Heippa Helsingistä

lifestyle
10 kommenttia

Heippahei Helsingistä! Makoillaan Julpukan kanssa hotellin pehmeillä sängyillä ja mietitään josko jaksais alkaa valmistautua aamupalaa varten. Eilen meillä oli Indiedays-porukalla ihana illallinen ja päivällä palaveerattiin.

20120609-173655.jpg20120609-173715.jpg

20120609-173722.jpg20120609-173728.jpg

Kuvissa kaksi bloggaajaa kuvailemassa saaliitaan, hahaa. Ja se Natan instagrammissa oleva leipälautanen ei sitten ollut kokonaan mun!!!!!! Hahah. Maybellinen uutuusgeelipunat löytyivät goodiebagista – hitsi miten mehukkaan värisiä, mutta yllättävän vähän väriä jäi huuliin. Toisaalta huomattavasti parempi tuntu kuin huulikiilloissa, hiukset ei tartu kii!

Mutta jep, nyt vois alkaa laittautua! Toivotaan että täällä ei sada….. Meillä jäi eilen shoppailut ja asioiden hoitamiset väliin, joten tänään olis tarkoitus suunnata keskustaan. Hyvvee huomenta teille, nyt me suunnataan aamupalalle!

Lisää luettavaa

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. aivan ihanan näkösiä nuo huulipunat! Oliskos niistä mahdollista saada tarkempaa kuva-postausta ihan huulissa? :-)

  2. Hahah meinasin jo alkaa kyselemään, että mitenköhän te oikeen meinaatte näin sunnuntaina hoitaa yhtään mitään asioita tai saati sitten shoppailla, ennen kun tajusin, että kyllähän siellä Suomen päässä taitaa kaikki kaupat olla ihan normaalisti auki :D Ei mitään tälläistä ihmeellistä ”pyhitä lepopäivä” -pelleilyä niinkun Saksassa :D

      1. Jooo ja itsehän unohin käyä eilen ruokakaupassa, että tänään syödään leipää ja kananmunia… Onneks pakkasessa oli sentään jätskiä :D