Mekkopaniikki

kauneus, muoti
16 kommenttia

Minulle meinasi tulla mekkopaniikki ennen Emman yo-juhlia, en meinannut löytää mistään mitään kivaa mekkoa, jota haluaisin käyttää useammin kuin kerran (se on uusi kriteerini juhlavaatteille, arkivaatteissa tämä on tietysti itsestään selvä asia, mutta olen huomannut, että juhlavaatteita tulee käytettyä tosi usein vain kerran tai kaksi, mikä on ihan supertyperää). Selasin kaikki lempinettikaupat hyvissä ajoin, mutta joka kauppa oli täynnä hurjia digiprinttejä, minulle huonosti sopivaa midihelmaa, tunkkaisia tekokuituja ja tai kermakakku-unelmia. En voi sanoa pitäväni Ideaparkista mitenkään kovin paljoa, mutta annettuani mahdollisuuden jopa niille kaupoille, joista en yleensä osta mitään, totesin, että kai sielläkin olisi hyvä käydä. Onneksi kävin, sillä Mango pelasti minut!

yes its me e e e

YEpPPpppeee

Tämä oranssinpunainen pitsimekko on malliltaan varsin ajaton, mutta väri on mielestäni hauskan ajankohtainen ja tekee mekosta kiinnostavan. Mekossa on hihat (kurkkaa alempi kuva), se istuu hyvin vyötäröltä ja siinä on hauska kellohelma. Yksinkertainen, mutta kirkkaan värinen mekko ei paljoa asusteita kaverikseen kaipaa, minulle riitti pitkät valkoiset helmet. Tuo takki on muuten ollut hyvä ostos – se on Vero Modasta pari vuotta sitten ostettu musta röyhelötrenssi ja se sopii loistavasti jokaisen siistin ja virallisen juhla-asuni kanssa, vaikkei sille olekaan käyttöä arkena, jolloin se tuntuu liiankin viralliselta. Kengät ovat Vagabondin ja kiharat olen väsännyt sillä Remingtonin Pearl Wandilla.

BIT____CHES

Huijariii, tämä kuva on otettu päivä ennen juhlia kun testailin mikä puna sopisi parhaiten mekon kanssa yhteen. Juhlapäivänä sitten unohdin koko punan, niin tyypillistä…

isadora orange

Kynsissä Isadoran Bird Of Paradise. Ei yhtä kirkas mitä purnukassa, mutta kestävyys on superi ja sivellin käytännöllinen. Olen saanut Yves Rocherilta testiin joskus aiemmin tuollaisen pikakuivattajalakan enkä enää jaksa lakata kynsiä ilman sitä! JES, ei enää pelkoa rullalle menevistä kynsilakoista, ei vaikka lakkaisi kynnet kiireessä. Oiva keksintö! Semmoinen asu, mitäs sanoo arvon raati?

✳ translation: This is what I wore at my sister’s graduation party. Orange lace dress is from Mango and I like it a lot – it’s simply yet elegant. Wedges are from Vagabond and trench coat is from Vero Moda. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kesäkuulumisia

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tykkään ihan mielettömästi tosta mekosta ! Oon ihan hulluna kaikkeen pitsiseen, joten tää uppos todella hyvin. Itsellä on samankaltainen, mutta sininen. Onks tää se sama mekko, mitä instagramissakin ihailin ?

  1. Jee, oi kiitos! Joo, juurikin se:–) Ja sininen samanmoinen on varmasti käytännöllinen se!

 2. Ihana mekko, mullaki oli tommonen pitsimekko ja samoilla kriteereillä meen mäkin nykyään.. Eli varmasti tulen sitä samaa mekkoa käyttämään mahdollissimman paljon nyt kesällä! :)

 3. superihanan mekon oot kyllä löytäny! :-) toi pikakuivattaja on ihan loistavaa, oon niin tunari ku en koskaan jaksa oottaa että lakat kuivuu, mutta nytpä ei tartte enää ootella. Varmaanki sun blogista pongasin ton joskus ja heti kipitin ostamaan :-D
  Hyvää kesää Ida!! :-)

  1. Hih, kiitos kaunis! Ja joo, toi on todellakin ihan paras keksintö, en todella selviäis ilman nykyisin :- D

 4. Raati sanoo, että oikeen superi asu. Pitsi on täällä tällä hetkellä tykkäyslistalla. (Hih, me so happy kun Istanbulin basaareilta löytyi Zaran pitsihamonen reilu 10 eurolla, ja viime viikolla törmäsin samaiseen yksilöön täällä ja hintalapussa koreili 49,90€) Värikään ei ole huono, kivan pirteä ja kesäinen.
  Mekkopaniikki on kyllä rasittavaa, semmonen meinaa olla täälläkin kun perjantaina olisi tiedossa yhdet juhlat enkä tosiaan tiiä, mitä laitan päälle. Juhlavaatevarasto on täällä reissussa hiukkasen vajaa (ei sillä, että se mitenkään mittava olis muutenkaan :S ) ja tietty huomenna on taas joku hemmetin pyhä, että kauppoihin on enää ihan turha unelmoida pääsevänsä.. Saa nähä, mitä tuolta kaapin perukoilta oikeen keksin…

  1. Ooee, kiitos!! Pitsi on oikein kiva materaali ja tolle sun löydölle iso hymy, kuulostaa oikein mainiolta!

   Ja niin on:-( silloin ei koskaan löydä mitään kun olis ”pakko”, puuh. Toivottavasti keksit jotain!!

 5. kerro tosta pikakuivattajalakasta! mistä sä tiedät koska voit alkaa sitä sutia värilakan päälle ettei just se värilakka lähe pikakuivattajan sutiin tai muuten mee huonoksi :—D tää on mun ikuinen pulma ja siks en oo raaskinu moista ostaa heheh!

  1. Se on sellainen että sitä ”tipautetaan” lakan päälle – ei sudita!;-) siksi lakan ei tarvitsekaan olla kuivaa!! Suosittelen, toimii!

 6. Täydellinen mecco! Cooli sinä! Tollainen pikakuivattaja on hankittava, koska miulla tulee ihan liian usein lakanan jälkiä kynsiin, kun lakkaan ne aina illalla.

  1. UUU CIITTI!! Ja joo, suosittelen! just mietin että mihin himskattiin törkkäsin tuon omani, pitäs lakata kynnet eikä tasan onnistu ilman tuota >:-(