Champagne people

kauneus, lifestyle, muoti
17 kommenttia

Untitled

Untitled

 Käytiin katsomassa Maria Jokelan valokuvanäyttely 3D_sessions taidegalleria Kellariassa viime perjantaina. Näyttelyn avajaiset olivat intiimit ja lämminhenkiset ja itse näyttely oli super! Näyttely tuo ”vanhanaikaisen” 3D-elämyksen takaisin – näyttelyä kierrettiin tuollaiset stereoskoopit silmillä. Näyttely on avoinna kesäkuun ajan, käykää katsomassa! Jokela on muotisuunnittelun lisäksi myös kekseliäs valokuvaaja.

Maria Jokela photography
1.6.- 30.6.2012

Galleria Kellaria / Kehystarina
Hämeenpuisto 33 / Citykäytävä
33200 Tampere www.kehystarina.fi
avoinna ma-pe 11-18 la 11-14

Untitled

Tämä on se viime viikkoinen kirppislöytö josta höpisin! Mintunvihreä neule maksoi kolme euroa ja on hyvässä kunnossa ja täyttä puuvillaa. Kun neuleen kääntää kuvan osoittamalla tavalla väärinpäin, saa selkäpuolesta kiintoisamman tuon kaula-aukon avulla. Tykkään! Olen jo jonkin aikaa katsellut mintunvihreää sillä silmällä, mutta kaikki kaupoissa ollut on näyttänyt omaan silmään liian valmiilta ja trendikkäältä – siltä, että niihin kyllästyy viimeistään syksyllä trendin hiivuttua. Siksi olikin hieno juttu, että löysin jotain näin miellyttävää kirpparilta. Koska neuleen malli ei ole varsinaisesti trendikäs, veikkaan, etten kyllästy tähän ihan heti.

Untitled

#wedges #suede #heels #platform #vagabond #highheels #imnotthatshort #under2metres

Tässä sitä keskaria kuten lupasin!!!!! #välttelenvastuuta #enjaksapilkkooenäämitää #joojooäiti #vieraattulkaajo #skumppaa #yo #yoman #angry #rebel #me #partyswag #part2

Toissapäiväisten yo-juhlien vermeet yksityiskohdista aloittaen. Isadoran kynsilakka on lähes samaa sävyä kuin mekko, mutta petyin pikkuisen kun se ei ollutkaan yhtään niin kirkasta kynsissä mitä puteli antoi ymmärtää. Kestävyys on kuitenkin ihan omaa luokkaansa – mulla on nyt neljättä päivää miltei virheetön lakkaus. Esittelen teille mekon tarkemmin, kunhan saan muokattua kuvat. Kengät ovat Vagabondin lempparit, lippis on ihan ikioma. Olen kerännyt tuon ipanana täyteen pinssejä, hah! Kuvassa näytän keskaria mm. kaatosateelle ja kylmälle viimalle, kiva yo-juhlasää, HÖ.

#monki #leatherpurse #keyshapedusbstick #usbstickscanbecool #key #gifts @zoorro tämä on omistettu sinulle :::: se monkin muistitikku ;--))

Monkin pressikuvien mukana tuli suloinen nahkapussukkaylläri sekä avaimen mallinen muistitikku täynnä niitä kuvia. Jee, hyvä Monki, tykkään siitä, että kaikki tehdään viimeisen päälle omalla tyylillä – muistitikusta alkaen.

#travelling #matkaanlähde #vans #doctorbag #vintagebag #olikylmämikssairastinkauneimmathellepäivät_just #jalatonturrat #heippatampere

Tässä minä odotin matkustusseuraani saapuvaksi. Mummolaukku on paras, se imaisee sisäänsä parin yön yökyläilykamppeet ja vähän muutakin. Hame on lemppareista lempparein sekin, American Apparelia. Kengät on tutut ja turvalliset Vansit jotka puen vähän kaiken kanssa – hameiden, shortsien ja farkkujen. Ostin nuo edullisesti Carlingsista viime syksynä,  noissa on nimittäin pieni väriero, kun toinen kenkä on nököttänyt ikkunalla ottamassa aurinkoa.

#tree #flowers #seems_pretty_royal

Oih, katsokaa millaisia puita! Millaisia kukkia! Oih

#crazy #girls #bestfriends #lucky #urkkimukut #handsome #kesänlapsimäoon #friends #bitches @miinamaitoparta @kihveli550

JEEE, minun bestikset, tähän on hyvä lopettaa tämä postaus. Koulujen loppuna suunnattiin Klubille tanssimaan ja hahaa, törmäsin siellä kahteen lemppariin – Maukkuun ja Roosaan! Linda tosin bongasi Maukun, minä en ollut yhtä tarkkasilmäinen, hah.

PS. TYYPIT jotka ootte osallistunut WELLAN arvontaan, tsekkailkaa sähköpostinne HETI. Yksi voittaja puuttuu vielä ja jos en saa vastausta tänään tai huomenna, joudun arpomaan uuden voittajan.

✳ translation: Last days via instagram. If you wanna follow me, you’ll find me here  +++ my username is ida365. Sleepovers, friends, parties, art and travelling – that’s what I’ve been up to!

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hahhaa, vaikka oma kone onkin mäsänä nii oli pakko tulla sinun ploki tarkastamaan täällä yliopiston koneella dataillessani (koulutehtäviä ”tehden” hmph………..) :DDD

  heheh ”yllättäen” taas klubilla molemmat, mutta kiva oli törmäillä! :-))

  ps. vastaappas hei mun fb-viestiin???!!!!!! >:–DDDD

  1. UUU JEA!! HEI APUAAAAAA sun viestit oli menny OTHER-kansioon silleen että niistä ei ollu tullu mitään ilmotusta kun olit varmaan laittanu ne just ennen ku oon hyväksyny sut frenduks???:-( MÖÖ, nyt vastaan!!! ökljhlkdgg hhahah jep, ei mikään ihme se sinuun törmääminen,meillä on hyvä maku noiden baari-iltojen suhteen ::D

 2. Taurus-Crew!! Meitsi kutsuu teidät JUUUPAJOELLE Mohombi-henkiselle mönkkäriajelulle!! Bumbyride tai sitten bambiride – ihan miten haluatte!!

 3. aaaapua! olit laittanut blogiini viestiä että minun pitäisi kurkata sähköpostiini, mutta en näe siellä mitään mahdollista viestiä! toivottavasti en ole poistanut mitään viestiä, koska karsin aika rankalla kädellä eilen niitä! :–c

 4. kohtalontoveri! mäki ostin vähän aikaa sitte elämäni ensimmäisen PINKIN kynsilakan (not my style iiks), ja pointtina oli just se et se oli niin ns. räväkkä (jotenki tosi mummosana en tiiä haha :D), mut se oliki iha liia tavis kynsissä :( ja pointtina oli se, et tääki on isadoran lakka! enköhän mä tota silti käytä.

  en oo kyl aikasemmin huomannu tota järkyttävän suurta värieroo sun vansseissa, mut kieltämättä jollain tapaa aika symppistä :D en tiiä.. taaskaan… mut you know!!

  1. nii ja AINIIIN!!! näin susta viime yönä unta.. creepy! ja se oli ehkä randomein ikinä, I’m not kidding.. olin siis teillä brunssilla, mut asuit viel kotona ja nukuit samassa huoneessa n. 4 siskon ja äitis kaa (PERUS), muut nukku patjoilla mut sä olit ainoo jol oli sänky :D sit ku tulin, te kaikki viel nukuitte ja mä vaa tulin sinne teiän makkarii oottaa et heräilitte (ei mitää hajuu miten pääsin sisään, apua), perus. sit ku oltii pöydässä, nii sisälle tuli viel sun tyylii täti ja mummo ja mulle tuotii lautanen mis hillu raaka kananmuna, siis ilman kuoria jne :DD että moro vaan!! enkä ees jutellu sun kaa paljon mitää, vaan sun ”siskojen” kaa :DD niiiiin outoo, huhhuh.. älä nyt säikähdä haha :D mitäs laitat aina aamupalakuvii instagramii!!!

   1. VOIEI :-( mä taisin nähdä sen lakan kans, samaa sarjaa oli useempi kirkas!! HÖH. VOin kertoo että lumenella on yks tosi kirkas ja räväkkä(;;;)))) pinkki, mutta se on sitten ihan matta. Dependit on kans ollu yhtä kirkkaita mitä purnukassa, mulla oli nu rave -vaiheen aikana yks TOSI pinkki niiltä hahah :D

    HAHAH xD onneks en oo kertonu aiemmin, nyt jo voi ku on menny ihan täpöl läpi tää suuri huijaus!!

    JA EIKÄ :D oon ennenki kuullu että musta on nähty brunssi/piknik -unta, oon tainnu brändätä itseni ihan mainiosti aamupala-ihmiseksi! Hahah, naurattaa, tosi hyvä uni mut oon vähä pettyny ku et hengannu mun kaa yhtään justtjustt:((

 5. No hei jooou! No olipas kyllä kiva törmätä Tampereen mestoilla Tampereen söpöihin tyttösiin! Vaikka olinkin kuumeisella päällä, enkä jaksanut kreizibailata täysillä. Ensi kerralla sitten! Koska nyt tiedän missä liikute :—)

  1. Voe olitko sinä kippeenä, HÖH tylsyys!! D: Kipeenä ei oo kiva jortsaa. JEP, mutta nyt sinä tiedät mistä etsiä meitä >:-) Koeta parantua!