hiustutoriaali: laineet OBH NORDICAN laineraudalla

kauneus
36 kommenttia

Sain OBH Nordican laineraudan Indiedaysin ja OBH Nordican kampanjan yhteydessä ja olen tykännyt tästä ihan superisti! Tiedän että olen innoittanut ainakin kaksi tyyppiä ostamaan tämän saman kapineen ja veikkaan että kumpikin ovat olleet oikein tyytyväisiä >:–) Miina vinkkasi että tätä saa Halpahallista reilulla parillakympillä eikä näyttänyt Clas Ohlsonillakaan olevan kovin paljoa kalliimpi.

obh nordica

Laineiden tekeminen on oikeasti ihan superhelppoa, onnistuu minultakin!:-D Kihartelen hiukset kahdessa tai kolmessa kerroksessa sen mukaan miten paljon mulla on aikaa käytettävissäni ja aloitan tietysti alta. Muistakaa lämpösuoja! Mulla on tällä hetkellä käytössä Vidal Sassoonin kolme tai neljä vuotta sitten ostettu putilo joka toimii samalla kiiltosuihkeena. Tarvis ostaa uusi, tuokin vetelee viimeisiään eikä käy märkiin hiuksiin – oisko suosituksia? Olen käyttänyt tuon lisäksi vain TreSemmeä joka kesti mulla IKUISUUDEN, tarkemmin sanottuna varmaan ainaskin kaksi vuotta? En siis kovin usein käsittele hiuksiani millään vekottimilla :- D TreSemme oli ihan jees mutta olis kiva kokeilla uusia tuotteita!

curls obh nordica

Vaikka mun hiusten pituiset hiukset pitää kihartaa tyvestä latvaan neljässä tai viidessä osassa, ei aikaa kulu kovin kauaa. Oon kyllä pitänyt lämpötilaa suurimmalla kun kiharat eivät ole muuten kestäneet – sekin nopeuttanee prosessia.

obh beach curls

Suihkin jokaisen osion jälkeen pikkuisen lakkaa ja lopuksi suihkin hiukset kauttaaltaan läpi pää alaspäin. Sitten pöyhin vähän ja kiinnitän hiuksia pikkuisen niin, etteivät ne tule silmille. Nyt käytössä on Klippoteketin hiuslakka joka pitää hyvin mutta haisee kummalle.

how to make beach curls
TIDII! Tässä kuvassa en ole vielä juurikaan pöyhinyt noita mutta lopputulos on kutakuinkin tämä. Kiharat ovat superkestävät ilman mitään sen kummempia muotoilutuotteita ja näistä saa seuraavana päivänä muhkean nutturan tai kivan sotkuletin.

Obh Nordica lainerauta

Jaaaaaa action! Vikasta kuvasta kiitän luokkatoveriani, hänen nimensä on blogi-iitu ja mä oon afro-ida, hahah, ihan vaan hämäytyksenä niille jotka koetti keksiä meille lempinimet selkeyttääkseen asioita, haha!! Mitäs sanotte kiharoista, innostutteko rennommista laineista? :- )

translation: This is my how to do beach curls with OBH Nordica Wave Maker. Read the whole translation here!

Lisää luettavaa

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

kaurilan sauna toimiva dödö

Toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti: Kaurilan Sauna deovoide

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. damnnn kuinka kivat ! ite haluisin osata tehä vähän semmoset vähemmän noin selkeet (haaveilen edelleeen siitä täydellisestä surffitukasta… sekä itselle että myös sillä varustettu poikaystävä kelpais kans :-DDDd eeih en kestä itteeni… mistä näit juttui tulee tänää… sikahuonoo läppää vaa koko aja) mut en ainakaa onnistunu suoristusraudal :( (silläki kai voi tehä ?) toi vika kuva näyttää jo tosihyvältä :) ps myös sun paita näyttää siin kivalta, onkohan sul jossai tarkempi kuva ? en oo ainakaa aiksemmin kiinnittäny näin paljon huomioo siihen :-D

  1. Hahahah, ihana!! :-D kyl kelpais jooooo!!!!!!!!!!!!!

   Mä en onnistu suoristusraudalla missään, en edes vaikka mulla on se ghd hahahaH, elämäni paras ostos ehkäpä….. Ei vaan, ehkä tosta mun lämpösuojien kestosta voi päätellä miten paljon uhraan aikaa harjoittelemiselle, ei kai ne ghd-kikkuratkaan ilman harjoittelua onnistu!:- D

   ON! Täällä: http://ida365.indiedays.com/2011/11/12/and-you-say-get-over-here-and-play-a-video-game/

   Toi on mun lemppari, aiaii!

   1. oooo se ON tosi kiva ! hitsi, himoitsen vaan kaikkee kiiltävää tällä hetkel huoh. ostin ausseista uvtä varten sellasen jännän kimaltavan hameenki :-D

 2. Innostuin! Ihanan näköiset kiharat :) Itse vannon tällä hetkellä Remingtonin Pearl Wandin nimeen, mutta en sillä kyllä tuollaisia kiehkuroita taida osata tehdä. Toisaalta minun hiustenlaittotaidot on kyllä ihan nollassa :D

  1. Mullakin on se ja sekin on oikein oiva kapistus, mutta sillä tehdyt kiharat on paljon hienostuneemmat mitä nämä, ainakin mun tekeminä!:-D Ja hei, niin on munkin!!!

   Tein muuten sitä kookoskanakeittoa sun ohjeella ja tykkäsin ihan hirmuisesti! Otin pari hurua kuvaakin, eli jos teen siitä postauksen niin linkkailen sut siihen :—-) Hihiii

   1. Loistavaa että onnistui! :) Ite onnistuin jostain syystä tekemään siitä viikonloppuna liian tulista ja söin sitä sitten vedet silmissä :D
    Ja nyt kyllä ehdottomasti harkitsen tämän kapistuksen hankkimista. Näytti niin helpolta :)

    1. JEE, onnistui kyllä! Ja voiei:D mä laitoin oikein reilusti sitä currychilisoosia ja oli ihan sopivaa, rakastan tulista ruokaa!

     Jooo, suosittelen jos ei jaksa räpeltää kauaa mutta haluaa kivaa jälkeä :- )

 3. Joo innostuin! Tosin tällä hetkellä tukka on ei-minkään-pituinen, joten noi ei ehkä iskis, mutta kun tämä tästä vähän saa lisää pituutta, niin olis kyllä aika jees!

 4. Aivan ihana lopputulos tulee tuolla! Täytyypä harkita ton ostamista… Aika kovasti houkuttelis tuollaiset kiharat kyl!

 5. Kivalta näyttää! Ostin kyseisen vempeleen jo ensimmäisen OBH-Nordica postauksen jälkeen 16 eurolla Anttilasta!

  Mutta en osaa tehdä tuollaisia kivoja huolettomia kiharoita. Ne näyttävät minulla lähinnä siltä, kun äiti olisi kihartanut 5 v. tytön hiukset kerhokuvaan enkelikiharalle…

  1. Voi eikäää :-D mitäköhän sä teet erilailla vai onks meillä vaan ihan erilaiset hiukset?:- D jja hei 16e, ei oo paha ei!

 6. Mullakin on toi sama rauta mutta näissä hiuksissa siinä kestää ihan uskomattoman kauan tehdä samanlaiset kiharat kun sulla tuli. Ei oikeen kärsivällisyys aina riitä :D

  1. Eikää :-D Teetkö silleen että pidät rautaa kuumimmalla mitä sen saa? Koska veikkaan että se on salaisuus siihen nopeuteen ja kestävyyteen. Voi toki olla että mun hius on paljon ohkasempaa tms! Voevoeee

 7. ”Suihkin each section stops and a little after the end of the hair suihkin completely through the head downwardly. Then pöyhin a bit and draw your hair a little bit so that they do not come to the eyes.”

  Siinä sulle translationii!!! xDxDxD Google translator = minä puhumassa englantia, kanskje…?

  Voitko pliis tehdä sellasen kuinka-tehdä-tuikitavallinen-ranskanletti -tutoriaalin tällaisille hiustumpeloille niin kuin minä? Ees vaan mulle, oon varma että sun ohjeet tajuaisin parhaiten koska sä oot ollu joskus yhtä tumpelo kuin minä!!! :–D

  1. AHhahahAH nautin translashuuuneista suunnattoman paljon, varmasti hyvin jännää ulkomaalaiselle, tätä tämä on tämä suomalaisten hyvä kieli___Taito!!!!!:):)

   NO JOOOH voinhan mieee!!! otanko viteolle???? privat video bara för dig?????? vad tycker ni??? (mun pitäs lukee ruotsii mut täähä menee opiskelusta, veronica maggio soi taustal ja kaikkee!!!) xD JA HEI KUULE, ei vaadi paljoo skilssei kehittyy tälle levelille, koska jos sä oot ehkä level 3 ni mä oon vasta 5 ja jutta on ehkä niinku 87??????????? että…………….

   1. JOOOOOOOO!!!!!!! Tusen takk, kjære Ida! Jeg ville bli kjempeglad hvis du kunnet lage en privat øvninsvideo bare for meg!!! <3__<3 Haluaisin kovasti päästä level 4 tai jopa 5!

    Ja hahaha Veronica Maggio on oikein hyvää ruotsin opiskelua! Mua alkoi hirvittämään kun tajusin että saatan joskus vielä joutua opiskelemaan ruotsia….. Luulen, että mun ruotsi on poissa ikuisesti ja tilalle on tullut norja tai vähintäänkin skandinaviska :–DD Men norsk er ju mer hyggelig enn svensk!!!!

    1. HEHEEE mää jopa ymmärsin mutten kyl ossaa vastaa xD !!!!!!! KYL SÄ PÄÄSET, trust mee!!!

     JOOO KYLLÄ!:-D ja voe mahoton, meneeköhän helposti sekasin jatkossa kaikki??? Ihan kreisii, oot varmaan aika hyvä jo norjassa???????? senkin kieli______taituri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     1. No meneee!!! Tai siis ymmärrän ruotsia ja tanskaakin kirjoitettuna, mutta en puhu enää ruotsia enkä täysin norjaakaan, hahaha! Mutta onneks mun kielellä on nimi: skandinaviska :–D

      JA HAHAH olisinkin hyvä norjassa!! Se vaihtelee täysin sen mukaan kenelle puhun ja millä tuulella oon! Kipeenä en osannut yhtäkkiä sanaakaan oikein, ja joku päivä yllätyin itsekin kuinka luonnollisesti pungersin jopa norjan kielen oudon genetiivimuodon (esim mora mi = minun äitini)!

      1. Voiei:D:D Apuaaa, varmana haasteellista, mutta kyllä siitä jotain jää mieleen!!!! Aina siitä on hyötyä, cv:hen skandinaviska + norja vähä!!

 8. Eikä kuinka ihanat!! Mäkin tahon tuon raudan ja eipä tuo kauheasti kukkaroa verottaisikaan, joten miksipäs ei.. :D

  Oon pyrkiny tähän samaan tyyliin letittämällä hiukset neljälle letille kun ne on vielä vähän kosteat. Siitäkin tulee ihan kiva, tosin ehkä vähän pienempi kihara kuin tällä..

  1. Voi että, kiitos!!:-D Ja joo, ei maksa paljoa ja kyllä noissa onnistuu kun pari kertaa testailee mitkä lämpötilat sopii itselle parhaiten :-) Ja joo, olet muuten oikeassa! Letit tekee mulle vaan aika tylsät jakaukset joskus, tarvis opetella tekeen ne jotenkin fiksusti niin sais kans kätevästi tehtyä kampauksen niiden avulla!

 9. Moi! Onko tällä vikassa kuvassa esiintyvällä tytöllä blogia? Kiitti :)

 10. Kokeilin kyseistä rautaa kaveriltani pariin otteeseen ja yhdyn sen parhauteen ehdottomasti! En vaan ite oo löytäny sitä mistään kaupoista, mutta täytyypi kai lähteä etsimään oikein urakalla.

  1. Hienoo! No siis näiden kommenttien perusteella saa Anttilasta, Halpahallista, Clash Olsonilta ja oon mä jossain Sokoksellakin muistaakseni nähnyt tän sarjan vempeleitä!

 11. Ihanat laineet! oon kans koittanu suoristusraudalla, mutta se vaatii kärsivällisyyttä……… kuinkahan hintava toi rauta on?

  1. jonku parikybää vaan! Halpahalli/Anttila/Clash Olson ois ne mistä kantsii etsiä, mutta ei kannata ainakaan siis mitään kahtaviittä enempää maksaa:-)

 12. Mistä ihmeestä löydätte ton noin halvalla, mä just kävin läpi kaikki nettisivut yms ja kaikkialla hinta oli 30-45e!! :D Jopa Clas Ohlsonin sivuilla, vaikka siellä sen kuulemma pitäisi olla halvempi.