I had the world figured out beyond any doubt

lifestyle, muoti
37 kommenttia

NO mutta HELLO!

Täytyy sanoa että pikkuisen turhauttaa kun tuo mun lukion ekalla (vai ysillä? lukion ekalla vissiin hmm) saatu Canon eos 400d alkaa olla aika ikääntynyt kaveri, huomaan että se on hidastunut jotenkin ihan sikana ja musta tuntuu että se ei tarkenna enää kunnolla automaatilla, manuaalisesti kyllä joo, mutta manuaalitarkennuksella kuvailu vaan on huomattavasti hitaampaa. Photoshopin ilmainen testijaksokin loppui sopivasti tuossa viikko sitten, että on siis huvittanut ihan sikana kuvailla ja muokkailla kuvia heh. Onneksi multa löytyy nyt taas kuvanmuokkausohjelma niin voin käydä läpi kuva-arkistoja! Olis vaikka mitä kuvia muokattavana, mm. pari reseptiä, asuja ja kivoja yksityiskohtia kotoa.

tulppaanit on halpoja nyt

Tässäpä yksi niistä kotikuvista, tulppaaneita (olen truebloggaaja nyt, eiks kaikilla bloggaajilla ole tulppaaneita vähäeleisissä kukkamaljoissa?) ja taikasauvoja. Jep, taikasauvoja!! Meillä on ens viikonloppuna parhaiden luokkakamujen kanssa Harry Potter -bileet ja käytiin hyvissä ajoin hommaamassa sauvat Ollivanderilta. Minut valitsi semmoinen sauva jossa on ainakin feeniksin sulkaa, yksisarvisen sarvijauhetta ja varmaankin ehkä merenneidon hiuksia kanssa!! Aika hieno sisustuselementti tuo keppirykelmä, kumma kyllä kuvaa katsoo jotenkin erilailla silloin kun ei tiedä niiden olevan taikasauvoja……

Kuva otettu 07.04.2012 klo 23.40 #3

Lindu tuli takas Suomeen ja käytiin sen kunniaks ottaas arskaa Karibialla!!! Siitä tulikin mieleeni että sain viime viikolla testiin neljä itseruskettavaa, olisittekohan kiinnostuneita kuulemaan niistä jotain? Aika extremetestailua olisi luvassa, tiedättehän miten päivettynyt look minulla on normaalisti!

accessorrriieeszzz

Hihii, viime viikolla höpöttelin ekaa kertaa ikinä kameralle, joka kuvasi videota! Minua pyydettin mukaan erääseen projektiin jossa pääsin mm. stailaamaan, esittelemään vaatekaappini sisältöä ja kertomaan pikkuisen tästä bloggailusta. Olenhan mä tännekin pari videota lätkäissyt, mutten ole puhunut yhdessäkään – oman äänen kuuleminen nauhalta ei nähkääs kuulu lempihuveihini :- D Odotankin innolla tiistaita, meillä on enkun suulliset ja ne nauhoitetaan ==))))

Semmoista kuuluu tänne! Nyt lukaisen vielä vähän markkinoinnin muistiinpanoja ja sitten painun pehkuihin. Toivotaan että tuo kevät jatkuu eikä enää tulis lunta, ajattelin nimittäin hakea mun fillarin joku päivä kotikotoa ja aloittaa pyöräilykauden!!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kauniin värisiä nuo tulppaanit! Ja voi että, toivottavasti sun kamera ei vielä ihan viimeisiään vetelis kuitenkaan!

 2. HP-bileet kuulostaa huipuilta!! Tulee heti mieleen ala-asteajat, kun heiluttiin jätesäkkiviitat selässä ympäri kaverin kellari aka tylypahkaa, vois kyllä hyvin verestää magiataitoja joskus :D Ja kamerapulmat on kurjia, mun canon on päättänyt, että salama on ihan turha kapine, eikä se suostu nousta ylös. PAITSI, joka ikinen kerta kun oon päättänyt, että nyt vien sen korjaamolle, niin tietty se alkaa sillon aina toimimaan. Ja sitä iloa kestää sitten pari päivää kunnes se taas menee ihan kaput. Aaargh. Nyt päätän, että koulunalkajaislahjaksi (vitsin outoo, kun suomessa kaikki tuntuu olevan jo ihan loppusuoralla kevään kurssien kanssa, niin täällä vasta alotellaan huomenna) etin jonkun kameralikkeen ja korjautan ton…

  1. Uskon että niistä tulee ihan mahetsut!!!:-D on niin loistavia nuo minun koulukamuni.ja oi, kellaritylypahka kuulostaa ihanalta!!

   HÖH joo, kuulostaa tutulta, parilla kaverilla on tuo sama ongelma, tosin toinen ainakin taitaa olla ”itseaiheutettu” mutta kummiski. HÖh, tylsyyyys.

 3. iida hitto noi sun taikasauvat on mahetsuja!! en vois ite henkilökohtasesti ostaa ko mortti söis ne alta aikayksikön :(

 4. aaaaaaaargh oon kadekadekade, määki haluun potteribilleeet !!!! :—DD ja heti testausinfoa kiitos, t. ihotoveri

 5. Oooh mitä taikasauvoja!! HP-bileet, huippua! Hah ja en tiiä kenen lempipuuhiin kuuluis oman äänen kuuleminen nauhalta, ei ainakaan mun..

  1. :–D ihanaa etten ole ainoa!! hehehh tosin arvasin kyllä että on ehkä muitaki jotka ei sillee innostu….

   Ja JEE hihhhii kivvooo!! ootan niin innolla >:-)

 6. Ei blogia ilman tulppaaneja! Mutta diggaan kyllä enemmän vaihtoehtoisista tavaroista (kuten esim. sun taikasauvoista) erilaisissa purnukoissa!

 7. Voiko taikasauvoissa olla muka sarvijauhetta.. Eikö ne oo yksisarvisten jouhia..

  Haha noei ihana postaus! Sun tekstiä on kiva lukea, oot sellanen aito näissä. Ja Potter-bileet </3 :( Mieki haluan!! Muista tehdä iso postaus niistä sitte, haluan tietää kaiken.

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  1. Kyllä minä muistelisin että Ollivander puhui jauheesta juurikin!!!!! Mutta voi olla että muistini reistailee xxxxdd!!!

   Hahaha kiitos, ihanasti sanottu! Täytyy muistaa ottaa kuvia joo >:-D

 8. niistä harry potter bileistä pitää sitten tulla tännekkin materiaalii:DD

 9. katsoin tän postauksen eilen just ennen nukkumatin kutsua ja ehkä siitä seurauksena näin unta että olit kirjottanut tänne olevasi henkistynyt koska sait viestejä god dudelta joka nimitti sut profeetaks ja sit ennustit että maailma loppuu muttet suostu kertomaan milloin jos et saa suunnitella mallistoa topshopille! sitten teeveestä tuli uutiset missä näytettiin kun vihainen ihmisjoukko oxford streetin topshopin edessä soihtuineen ja talikoineen vaati suomalaista bloggaajaprofeettaa sinne suunnittelijaksi:———D

  en tiedä oikeesti! oli pakko tulla kertomaan enkyllä tiedä oliko fiksu veto8DD

  1. ;D:D::D:D:D:D_D_D_d-d-d- APUA ihana!!!!! just paras että jaoit tän!!!!!! nyt en kyllä ala ellen saa tehdä topshopille mallistoo ____JUST JOO____ sanonpaha vaa!!!!!!!!!!!!! mAailman loppU tulLOOo kuunnelKAA MUA!!!!11

 10. ai vitsi, näyttää olevan ihan ammattilaistason kuvanmuokkausohjelma ton karibiakuvan perusteella se sun uus!!!! mäki haluun!!! ;—DD

  ja oonko nolo vai NOLO ku en oo vieläkää lukenu kahta vikaa harry potterii……… eihhhhhhhhhh voisin ehkä ryhdistäytyy kesällä

  1. xDDD hAhahahah joooh……………………… voin suositella, tulee tosi siistii ja laadukasta jälkee!!!

   EIIIH tuommoisia ei voi myöntää ääneen!!! NYT MARS LUKEMAAN ROOSA!:-D

 11. Eikä, Harry Potter -bileet! Kuinka parasta ees!?
  Sä oot kyllä niiiin symppis etten ehkä kestä! Vaikka oliskin ihanaa jos postailisit useammin, tää on silti mun top3-lempiblogien joukossa:)

  ps. oon kade tosta karibian matkasta <3

  1. Voi apua, ihastuttava kommentti, kiitos kiltti! :’-D Hehee, postailen miten ehdin ja miten huvittaa, eipä tämä sisältö pysyisi minun näköisenäni jos tarvisi postailla jossain tietyssä tahdissa. Tämä elää minun arjen mukaan :— )

 12. Kalkkilaivan kapteeni (joku toinen työ vois olla kiva) :(( sanoo:

  Joo mieluusti ainakin itse lukisin niistä itseruskettavista, et miten ne toimi! pee äs kirjotat ihanasti! tuon karibia jutun takia kyl vähän repesin. tai aika pahasti :D somebody call 911

 13. mul on ollu tänää iha jotenki sellane tyhmä päivä ni kiitos näist taikasauvoist, oli jotenki niin absurdia, ettei auttanut muu ku vähän naurahtaa ja kummasti se hymy tuntu paljon mukavammalta ku myrtseily :)

 14. äää mäki haluun potterbileet!! näänkö kuvassa todella notkean sauvan, taitaapi olla seetripuuta? oon sukua ollivanderille, nääs. (mut surkki.) ton sauvan kanssa kannattaa olla sitten tarkkana, et lähtee manaukset oikeeseen suuntaan, muuten voi käydä aika hassusti..
  hei apua, voisin heittää potterläppää ehkä vähän liikaakin!! :D

  1. ps. kaikki haluu nähä kuvia teiän bileistä, mä taas VIDEOTA! kaksintaisteluita, huispausta jne. ja taustalle vaikka hedwig’s song soimaan jos kainostuttaa. ääni- ja valoefekteistä plussaa!

   okei. nyt lopetan. moi.