Eat that up, it’s good for you

lifestyle, ruoka
47 kommenttia

688000

Ohhh mikä aamu, ihanan kiireetön ja rauhallinen. Harmi vaan mulla ei kyllä ollut tällä kertaa kaapissa aineksia noin kattaviin aamupalajärjestelyihin, joten tyydyin mysliin, kiiwiin ja aamukahviin. Lauantaiaamut ovat parhaita siksi, että takana on yleensä ekat kunnon yöunet koko viikon aikana ja aikaa syödä rauhassa – nytkin oon lueskellut samalla blogeja ja arponut Aussie-kisan voittajan. Voittajalle on lähetetty mailia, käykääs kurkkaamassa sähköpostinne! :—–) Kertokaas millainen on teidän mielestänne paras aamupala?

Lisää luettavaa

Rakkaus best

Kesäkuulumisia

Kirjavinkit kesään

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. musta brunssit on maailman paras idea, voi rauhassa syödä pitkään aamupalaa ja yleensä aina brunssi järkätään ystävien kesken tai kahvilaan mennään brunssille hyvässä seurassa :) tykkään syödä maustamatonta jorgurttia ja mansikka-muromysliä, ja tee ja appelsiinimehu kuuluvat mun mielestä aamupalaan myös.

  http://loveforthestreets.tumblr.com/post/17370623738 toi kuva näyttää aika hyvältä, bongasin sen jonkun ruotsalaisen tumblrista :p

  1. Niin on!! En tajua kun Tampereen brunssivalikoima on aika surkee ymmärtääkseni : D tarvis kyllä kokeilla klubin, valon ja jack the roosterin brunsseja vaikka mitään niistä ei oo erityisemmin hehkutettu (toisin kuin turun brunsseja ja helsingin brunsseja!!).

   Oioi, ihanan kuuloinen aamupala. Maustamatonta juguu tekiski mieli, en oo aikoihin syönyt!

   OI IHANA. JA ihana tumblr, sait seuraajan hehehheh!!

 2. No sellainen kuin tänään: croissantteja, appelsiinimehua, kahvia, turkkilaista jugurttia, marjoja ja mysliä. Nami. Näyttää noikin tosi hyvältä!

 3. viikonloppusin kun on aikaa niin ihaninta on kun saa itsetehtyyn luonnonjogurttiin sekoitettua omatekoista tattari-pähkinä-kookosmysliä, johon heittää päälle marjoja ja hunajaa. ja kun vielä jaksaa puristaa appelsiinimehua (ja juo sen shampanjalasista) niin ei vaan voi mennä mönkään!!

  http://like-paper-cuts.blogspot.com

  1. Oii, miten tehdään itse juguu?:-O oioii, kuulostaa NIIN hyvältä!! ja joo, shamppanja- tai viinilasista nautittu vesikin maistuu paremmalta, haha!:-D

   1. ehkä kotitekoinen olisi ollut parempi sanavalinta kuin itsetehty, koska enhän minä osaa sellaista tehdä:D minulle jogurttia väsää rakas äitini, mutta ei sitä kai kauhean hankala ole tehdä kun aina sillä on jogurttia kattilallinen tulemassa kun olen käymässä8))

 4. mikä tahansa aamupala on ihana kunhan sen saa syödä rauhassa samalla lueskellen kivaa lehteä! :) millä ohjelmalla väsäilet kollaaseja ja muokkailet kuvia? hirrrmu kivan näkösiä :)

 5. Mun silmään toi teikäläisen aamiainen näyttää mahtavan mainiolta :p Mutta ehkä Bulgarian jugua tohon vielä lisäisin! :–)

 6. sellainen ihanneaamiainen on kesäaamu, jolloin voi kattaa aamiaispöydän ulos ja syödä kaikkea herkkua kuten turkkilaista jugurttia marjoilla ja mehukeitolla, hyvää tuoretta leipää ja tuorepuristettua appelsiinimehua!
  talvisetkin laiskat aamut kuumalla teellä on toki ihan ok, muttei mitenkään vedä vertoja kesäaamuille! tulispa jo kesä!

  1. No älä muuta sano, oot niin oikeessa! Kesällä kaikki maistuu paremmalta muutenkin, hahaa :- D Voi ettäää, kevät ja kesä tulkaa pian, mä en jaksa tätä tyhmää talvee!!!!!!!!!!!

 7. kävin kattomassa sähkö postini eikä näkynyt voitto meiliä siellä joten annampa sitten vaan palaa!! elikkä mun mielestä sun spotify listat on tosi huonoja että annanmpa vinkiksi että mohombi on aika kova, sillä on sekä menojytä biisejä sekä että selasia fiilistely raitoja

  1. en selkeesti statennut tätä tarpeen voimallisesti mutta että mohombi<3333333

    1. (olis pitänyt jättää kommentti edelliseen mut ei PYSTY KOSKA MITÄ VITTIÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOHOMBI?????? ANNA?????? KATOIN SPOTIFYST MIKÄ TOI ON KOSKA NEVÖHÖÖD JA SIT OLIN ET O____________o ja :0000000000000 ja >.< -.- JA SIT @[email protected] ??????????????????)

     1. hahaha tampester on getto!! esim se coconut tree on vaik kui hyvä oon kuullu sen tivolissa tosi monta kertaa ja voin kertoo et kaikki tanssii aina ihan täysillä sen tahtiin että jos et itse tiedä sitä niin saat kattoo peiliin !! niih, en tiä mis paska bileis sit käyt xD xD

      1. vähän alko pelottaa kun oot muuntanu tän koodin ja tiiät mun oikeen nimen aijauts

       1. KUULE ny menee iha yli hilseen meinaa en oo kuullu kertaakaa vaiks tivoli on mu vaki mesta sori vaa mut ootkoha ees mansest kerta kukaa tääl ei tod sano ”tampesteri” vaa just manse vaa…….. huh hhu just joo en ann a kyl arvoo tämmösillä anonyymi komsuille tai mitä lie onki varmaa joku tekastu nimi merkki emt O_o ei vakuuta

 8. Melkeen parasta on ruisleipä minkä päällä on pilkottu banaani, NAm :p
  P.S Eikö se ois kätevämpää laittaa se arvonnan voittajan nimimerkki näkyviin? Ihmiset huomais sen helpommin ja saisit ehkä vastauksenki nopeemmin :)

  1. Ohhoh, enpä oo tiennytkään tommosesta!:-D
   Hahaa, en, musta on ihan ok että jos kerran osallistuu arvontaan, käy itse katsomassa sen sähköpostinsa. Vaikka arvontaan voi osallistua kuka tahansa niin uskoisin että näin voitto voi mennä enemmän ”oikeeseen osoitteeseen” eli jollekin joka on löytänyt arvonnan siksi että lukee tätä blogia :-) voittaja löytyi kyllä heti, aina se on tähän mennessä löytynyt!

 9. Oon aivan koukussa maapähkinävoi-hillovoileipiin, kiitos vaihtariaikani Amerikassa. Itsetehdyt rahkat ja smoothiet on kans herkkua, ja lämpimät voileivät. Plus joku hedelmä on aina oltava!

  1. Hahaa voi ei, kuulostaa tuhdilta!:-D en oo muuten tainnu koskaan syödä maapähkinävoita, nutellaa vaan, mut sehän on ihan eri juttu?:-D Rahkat on nam ja smoothiet kanssa!

 10. EIKÄ, oon meinannu jo monta päivää postata yhen reseptin JUST tolla samalla otsikolla ahhahaa! siis apua nyt en ehkä voikaan ku sit kaikki luulee et matkin sua tai jtn ja oon niin nolo apuva! joo okei… note to self: älä kommentoi blogeja kun oot just tullu baarista kotiin… miks ees oon koneella??? huhhuh

  1. HAhaha VOIEI:-D mitäs niistä great minds ………..??? Voit laittaa sen, tässä varma ohje siihen miten kukaan ei epäilis moista: OTSIKON eteen teksti: ”tää oli sit mun oma juttu jo ennen ku muut (en kerro kuka) keksi tän eli siis EI OO MATKITTU ANOT PYSYKÄÄ POISSA” ja sit jatkat tolla otsakkeella??? Varppina menee läpi eikä kukaa tajuu mitää :::)))) hahahah eiiiih tai sit vaan laitat sen eikä kukaan tajuu mitää HAhah HA:-D

   I FEEL YOU! tulin eilen kotii joskus yhden aikaan kotibileistä ja avasin koneen ja luin blogeja?????? MIKSI???

   1. KOSKA YÖLLÄ BILEITTEN JÄLKEEN VAAN YKSINKERTASESTI ON PARAS BLOGILUKUAIKA!!! Mä yritin pitää plokei vähä aikaa boikotissa, että saisin tehtyy jotain järkevää (lue: luettua tentteihin ja pakattua muuttolaatikoita), mutta viime yönä sorruin :D Mut en (kai) kommentoinu minnekään eli hyvä minä!!

    Ja sitten ruokatunnelmiin, mulla on tee loppu, joten ei oo yhtään hyvä aamupalapäivä!! Tai no, oli mulla jotain shaissee pirkka earl greytä, mutta ei mitään hyvää!!! Huomaiskoha ne ikeassa, jos pöllisin muutamat pussit clipperii? En jaksais viikoks ostaa enää kokonaista putelia. Tai sitte ostan ja rupean hyväntekijäksi ja annan ylijäävät jollekin kaverille :) Tai pakkaan vaan matkalaukkuun ja vien Saksaan, jos siellä ei vaikka saakaan teetä mistään :D Hmm, miks musta tuntuu, että tää kommentoinnin laatu on ihan samalla tasolla, ku jos olisin kirjotellu yöllä bailujen jälkeen?? Eli lopetan ja meen tiskaamaan kulhon, että voin syyä jugurttii ja vattui ja siemenii namnam.

    PS. ROOSA SEN ”YHEN RESEPTIN”^^ OLIS PAREE OLLA ROCKY ROAD!!!

     1. hahaa jooooo mä kävinki aamummal tsiigailee kommenttilootaa ihan tuol omalla tontillas ja huomasin, et olit vastaillu ja jeejee can´t wait. Taidan mennä huomen jumppailee, et oon sitte jo valmiiks kuluttanu kaloreita rockuroadei silmällä pitäen. Ei tainnu vissii olla diettiruokaa :D

   2. HAHAHAHa jooooo!! ehkä mä vaan käytän samaa otsikkoa ku ei kukaan niihin kuitenkaan koskaan kiinnitä mitään huomiota… :DDDD

    jooh, en vaan tajuu miksei vaa voi mennä nukkumaan, pakko avata kone ja lukee blogeja vaikka ois kuinka tajuton väsymys päällä ahhah :DDD mikä riippuvuus???! :P

 11. Mainioon aamupalaan kuuluu puuro maustettuna omenasoseella ja kanelilla ja sitten kahvia. Tosin ei tämän aamun aamupalassakaan ollut valittamista kun siihen kuului suklaavanukas ja keksejä.. :D

  featherandflock.blogspot.com

  1. Oiii, kuulostaa ihanalta! Mulla ei ookaan ollut omppuhilloa aikoihin kun omatekemäni on loppu, niin oon sit ostanut mustikkaa kaupasta. :-) Oioi, keksit jees, vanukkaille en syty hahaa!! Taidan olla vähän outo tässä asiassa :- D

 12. Jos voisisn elää ainaista brunssia, niin sitä varmaan tekisin! 8)
  Mutta kyllä se teehetki tekee jokaisesta aamupalasta nautittavan!

  1. Oih, samaistun täysin!!! Tosin en juo teetä aamulla vaan kahvia, mut muuten koko kommentille iso peukku!

 13. Ah, olen tosi kaavoihini kangistunut ja mun aamu ei vaan lähde käyntiin ilman maitoon keitettyä kaurapuuroa omatekoisen mustaherukkahillon tai mustaherukkasurvoksen kera, iiiso kuppi Presidentti Tummapaahtoa maidolla tietysti siinä kyljessä ;) Puuron vaihtoehdoksi käy myös maustamaton jogu mustikoilla ja pähkinämyslillä – omatekoinen mysli on vaan niin hyvää, mut kyl puuro on parasta! Ite en yhtään tykkää syödä leipää aamupalaksi, tarvitsen jotain lusikoitavaa sanomalehden kaveriksi :D En kans tiiä mikä siinä on et mustaherukat kuuluu syödä puuron kaa ja mustikat jogun, mut se on kyl tosi tarkkaa et noin se kuuluu tehä :)

  1. HEheee, juon samaa kahvia, on parasta!! Ikean tummapaahtoinen kahvi on sekin hyvää, mutta hinta on kyllä noussut aika rutkasti siitä mitä se joskus oli, buu.

   Omatekoinen mysli on ihaninta, puuro tulee sit hyvänä kakkosena! Mysliä en tosin syö kovin usein aamulla kun puurollakin pärjää kahvitaukoon asti ja kahvilla sit jaksaakin jo lounaaseen :-) Mut voi vitsit, ihania tarkkuuksia sinulla! Ja blogissasi näytti olevan kivoja ruokajudui, jee!

 14. jihuu otsikko ja hienot kuvat! arvaa muuten keljuttaako, en oo vieläkään päässy ajan tasalle blogien lukemisessa (täl hetkellä bloglovinissa mua odottaa 127(!!!!) lukematonta postausta.. pitäis pyhittää kokonainen päivä blogeille, siis…. eli arvaa vaan, huomasinko erään typykän aussie-arvonnan päivän myöhässä!! voi kerrrrpele :D just ehin innostuu siitä, sit luin et millon sulkeutuu jaaaa NOOOOOUUUUU! oma vika.. ehkä mun pitää siis ihan oikeesti maksaa niistä, hui kauhia….

  en oo ehtiny komsuilla sulle, mm. uusint soittolistaa piti ylistää! it was greeeit! (ps. sul on ihana sukunimi! en ole outo.) mut nauratti ku sun soittolista oli ku suoraan tavastialta, ainoostaan lanaa ei soitettu.. :D (no ei monta muutakaan mut you get the point!)

  otsikosta vielä sitä että, aattelitko mennä ruisrockiin? mulle ei ihan riitä two door cinema club ja azealia, vaik ne hyviä onki! tarttis jonku HUGEN lempparin, nii sit olisin siellä salamana! what say you?

  1. JeAA oli pakko laittaa toi biisi soimaan taustalle!:-D hah.

   VOI EIKÄ:——D mahdoton määrä, en yhtään ihmettele että tuut vähän jäljessä!!! JA HAHAAA VOIEIIII!!!! Sun tarvii ehkä oikeesti testaa………… mee ny ainaki ettii jostai semmonen testeri 3minute miraclesta, siitä superhoitsikasta? Täällä ainaki näky Anttilassa niitä ja usein ollu Stockalla ja Kicksissäkin niitä!! Ne on parhaita matkoille >:-)

   JEEE, KIIITTTI, arvostan sitä että SINÄ ylistät soittolistaani JEEEE!!! Hahaa, jooo klubillakaan ei soitettu hang the dj:ssä lanaa ku se on kuulemma niin hidasta hahaa, eiks siitä oo tehty kunnon remixeiii mitä hä???

   NO KU EN TIIÄ!!!!!!!! Flow on ihan must koska se on niin oma juttunsa, ja sen lisäks ois kiva mennä ainakin yhdille, mut provinssis m83 ja justice = kiinnostaa ja sit just ruississa two door cinema club ja azealia MUTTA haluun LISÄÄ !!!!!!!! En vielä noiden perusteella osaa päättää kumpi kiinnostaa enemmän näet!!! :– Dhahahaa, samoilla linjoilla siis!!! Odottakaaamme

   1. mmmm-m, en oo mikään edelläkävijä!! okei, nyt niskasta kiinni jne….. aussieta pitää testata! mut eiks sua huoleta, et tän hehkutuksen jälkeen en vaik tykkäiskään siitä? tulis rastat tjn?? koska sit SÄ olet vastuussa!! trust me!

    ei mitään, taputa ittees selkään vaan! mä oon nii huono tekee soittolistoja ku kuuntelen usein vaa jotain kahta bändii samaan aikaan ja jumitan niitä, eikä siitä koostuis mitenkää kovin jännä lista…. no ottais dj:t ton nyt haasteena, et perkkele, koitetaan saada siitä tanssittavaa!! ihme nysviä…..

    JOOO tänään just kuulin et the black keys, mitä oon kuunnellu nyt vasta pari kk mut PALAVASTI nii ne tulee flowhuuuuuuuuun! eli la ticket is mine, ainaki! muut esiintyjät ei oo viel täysin napannu, jymypaukkua odotellessa… uuuu en tiennykkää justicesta! miksei noi sun neljä mainitsemaa bändii voi kaikki olla samassa paikassa samaan aikaan, hUH?!?!?! ei voi olla niin vaikeeta……. (no voi, mut HYS!) no sama juttu, ootan vaa et tulis se ratkaiseva tekijä :D huh, onneks on joku jonka musafestariongelmiin samaistua!! edelleen, ihan karseet first world problemot meillä……..

    1. NO ET KYLLÄ OLEKAAN hahahah!!!:–D Joo no totta, mä kyllä vähän oon miettinyt tota D: että ehkä sä koklaat noita vasta sit ku kaipaat todella vaihtelua?? Ettei oo liian kovat odotukset tai sille……… ihan ku nyt jo ei olis tai mitään…….. mut kumminki, kyl mä aussieen luotan ja se TUOKSU ah mhhhh!!

     Hahaha ihana:-D Onko sulla mitään julkisia soittolistoja Spotifyssä?? Stalkkaisin mielelläni >:–D Vaikka ne ois vaan semmosia että sinne ois lykätty kokonaisia albumeita tms mitä vaan!

     JOOOOOOOOOOOOOOOOO, THE BLACK KEYS INDEED!!!!!!!!!!! Flow on ihan ehdoton, AAAH jessss!!!!! Mä odotan Bon Iveria myös, joten fiksuimmaks tulis siis ottaa se 4pv varmaan hahaha:D Koska yks pv +bon iver on 70+49 eli 119e ja kolme päivää 160e niin siinä tulis sit kahdelle päivälle vaan 20e/pv periaattees eli joo…….jooo, joo. Majotus tosin maksaa mut kyll sitä jottai keksii ja flow muutenki♥ hahaa!

     1. niin, eli vasta sit ku on tosi kyseessä, kun garnierit ja l’orealit katoo maan päältä, niin kokeilen aussieta. eli never..? :D miten paljon voi yhestä shampoomerkistä jauhaa kysympähän vaan!! ehk meen vaa nuuhkii niitä stockalle.. tosin ne tigin hehkutetut karkkituotteet, joiden pitäis tuoksuu niiiiin hyvältä, nii ei ainakaan putilonuuhkuttelun (siis testerin haistamisen……) jälkeen ollu mitää mind blowingeja! oon aika kriitiinen näköjään..

      no ku emmie ossaa!! oon alottanu yhtä joskus, siin on huimaavat VIISI biisiä, ja se on n. vuoden vanha..?!? sisältää kappaleet (huom ihan ku levymainos): if it kills me – jason mraz, like a fading rainbow – jenny wilson, a thing for me – metronomy (oho, tätä en muistanukkaa!) sekä kid cudin day n nite ja pursuit of happiness……… että jooo! :DD siitä vaa fiilistelemään!!!

      ku luin eilen hesarin nettisivuja, odottamatta mitään jännää, ja luin ton black keysin tulemisen, ihan rehellisesti kiljasin ja nytkähdin innoissani niin, et tippu kuulokkeet päästä haha mitää….. :D aika sama reaktio oli, ku lauantaidiskossa alko soimaa keyssien lonely boy!! ah ne on nii hjuvia. mä edelleen odotan sitä bon iveristä innostumista, asiaa saattais auttaa jos kuuntelisin sitä vähän…!! eli spotify here I come my frieend..
      kunnon matikkapää sinä!! laskintahan ei voi käyttää.. tuut meille asumaan, menee bussi suoraan suvilahteen =)))) ai eikö.. :D mut joo, pitää nyt pohtia oikeen kunnolla noita lippuvalintoja!

      1. NO oot aika kriittinen! Tosin useet tigit on vähän too much mutta aussieissa se tuoksu ei oo niin karkkimainen ja pakko kyllä sen verran taas houkutella kokeilemaan, että se tuoksu on niiiin paljon parempi hiuksissa ja suihkussa kuin siitä purkista nuuhkittuna! Se tekee suihkussa käymisestä juhlaa, haaha:D On ihan oikein että Aussie sponssas vähän, oon nimittäin ylistänyt niitä nyt aikalailla!!!

       VOI SINUA :——D Eikö ees Starred-lista oo käytössä????
       Ja hei uskon!! Mä en oo varma onks täällä soitettu kertaakaan black keysiä, ehkä klubilla varmaan mut en muista että olis, hmhmhhhp!!

       HEI KUULE, me vähintäänkin treffataan kesällä????????? koska viimeks vaan tönittiin sua repulla (tai no en minä mutta kamu……….mut siis nyt mietin että miten en oo hokannu?!?!?! oon ollu muzahuumazz kai si vaa krhmhm) ni nyt vois ihan sillee moikkaaki????? xD uskaltaaks??? joo???

       1. no niinhän se kyl varmaan on, et hiuksissa tietty tuoksuu paremmalta.. sit oon se hyypiö joka ratikassa istuu ja haistelee omia hiuksiaan =)))) ja jee party everyday suihkussa siis :D joo siis aussien ois pitäny antaa ne putilot sulle ja sun olis pitäny pitää joku secret arvonta – alfie only, nii sit olis ollu aika hyvät voittochäänssit!!! no en ole itsekäs…..

        emmäää tommossii ossaa (en muuten tiiä miks mulle tulee aina tämmönen murre välillä. jaaha.), pitäis jossai vaihees hankkii se spotify premiumki, alkaa vähän nappailee noi mainokset joka toinen biisi!! en usko et on soitettu, koska kyllähän sä sen muistaisit, RIGHT?!?! ps. yritin TAAS eilen kuunnella bon iveriä, nyt vähän innostuin jo skinny lovesta, mut muut aukee hiiitaaaasstiiii! minussa on vika, se nyt on selvä..

        no totta MOOSES! ainii herreguuud olin jo unohtanu ton repputönimisen :D:D:D:D nii… MUSAhuumassa.. nyt mua kyl vähä ärsyttää etten moikannu sua yms, olis pitäny!! pelkäsin selkeesti et oot ylimielinen superbloggaaja joka nauraa mulle päin (keikkahikistä) naamaa =((( (ei mulla oikeesti ollu tollasta mielikuvaa susta, älä huoli :D). eeeeehkä mä uskaltaisin sulle kadun toiselta puolelta vilkuttaa….. just ja just!! eiku hei, next time ku oot helsingiss ;D mä itse asias oon tampereel toukokuun alussa, streettanssien sm-kisat(!!!), kannattaa tulla kattoo kisoja ;);)););););)