ida365 <3 spotify

lifestyle, musiikki
18 kommenttia

365 days with Ida

Minusta on hauskaa lueskella Google Analyticsistä, että miten blogiini löydetään. On ilahduttavaa, että yksi suosituimmista minuun selkeästi liittyvistä hakusanayhdistelmistä on ”ida365 spotify” (muita mainitsemisen arvoisia suosittuja hakusanoja on tällä hetkellä ”sitruunajuustokakku”, ”365 ida poikaystävä”, ”raparperijuoma”, ”pupulamppu”, ”bikertakki aina auki” sekä ”fjällräven reppu”). Tuon Spotifyni googlailun perusteella päätin tehdä tämmöisen yhden kattavan postauksen kaikista niistä soittolistoista, jotka mulla on tällä hetkellä julkisina ja yhä olemassa. Pidemmittä puheitta:

 

 Idan soittolistat: 

••• feelings – sisältää kaihoisia, kauniita, herkkiä, murheellisia, tunteikkaita, ihania ja melankolisia kappaleita. Pitkä pläjäys, semmoinen, jonka voi laittaa huoletta shufflelle.

••• aamuisin – pari samaa biisiä mitä ylemmällä listalla, mutta ehdottomasti iloisemmalla ja positiivisemmalla fiiliksellä varustettu lista kokonaisuutena. Semmoinen pirtsakka olematta ärsyttävä. Hyvän mielen musiikkia, mutta olematta pliisua.

••• kemuMUZAAA – parhaat joraus-, kreisibailaus- ja tanssibiisit samalla listalla, oh yezz!

••• ◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊ – tällä hetkellä useimmiten päivittyvä lista. En tiedä miten kuvailisin tämän tunnelmaa, mutta semmoisia biisejä, jotka ei välttämättä sovi millekään noista ekoista listoista, semmoisia arkisia mitä tulee kuunneltua usein.

+++ Starred -”listalta” löytyy kaikki lemppareista lemppareimmat, ikisuosikit ja semmoiset biisit joita kulutan puhki tasaisin väliajoin.

Näiden lisäksi mun profiilista löytyy myös osa vanhoista listoista. Niitä en päivitä, mutta koska ne ovat kokonaisuuksina ihan kivoja, niin en ole niitä kaikkia poistanutkaan. :-) Sieltä löytyy myös muilta tilaamani listat, suosittelen kurkkaamaan jos nämä ovat jo puhkisoitettuja ja etsii uusia biisejä!

 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mää tilaan tällä hetkellä vaan tota neljättä listaa, mutta käyn aina välillä myös kuuntelemassa noita muita listoja. :) Ja en ole ennen huomannu, että noilla listoilla oli myös Black Keysiä, oli hauska huomata se, koska se on ihan ykköslemppari! Ja noita sun listoja jaksaa kuunnella, koska meidän musiikkimaut tuntuu kohtaavan aika hyvin. :D

 2. Tunnustaudun yhdeksi sun spotify-listafaniksi. Monta hyvää uutta biisiä ja bändiä oon löytänyt sun ansiosta. Älä vaan poista tai piilota vanhoja listojakaan :)

  Hauskaa, että juuri eilen kuuntelin pitkästä aikaa sun spofitylistoja läpi ja tuli sellainen olo, että tekisi mieli lähettää kiitokset sulle. Eikös ole mukavaa, että saa musiikin kautta iloa tuntemattomillekin ihmisille. Eli tässä tulee: ”Kiitos!” :)

  1. Oii, ihana tietää!:- D Tosi kivaa, toi noiden listojen tarkoitus onkin kun niitä jakaa, että muutkin löytäis uutta musiikkia kun usein sitä löytää itsekin toisten listoilta.

   Oi että, OLE HYVÄ! <3 Saa kertoa biisisuosituksia muutes jos huomaa että noilta puuttuu jotain jonka oot ite hoksannu ja koet superiks!:- )

 3. Hei onks ne monkin syys tuotteet jo myynnissä? erityisesti se vähän niiku sinertävä kaulusmekko?

  1. Osa oli, mutta sitä kaulusmekkoa en ainakaan nähnyt kun tänään kävin Monkissa. Esim ne jalokivikaulukset on!

 4. täällä kans eräs useita musiikkirakkauksia kauttasi löytänyt, joten kiitos!

  ps. miten saatki aina otettua noin ammattimaisia kuvia, toi ylinki on ku suoraan jostain lehdestä!

 5. jes, ihanaa kuunnella muitten listoja kun on samanlainen musamaku kun itsellä! Lisäsin sinut spotifyssä mun sivupalkkiin ;)

 6. Jeeejejee, sun muzaakkimaku on kyl huikeeeeen hyvä! bongailen aina uusia parhauksia sun listoilta ja ilahduttavaa huomata kuinka paljon samoja lemppareita meiltä löytyy, vaikkapa The National ja Youth Lagoon ja Dead Man’s Bones ja M83 ja The Vaccines jajajaja Lana (OFF TO THE RACES jauuuuuu) jajaja kaikkki!!! oon innostunut fani heheeeee. Kiitän siis kovasti näistä, once again!

  1. JEEE, ihan mieletöntääää!! Minulle saa kanssa kertoa noita hyviä biisivinkkejä jos tulloo mielee :-))