But by the time the first bombs fell we were already bored

muoti
30 kommenttia

Selailimpa tuossa äsken omia postausarkistojani ja huomasin että siellähän on vaikka mitä luonnoksissa, kuten vaikka tämän postauksen kakkososa….. :::dd oopsie. Arkistoista löytyi myös tämä asukuva-postaus. Asu on yhäkin ajankohtainen ja käytössä, joten tässäpä tulisi, vaikka kuvat on otettu pari kuukautta sitten.

.e.e.e.e.e

a'a'a'a'a'

storms

Leopard top – Monki
Chiffon skirt – American Apparel
Cardigan – H&M MEN
Flatform shoes – Vagabond

Mulla kävi kiva tuuri tuon Monkin leoparditopin kanssa, katselin sitä nimittäin kesällä täysihintaisena ja sovitinkin, mutta jätin sen sitten kauppaan sillä olin juuri ostanut uuden topin Ruotsin Urban Outfittersiltä ja ajattelin etten tarvitse toista samankaltaista vaatetta. Ihan hyvä niin, en silloin varmasti tarvinnutkaan, mutta nyt nappasin tuon paidan talvialeista kahdeksalla eurolla, JESS!!

Olen tässä mietiskellyt, että olisi varmaan fiksua tehdä joku FAQ -postaus tai muuten vaan vastailla kysymyksiinne yhdessä postauksessa, sillä musta tuntuu että sinne on eksynyt uusia tyyppejä jotka eivät (luonnollisestikaan) ole perillä jostain perusjutuista jotka taas vanhemmille lukijoille on jo ihan tuttuja juttuja. Nään myös millä hakusanoilla tänne blogiin eksytään ja mitä tietoja täältä halutaan löytää, ja se toisinaan naurattaa minua kovasti :– D …. eheheh

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hahhah, parasta kyllä aina noi hakusanat millä tyypit löytää :–D mun suosikki ikinä on, kun joku oli löytäny mun blogiin sanoilla ”sexy joulukalenteri”…….. siis ANTEEKS MITÄ :DDDDDDDD

  1. SIIS:D:d.d.d MITEN?????? ahhahahaha apuaa!!!

   mua huvittaa ne joissa on ida365 ja perässä joku ovela hakusana, hohohoho:-DD

   1. Hauskoista hakusanoista olis kiva lukea, jos eivät aivan mahdottomiksi mene ja kehtaat paljastaa. :D

    1. hahah joo, voisi todellakin!:D olen joskus jo muuten tehnyt yhden, se taisi olla kun blogi täytti1v:-D

 2. Voi viude ku sä oot niin söpö! Ja onneks on sunkaltaisia tukkajumalattaria, joitten myötä ei tee yhtään mieli pätkästä tukkaa lyhyeksi vaan antaa sen kasvaa :D

  featherandflock.blogspot.com

  1. voi apuu, kiiitos sinä ihanuus!! hahaa, anna kasvaa vain, saat kauniit ja hyväkuntoiset pitkät hiukset kun maltat :–) oi vitsit vitsit, tulipa hyvä mieli sanoistasi, kiitos!!

 3. Moi! Oon menossa parin viikon päästä tampereelle, osaisitko sanoa jotain kivoja paikkoja missä siellä kannattaisi kaydä? :) Sulla on muuten aivan ihana blogi! <3

  1. Moikka moii! Minkähän tyylinen mahdat olla, mistäköhän pitäisit? :-) ruokapaikkoja, jotain kulttuurijuttua vai shoppailumestoja? ja tietty ikäkin on tärkeä tietää, jotta tiedän mitä suositella!! kerro lissää niin autan:— ) ja kiitos ihana!!

   1. Oon 16 ja aattelin ehkä enimmäkseen jotain kulttuurijuttuja ja shoppailupaikkoja :)

    1. Ahhhaa nonniin! No shoppailupaikoista suosittelen Carlingseja (hämeenkatu ja koskari), Super Mukava + Vintage Garden Ojakadulla (siinä on vieressä suloinen kahvila Runo jossa voi piipahtaa herkullisella kaakaolla ja korvapuustilla!) ja siinä Ojakadun päässä on myös Kyttälän kirppis. Laukontorilta löytyy Radiokirppis josta löytää semmoista parin sesongin takaista kirppiskamaa, jos etsii vintagea niin Vintage Gardeniin tai itsenäisyydenkadun Yesterdayhyn (sinne mennessään kantsii tietää mitä etsii eikä säikähtää myyjää haha:D). Koskarista löytyy JC ja hmmmm hmmhm niiin, siellä on Cubus myös mutta muuta en sitten oikein keksikään höh:-D

     Finlaysonilla on kiva taidemuseo, en tiiä mikä näyttely siellä nyt menee, mutta kantsii kattoo täältä: http://tr1.tampere.fi/category/nayttelyt-nyt/ onko mitään kiintoisaa menossa. HMMM mitähän muuta suosittelisin…… Kivoja poikien vaatteita saa nollakolmosesta aleksanterinkadulta ja jos omassa kaupungissa on huono valikoima eko- ja luomukauppoja niin kantsii poiketa kuninkaankadun runsaudensarvessa, ihana valikoima esim. clipper-teetä! Jaa-a ja sitten multa loppuu ideat, Tampere on vähän tylsis välilä……. on täällä tietty keikkoja ja semmoista mutta mutta hmpp!

 4. aijaijaiii, selasin tota viime vuoden koostepostausta ja eksyin kurkkaamaan mitä sara tällä kertaa rakastaa………. siellä se samainen banneri vieläkin keikkuu :—D en tiedä oletteko puhuneet/sopineet asiasta, mut siellä se komeilee. http://saralovesy.blogspot.com/

  ps. ihana asu! ja tuo hame = rakkautta. omistan samaisen mustana!

  1. hahaha :–DD itseasiassa kun tarkasti katsoo, niin tuohan on ihan eri banneri ;-) eka banneri oli screenshotti mun bannerista (jonka taustalla siis mun ottama kuva) ja sitä oli sitten photarilla tms leikelty oikeaan malliin – kun osa kirjaimista puuttui niin ne oli tehty olemassaolevista. Tuo banneri on tehty siis sen multa suoraan _otetun_ tilalle. Vaikka idea ja toteutus on sama, niin on sentään jonkun muun ottama kuva taustalla eikä se mun.

   Hihiii suurkiitos! Ja tuo on todella, se musta on varmasti tosi monikäyttöinen se!

 5. yyyh mie haluun noi kenkulit ne on IHANAT X(((( ja tonne miun blogin on haettu kans kivoilla hakusanoilla, paras on ehkä ”amisviikset” HÄ VIHJAAKS NE ETTÄ MULLA KASVAA VIIXET????

  1. NO EIKS OOKKI!!! ne o bbest, suosittelen koko sydämestäni<3333
   ÖHLHöhÖhÖÖH:X:X::D:DDDDD IINA kii jäit hahahahha aahahahhaa!!!!

 6. Noita yleisimpiä hakusanoja joilla blogiin on tultu on niin läppä aina välillä lueskella! :D

 7. Ihana asu! (:
  Munkin blogiin on haettu mitä oudoimmilla hakusanoilla.. Mä en tajua miten mun blogi on edes näytetty niiden yhteydessä :D