin oikea alareuna Lindan ottama, loput omia!

 

1.  Testasin miltä tän hetken haipeimmat hiukset näyttäis mulla – hahah, ihan passelilta ainakin kun on muokannut ihon lähes valkoiseksi! Pinkit latvat kiinnostais OIKEESTI silleen niinku sitä semmosta väriötökkää käyttäen….. eli siis ei tod mitenkään pysyvästi, semmonen viikonloppulook vaan?

2. Tilasin alennetun t-paidan ja pipon CTRL:lta ja oon nyt kulkenut koko iltapäivän kotona ne päälläni (ja totta kai paksupohjaiset kengät jalassani). Varsin onnistunut tilaus siis.

3. Ne Toiset Opiskelijabileet ja me valtaamassa tanssilattiaa luokkakavereiden ja Lindan kanssa, kuinkas muutenkaan, hah.

4. Tämän päiväiset ruokaostokset – ostin kanaa ekaa kertaa vuoteen!!!!!!!!!!!!! En syö kanaa kovinkaan usein, vaikka tykkäänkin siitä jos se valmistetaan kunnolla. Se on kuitenkin melkoisen turha elementti ruokavaliossani, joten olen vähitellen jättänyt senkin käytön aika vähälle. Tänään kuitenkin teki mieli kookoskanakeittoa ja yllätyin positiivisesti kun Stockalta sai yksittäispakattuja rintafileitä.

5. PUSUUU huomasin että MSCHIC:n facebook-sivuilla on melkoisen houkuttava tarjous – huulipuna ja rajauskynä yhteishintaan 20€! Normaalisti nuo olisivat yli kolmekymppiä, joten jos olette ihastuneet minun tavoin noihin pigmenttipuniin muttette ole vielä tilanneet, niin tässäpä vasta oiva tilaisuus. Täältä näätte miltä Hot Hot Pink näyttää minulla ja täältä miltä Dirty Santa, Juicy Orange ja Blood Orange.

6. Oopsie

7. Oopsie2 olin vihainen!

8. Kukkuu, mä ja mun mukasukkanauhasukkikset, en osaa päättää tykkäänkö noista vai en. Niissä on näet semmoista kukkakuvioo toi etupuoli, tykkäisin enemmän jos se olis yksvärinen sekin……. Noo, nyt on ihan liian kylmä tuollaisille sukkiksille että onhan mulla tässä aikaa miettiä näitä elämän suurimpia kysymyksiä.

 

SEMMOSTA! Mitäs teille kuuluu?!?!!?

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. toi ”ne toiset opiskelijabileet” kuva on niin fiilis, ihanku me aina ekana tanssilattialla :-D mitennii tykätää olla noloja ku aina mennää sinne ekana… itseasias bongasin sen fb:stä joskus pari viikkoa sitten ku jostain kaverin sivuilta päädyin niitten opiskelijabileitten sivuille haha :-D

  1. Hahaa, äläpä, ihanaa että te teette samoin!! Toi oli eka kerta kun saatiin kaljalipukkeet siitä hyvästä että oltiin ekana lattialla hahah.

   Vähän hassua, tajusitko että siinä olin minä ja Lindu?!

   1. joo tajusin ku olitte jossai toisiski kuviski kai mistä näki naaman (tai sit ne oli jotai toisii bilekuvii) ja sitte tohon kuvaa oli vissii ainaki tagattu jotenki ? :o ja hitto noi kaljalipukkeet, meille kans !! :D pitää mennä ens kerral vaatii haha :D

    1. No siis todellakin?!?!? :-D kuinkahan paljon oltaiskaa juotu ilmasia juomia jos joka paikassa olis sama käytäntö, ahjahahH :::DD

 2. vähän toi lila tukka näyttäis hyvältä!! itteeniki vähän houkuttelis semmonen latvakokeilu, liukuvärisuortuvat pastellisävyillä ois kesäks niin kivat että ah. jää kyllä ihan vaan haavetasolle, kun en mä sais mieleisiä semmosia ilman värinpoistoja ja pysyvää tulosta :D

  1. Hahaa, ainakin noin muokattuna kyllä!:-D Oikeassa elämässä olisin varmaan melko nuhjuinen tapaus jos tukka olisi noin räiskyvä – tuntuu että silloin kaikki ihon virheet sun muut korostuis superisti. Mutta mites ne kevin murphyn colour bugit? Ne napit, joista voi levittää värin yhdeksi illaksi ja pestä sitten pois? Mä ajattelin testata niitä joskus!:-)

   1. Se on kyllä totta, naama näyttää karmeelle varsinkin ilman meikkiä jos on liian räiskyvä tukka. Joo oon miettiny noita color bugeja, mutta mä luulen että jotta saisin aikaan mun halajamia pastellisävyjä, niin pitäisi oman hiuksen alla olla reilusti blondinpi :/ mut ois niitä kyllä ihan kiva testata, jospa oisinkin väärässä!

    1. Ah no niin totta, voi kyllä hyvinkin olla että noi jää aika kirkkaiksi sitten. Mä just mietin että heh hhe, tarvis eka laittaa koko pää jollain viileään taittuvalla sävytteellä jotta voisi laittaa latvoihin jotain noin räiskyvää. Tämä oman värin kasvatusprojekti on nimittäin niin vaiheessa, että hiuksesta löytyy aurinkoraitaa, omaa väriä, ruskeaa ja oranssihtavaa……. Melkoinen sekamelska olisi siis pinkein latvoin!:-D

 3. Tykkään aina ihan hirveesti näistä sun kollaaseista. Niissä on niin ihana tunnelma ja ihanat värit. :-)

 4. hahaa, katoin eka et mikä peruukki sulla on päässä :–DD mutta pinkit latvat, why not? etenki sillee väliaikaisesti :)) ah rakastan semmosia strawberry blond-hiuksia mut ei ehkä toimis mulla itelläni kuitenkaa.. enkä jaksa värjäystä ollenkaan niin omalla värillä mennään ja on menty jo vaikka kuinka pitkään :DD

  ja ahhah parasta mennä tyhjälle tanssilattialle dansaamaan, onpahan tilaa ainaki!! :DD

  tilasin muuten osittain sun innoittamana (ai miten nii blogit aivopesee???) mschiciltä sen juicy orangen ja AH rakastan sitä mmm!

  1. Hahaa, kohta onkin, tehtiin just Lindan kanssa peruukkitilaus!!:-D ei mitään tietoo missä niitä vois hyödyntää mut jotkut teemabileet siis kehittelyyn!

   Ja joo, ne toimii ihanasti kuvissa ainakin!! Ihon pitäis olla aika superhyvässä kunnossa jotta ite vois edes kuvitella jotain räikeitä hiuksia pysyviks, mutta latvadippailut on kivoja :-) mulla vaan on kans tämä oman värin kasvattaminen vaiheessa, joten ehkä siis sitä colour bugii vois kokeilla! :- D

   JA niinpä, on! Voi vetää illan kummallisimmat moovit heti alkuun!! :-D

   UUUH jea, SE ON ihana! Mä veikkaan että se sävy sopii mulle paremmin kesällä, nyt oon mieltyny tohon blood orangeen<3 Ja kylmempiin sävyihin! Mutta eikös ookin ihana koostumus, ahhh♥ Sopii sulle varmasti hyvin!

   1. cooooool! katoin jonkun blogista joskus ikuisuus sitten semmosia kuvia, jossa niillä oli ollu peruukki-teemabileet ja oon siitä asti halunnu järjestää/osallistua semmosiin bileisiin! ois niin siistiä!!!!

    1. UUUU COOLNESS!! Sunki pitää usuttaa kamut tilaan peruukit, ei todella olleet kalliita, jotain alle kympin!!! :-D

 5. Väri ötökkä oli iha kiva viikonloppu juttu latvoissa, voin kertooooo!!!! Ainoo vaa, et se tarttuu aika paljon tukasta nimim. mun huppu on vieläki pinkki, pitäs nyt jaksaa pestä toi vuori…. Ja silloin illalla mun niska ja kaulaki oli sulla ny tukka menee pidemmälle et paita-varoitus!!!!!!

  1. HAhaha voi eikä, tota mä just vähän pelkäsinkin :-D oonko ymmärtäny oikein et se pitäis kiinnittää hiuksiin esim jollain tekstuurisuihkeella tai siis että pitää olla joku tuote alla? että voikohan niiden suhteen olla huikeita eroja vai irtooko se kaikilla ihan samalla tapaa? huhh haluisin kokeilla mutten sotkee!!!!!:-D siks on hyvä että varoitit!!

   1. Laitoin siihen päälle kasan lakkaa, se ei ainakaa auttanu… Se myyjä sano silloin et vahalla siitä väristä saa enemmän irti, eli extreme tukan!!! Mut mulla ei ollu vahaa, ens kerralla testaan kyllä vaikka mitä tököttejä ettei tarttuis. Saiskohan sen värin sidottua tukkaan esim. suihkutettavalla vahalla? pitänee testailla tai sit meen vaa kysyy niiltä ID Hairilla ohjeita. Voin sit tulla kertoo jos opin uutta ja ihmeellistä!!!

    1. Aaah joo, koeta silleen että laitat vahaa tai jotain muuta alle, muistaakseni luin jostain että sellaisen avulla se pysyis!:-) Kerro ihmeessä jos opit, niin katsotaan uskallanko mäki testaa:D !!

 6. heippapa! mistä noi mukasukkanauhasukkikset? oot saattanu mainita aiemmin, mutta valitettavasti menny ohi!

 7. Hei onko noi ne sukkikset, kun on siinä Sokoksen uusimmassa tarjouslehdessä nyt? Meinaan kattelin noita siitä ja ajattelin et vois ehkä ostaa mut kukkakuvio(??) hmmh… hyvältä ne kyl näyttää ainakin näin ”kaukaa katsottuna”:-D

  1. No ON! kysyin oikein vielä myyjältäkin että onko ne nyt nämä siis kun siitä kuvasta ei mun mielestä näkynyt toi kuvio :-D ei se noista kauaks näy mutta sen verran että mua itseäni häiritsee, hah! käy katsoo kaupassa miltä näyttää, vaikuttaa laadukkailta ja hyvän paksusilta mut toi kuvio…………..

 8. äääää hei mulle kuuluu kans läskäreitä!! ostin aika söpöt mustat kangastossut joissa on paaksunpaksu pohja, löyty kympillä Biancosta. menny jotenkin maku kiilakoroista niin oikeen oiva vaihtoehto, ja hieman sivistyneemmät ja tyylikkäämmät kuin läskärit sillon 90- ja 2000-luvun vaihteessa…….

  ps. määäkin tahdon tommoset sukkikset ja tummansiniset/violetit latvat!!!!

  1. OOOOO JEA, aika siistiä!!! No joo, on kyllä, nää on ihan eri juttu nyt kuin silloin, vaikka trueee hc-diggarit kaivaneekin ne vanhat kenkänsä varastoista!:- D

   UUUH sokokselta saa ja HEI oispa violetitkin kiva väri latvoihin!!! TESTAAA!!

  1. UU, olisivatpas muuten koreat, tykkään noista kanssa! En tiedä osaisko tuon värisiä kenkiä käyttää kovin luovasti, mutta sit taas toisaalta kaikki ne tavallisimmat vaatteet näyttäis tuollaisten kanssa mahetsuilta!!

  1. Heippaa! Enpä tiiä, Tampereen vaihtoehdot ei oikein vakuuta ja muualle lähteminen tulis kalliiksi!! Huuto.nettiin laitan säännöllisesti pieniä eriä :- )

 9. haha hui ku säikähdin tota ekaa kuvaa :D tuli niin äkkiä!! ei vaa, ihan hauskan näkönen :D naureskelin väriötökälle.. toi sun ctrl-kuva sai mut nyt pitkäst aikaa avaamaan niiden nettisivut, mainoksen uhri much?? :D ehkä pitäis sieltä taas jotain tilata…

  1. no et kovastikaan ole uhri, hhahaha !!! Mulla oli tänään ctrl:n pipo päässä koulussa koska märät hiukset kuivu tyhmään asentoon……!!! Se pipo on BESTTTTT ja paita kanssa, ai että mun tyttömäisimmät jutut tuntuu just nyt _IHAN PELLEILTÄ_ ei muuta aattelin vaa kertoo!!

 10. no nyt ainaki oon!! pakko saada kaikkee kivaa wuuwuujeejee! onneks en oo tyttömäinen, HEHS! mut siis, hyvä ku kerroit!!!
  pz. mul on joku 3v vanha ctrlin sähkönsininen pipo ja se on edelleen gREAT! ainoo ongelma on, etten tiiä missä se on……….

  1. Hahaa, hyvä!!! Suosittelen, oon ollu toi pipo päässä nyt kaks päivää, hahaa :- D koulussa hiukset oli nutturalla tänään mutku pääsin kotiin vaihdoin pipon päähän koska se on KIVA!!!

   1. haha eikä, hengailetko siis yksin kotona pipo päässä?? joko tosi hellyyttävää tai omituista.. kallistun ekaan vaihtoehtoon, mahtaa olla kiva pipo!! :D