kids from art school

muoti
10 kommenttia

Terveppä terve!
Tässä minä tönötän enkä muuta aio. Tai no aioin – aioin tehdä kirpparikierroksen, mutta tuo hiivatin sade pilasi minun kirppismieleni. Fillari + mokkatakki + mokkakengät + iso laukku täynnä tavaraa + ruokaostokset + kaatosade = huono yhdistelmä. Tosi huono.

Onneksi pari päivää sitten oli pikkuisen parempi sää. Tuolloinkin kyllä tuuli melko kylmästi, siksi meillä on Lindan kanssa takit päällä. Käytiin kirpparilla, tehtiin kumpainenkin varsin hyvät kolmen ja kolmen ja puolen euron löydöt. Minä löysin mintunvihreän neuleen ja Lindalle löytyi härö kukkapaita.

päivän asu posettelua

Minulla on yhdet lempparifarkkushortsini jalassa tässä, ne ovat kirpparilta, luonnollisesti. Neule on Carlingsista, ostin kerran Natan yllyttämänä enkä kyllä ole katunut tätä ostosta. Keltainen ei kuulu suosikkiväreihini, mutta se sopii mulle yllättävän hyvin, hah.

lindan päivän asu

Lindalla oli reteet kuteet, innostuin kehumaan, mutta se ei ole mitenkään epätavallista. Lindalla on nähkääs melkoisen mainio tyyli! Hame on vintagelöytö, koreat puukengät ostettu viime kesänä ja nahkatakki viime talven paras ostos – minä yllytin, jes!!

mokkainen biker on baRas ei muuta

Minun nahkatakkini sen sijaan on JC:stä. Se on lemppareista lempparein, mutta kaipaisin sille pintanahkaista kamua – mokka ei ole paras kaveri sadesäällä. Onko kellään havaintoja?! Genuiinin nahkaa olla pitää, en kelpuuta muovirotsia.

lindukki

Linda ja koreat arskat sekä hymy, joka muuttui leveämmäksi kun kirpparilla onnisti!

puukengät

Kuikuui! Nyt minä sovittelen huomisen juhla-asun ja mietin että mitä ihmettä teen hiuksilleni. Indiedaysin etusivulla on linkki helppoihin valmistujaiskampauksiin, joista tuo kruunletti miellyttää eniten omaa silmää, mutta en varmasti osaisi tehdä yhtä huoletonta. Lisäksi luulen että hiukset sopii paremmin auki mun mekkoni kanssa, mutta mitä jos sataa… ählöhdgoddsieei oispa oma kampaaja!

✳ my outfit: yellow knit is from Carlings, denim shorts are 2ndhand, suede biker jacket is from JC and my shoes are Vans. Wanna know what my friend Linda is wearing? Visit her blog :-) 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Miksei täällä blogissa oo koskaan kuvia sun poikaystävästä? :) Sekin on tyylikäs!

  2. ootte söpöleitä ja toi neule on kiva :-]

    hihii heräilen huomenna iloisena klo 05 tekemään kavereille lakkiaiskampauksia ja sitten vielä oma tukka + 5 juhlat. apuaa !!

    1. Hihiivoi kiitos!

      Ja HUI kauhistus, mä heräsin vasta kuudelta!:-D eikä ollut kuin omat hiukset laitettavana…. toivottavasti selviydyit!

  3. Ihanat vaatteet sulla, varsinki toi mokkanahkatakki !! Taidan itekki alkaa metsästämään samanmoista, kiitos sun :D