#avoidingstudying

lifestyle, musiikki
58 kommenttia

#neon #notebook #marimekko #pink #studying #avoidingstudying

I HATE business mathematics!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaikka mulla onkin hyvin kovasti ylläolevan kuvan mukainen fiilis, on silti toiveikas olo – kohta alkaa kesäloma koulusta, jee! Järjestelen kansiota huomiseksi ja kuuntelen uutta Santigoldia, on muuten melkoisen kovis, kuunnelkaa tekin.

PS. Tää postaus oli sit 100 € + 2 x 100€ iha vaa tiedoks :::::)::):):)) EI MULLA MUUTA moikaaa, kuhan vaan kirjottelen että rahaa satais $$$$$$

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihania kaikkia opiskelujuttuja…:) Voittaa kyllä keposesti matikan opiskelun tylsien sinikantisten vihkojen ja tasan yhden lyijykynän kanssa:-D

 2. no voi hido senkin kroisos joposikin on varmaan kullattu! :——ääretönmääräviivoja—-D<3

 3. eikäää! Ihan mahtavat noi keskustelut tuolla sivulla. sai hyvät naurut, kiitos vaan. Paljonkohan saat per kommentti lisää liksaa? :D

  1. No äläpä, hahaha, aika paljon tulloo kommenteista että antakaas tulla vaan :::DDddd hahahah

 4. hahaaa, paljastit indiedaysin piilotetun salaisuuden!!! tai toi keskustelupalstan avaaja paljasti. HURJAA!! ps oot söpö! <3

 5. ois kannattanu siis laittaa lisää kuvia ku sähä saat niistäki rahaa?!?!?!? :(:(:

 6. Näyttää liiankin tutuilta nuo monisteet! :D liiketalouden juridiikkaa kenties!? ;D

 7. ”Lainaus:
  Alkuperäinen kirjoittaja Mervi
  Ei helvetti, ai tää siis oikeesti pitää paikkaansa…! Mä kelasin, että se on vaan joku huhu, että ne Indiedaysin tyypit takoo ihan sikana rahaa niillä plogeillaan, mutta tottahan se varmaankin sitten on…

  Tai no ei kaikki ole ihan huhupuhetta, yksi kaverin kaveri on Indiedaysin bloggaaja ja se on ostanu auton ja asunnonki ID-rahoilla. JOO-O…. Pitäisköhän alottaa bloggaaminen, vois lopettaa kaupan kassana olemisen.
  sama juttu. veljen tytär bloggaa tuolla kanssa ja se osti juuri itselleen ferrarin tehtaan ja puolet Norjasta. siellä se voi sitten bloggaajaystäviensä kanssa lomailla. on se helppoa kun on iso palkka!!!”

  :DDD

 8. haha, mua noi inspiroisi suuresti opiskelemaan ! koululaukussa mulla on aivan liian täysi penaali, ruttuisia blancoja ja kalenteri, johon on paljon mielekkäämpää kirjoitella. ehkä pitäis hankkia söpöjä vihkoja :}

  1. Kyllä noi innosti reilut puoli vuotta ehkä:D Sitten lakkasi innostus hahahaha……. Mutta joo, kyllä, suosittelen myös kivoja kyniä!:- )

 9. Hei, ihana blogi sulla :)
  Mutta oikeasti kiinnostaisi, kun nyt tuo vaikuttaa olevan jo yleinen vitsi tuo viestiketju, niin eikö joku bloggaaja voisi nyt valottaa tätä raha-asiaa…? Onhan se henkilökohtaista, mutta että ei lähtisi tollasia 12 000 €/kk huhuja niin saada jonku asiallisen kommentin tuosta asiasta eikä vaan ”:DDDDDDDD hahahaaaahahahaha” tyylisiä. Kiitos!

  1. Kiitos! Mun palkkatietoni (tai kenenkään muunkaan) eivät kuulu muille jollei itse halua asiasta kertoa :-) 12000e on ehkä pikkusen yläkanttiin kummiskin ;-)

   1. Just näin! Mua ei ainakaan kiinnosta kenenkään palkka sen vertaa, että jaksaisin arvuutella asiaa keskustelupalstoilla kerrasta toiseen.. :–)

 10. hyhhyh, stuDYING is hard!!! onneks vika tentti ensi viikolla HUH!! :::))

  ahhahahaa, repesin lopullisesti tolle lopun ananasrahkalle viestiketjussa :::DDDDD

 11. hei sää sait ainakin näillä kuvilla opiskelun näyttää aikas kivalta!

  mut oikeesti siis.. mikä toi keskustelu on, en kestä!!! :–D ketä ees kiinnostaa toisten tulot siis halooo. mut hei, tosi kiva et saat AINAKI 4000 eurolla kuussa ilmasia matkoja jne. hahaha vooi pojatt

 12. Yritysjuridicyy namnam.. Dääm et olis sanonu mitää kansioiden järkkäämisestä, muistin just et se oli mun vknlopun tehtävä! Tälläin kolme viikkoo lukukauden alkamisen jälkeen kelasin, että opiskelua ehkä helpottais, jos ostais kansion. Ja ostinkin jo, söpön pinkin, mutta tuolla se vielä muovipussissa lymyää. Vähän kauhulla odotan, kun tenttikausi on niinkus heinäkuun lopussa, että mitä siitä opiskelusta keskellä kesää oikeen tulee…

  Hah ja toi viestiketju on kyllä oikeen viihdyttävä.. En oikee ees tajuu, miks turhaa opiskelet ku oot niin rikas blogin takii. Jäis kaikelta tolta pänttäämiseltä enempi aikaa napsii kuvii ja päivitellä plokiii, nii siinä kyllä olis sellane winwin-situation, että huhhuh. Nii ja helpottais myös aikataulua, että ehtis kaikille niille ilmasille matkoille ja sillain…

  1. NAM NAM indeed! JES, mulla on nyt noiden selailu hetkeksi ohi, enää lopputentti ja rahoitusmatikka<33333
   Haha ja munkin pinkki kansio lojui kassissa pari päivää oops :-D

   TRUE tää opiskelujuttu o iha huijausta, hämään teitä kaikkii!!!! ostan materiaalei vaan rekvisiitaks nähkääs ku ei oo fygest kii xDD

 13. ei hitto ida sul on massii, tarjoo bisse!! ja sulla näyttäis olevan sukkahousussa reikä, esitätsää siis köyhää? t: utelijas

 14. Aaaaw musta toi alempi kuva on niin aaw, aawwittelin jo kun näin ton ig:ssä! Sun ilmeestä huokuu opiskelun tuskasuus, johon mä niin tod samaistun nyt!!!!! Fuck you pääsykoeaineisto, poltan ne roviolla heti 8.6 klo16 jälkeen. Se kokko tulee näkymään sulle Tampereelle asti!!!!!!!!

  Mutta on opiskelusta tullut vähän hauskempaa kun ostin söpön pinkin vihon muistiinpanoille ja uuden kivan yliviivaustussin <3 Ihan noin hoocee söpöyttä mulla ei vielä ole, niinku sulla! Ja hassu sattuma, uusi santigold soi tässä para aikaa heheheh

  JA KAI SÄ NYT SAAT AINAKI KYBÄN LISÄÄ TÄLLÄ KOMMENTILLA??? hahahahha ei vitja mikä viestiketju, piristi mun päivää XDXD lopetas ny tollanen tuskanen opiskelu ku kerta massii vaa tulee ovista ja ikkunoista! bling blign vitun köyhät

 15. ”ja osa vielä kehtaa käydä työssä vievät työpaikat niitä oikeasti tarvitsevilta nyt kun on nuorisotyöttömyys runsasta! Mutta kuten tunnetaan röyhkeydellä ei ole rajoja, tavaraa ha rahaa halutaan haalia yhä enemmän ja enemmän käytetään kyynärpäätekniikkaa minäminäminä ja minun tavarat.”

  apua en kestä, ihan hillitöntä :DD
  mut ihan tosissaan jos puhutaan, niin ida, mietippä miten monta kommenttia mä oon tänne sun blogiin kirjotellu, ja paljon masssia sä oot siitä netonnu! että olisko jees päästä mut osingoille?!?!? senki ahne ämmä………

  ”Ja asiaa on juuri sen verran kun ”peroksideilla pehmennetyillä päillä” voi saada aikaan. Tulee sellainen kanamainen vaikutelma… Että mikä on näiden lukijakunta sitten? Jotain pissiksiä jotka ostaa vaan samanlaisia vaatteita kuin muiden yllä näkevät.”

  niin, sinäkin siinä sun opiskelunvälttely- ja harry potter -postauksines!!!!!!!! varmaa on pää pehmentyny!

 16. uskomatonta miten tuosta bloggaajien palkasta jaksetaankaan jauhaa :DD suomalaiset on niin kateellista kansaa….mulla oli tähän mielessä joku naseva heitto mutta unohdin sen..! mut onX tää kaikki opiskelu sun muut jutut vaan bluffausta, koska oigeestihan oot niin rikas et minkä takia opiskelisit?? nytkin oot varmaan jossain huikees mestassa ulkomailla reissussa???? nää on ajastettui postauxii eixje?

  1. on ne kyllä toisinaan, lähinnä turhan uteliasta ja salagooglaillaan kavereiden juttuja hah:-D ON!!!!!!! ooooon ihan liian rikas opiskeleen, true storyyy

 17. en kestä muijjjja oot niin mahetsu :——–D <3

  (tästäki kommentista kilahti varmaa muutama satanen, nauti nyt sit!!!!)

 18. Oumääään, nyt kun sä oot näin saatanan rikas niin etkö tarjookin mulle kesällä lihapullat every single day kun palaan taas töihin! Paitsi sähän varmaan jätät päivätyös jne jne kun täältä saat sen 12 000/kk, niinhän se menikin.

 19. kiva tulla tänne leijuu ku oot rikastunu tällä plokkaamisella vai mitä tää touhu ny on saisit hävetä…….-.-” -.-” vitut sulla mitää jopoo on piilottelet vaa audii tallissa nii mitäs siihe sanot hä tais mennä jauhot suuhun nyt niinkö…..!!!!!!

 20. hei voisitko tehdä joskus postauksen sun opiskeluihin liittyen? :)

 21. Ahhhahahahhaaaa vitsiiit et nauran tolle vikalle. Hyvä punchline. Luin noita keskusteluja kans pari päivää sitte…ja ….lolz. Nii ja onnea opiskeluun ja jaksamiseen! Ja kiitti Santi(o)goldista (kunpi se o?)!! En muistanukkaan enään odottaa sitä uutta levyä.

 22. saat opiskelunkin näyttään kauniilta! tuo vihko…. oiiii mikä suloisuus.
  haha jonkun linkin kautta satuin itsekin selaileen tota keskustelua. sarjassamme kun-tuksu-ei-hetkeen-ole-tehnyt-mitään-tyhmää :—D voi ihmiset ihmiset, ei ne tajjjjuuuu.

  tsemii opiskeluihin!! (—: