ikuisesti 21

muoti
18 kommenttia

puistossa ilta ei viilene tod

outfit

denim jacket, maxi skirt, round sunglasses

Kukkuu!! Helsingistä palattu väsyneenä mutta hyvillä mielin. Kuvia olis vaikka kuinka, puhelimella otettuja tosin, sillä mun kamera alkaa vetää viimeisiä niin en viitsi roudata sitä mukana kun takuita toimimisesta ei ole. Ehkäpä palaamme niiden pariin vielä joku toinen kerta, tässä nyt kumminkin viime viikolla otetut asukuvat! Muokkasin aika rajusti kun olivat sen verran hölmösti valottuneita ja nurmikkokin näytti tyhmältä.

Tein pari viikkoa sitten ekan tilauksen Forever21:lle ja kaikki sujui moitteetta. Oon shoppaillut Forever21:llä Nycissä, joten osasin valita koot oikein ja vältin virheostokset ja pettymykset tarkastamalla materiaalit – kaiken sen trikooviskoosin ja akryylin seasta löytyy ihan loistaviakin juttuja. Löysin mm. täydellisen harmaan farkkutakin. Olen antanut kirpputoreille mahdollisuuden, mutta koska mitään ei ole löytynyt farkkutakki-saralla, päätin ottaa kohtalon omiin käsiini. Tuon takin lisäksi tilasin samasta paikasta kuvissa näkyvän pliseeratun maksihameen. Hame ei kai oikeasti ole maksi, mutta päättelin että yli 170cm pitkällä mallilla ja minulla se saattaisi näyttää hivenen eriltä ja oikeassa olin, heh.

Muut kuvissa näkyvät jutut on vanhempia hankintoja. Pitsipaita Lindexistä on pari vuotta vanha, aurinkolasit h&m, reppu Fjällräven ja kengät Stockmann.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihana nainen. Onpa hyvä väri tuo sininen, vaikkakaan en ole aivan varma onko se tuon värinen kuin ekassa, vai sellainen kuin kahdessa muussa :-) Minunkin häämekkoni näytti mallilla olevan supermini, ylettyi ehkä puoleen reiteen. Minulla peitti polvet. Hyvää soveltamista ja aivojenkäyttöä siis, sisar.

    1. Oi kiitos sinä ihastuttava! Se on ehkä eniten tuommoinen mitä kahdessa vikassa, aika kirkas sininen :-) Noista kuvista ei kyllä ihan oikeat sävyt selviä, mutta kun niiden tausta ärsytti niin paljon niin oli pakko muokkailla hieman, heh!

      Oi, ihanaa, hyvin oivallettu siis! Kyllä kantsii funtsia ja pähkäillä.

  2. voi jumpe, tämä on kyllä minun kaikkien aikojen lemppari sinun asuista monen vuoden ajalta! tykkään ihan hurjasti tuosta hameesta ja nuo (minusta) hassut lasitki sopii sulle tosi hyvin. itellä on sama farkkutakkiongelma, olen sovittanu kaikki kauppojen ja kirppisten takit läpi, mutta toistaseksi ei ole tärpänny. yritän olla ostamatta ”melkein täydellistä” takkia, sillä tiijän ettei sitä kuitenkaan tulis sitte käytettyä, varsinki ku farkkutakki on melko ajaton ja haluan olla siihen just tyytyväinen. tuo sinun näyttää kyllä hyvälle!

    1. Oi oikeasti, ihana!:’—)) Liikuttavaa, kauniisti sanottu!

      Ja joo, mulla oli ihan sama probleema! Useat kaupoissa olleista farkkutakeista olivat omaan silmään ”liian valmiita” eli siis näyttivät hölmöiltä yksityiskohtineen, valmiine kulutuksineen ja niitteineen. Tuo sen sijaan on mun mielestä melkoisen autenttisen näköinen vaikka onkin ostettu parilla kybällä ketjuliikkeestä. Kurkkaa säkin forever21:n valikoima!:-)

      Ja joo, ihan kiva -vaatteiden ostoa tulee todella välttää, siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää. :-(

  3. Täällä alko vaan soimaan päässä Foreevör young, i wanna be foreevör young… Mut sekä takki että hamonen ovat sehr schön! Mä haluisin jonkun kivan punasen sävysen pliseeratun maxin, mut eipä oo vielä ilmiintynyt näköpiiriin :(

    Hahah ja ei hittolainen, pakko kertoo mun hyvin jännittävästä unesta tässä yhtenä yönä. Olin tainnut ihan viimeseks ennen nukkumaanmenoo lukasta blogei, ku tälläset meiningit oli…
    Uni meni jotenkin niin, että sinä ja minä oltiin vierailulla Lindan kartanossa. Tai no se oli ilmeisesti Lindan äitin kartano, mutta anyways. Ensin Linda suuttu mulle ihan törkeesti jostain jutusta, mut sitten se leppy ja saatiin tavata sen äiti ja saatiin mennä kattomaan muotinäytöstä, joka järkättiin siellä kartanossa. Mutta sitten kun menin sinne, niin Linda olikin vaihtunu Lauren Conradiks, ja siellä Heidi Montagit ja Whitney Portit moikkaili mua kun vanhaa tuttua.. Öööö??? Mitenköhän tätä nyt sitten pitäisi tulkita?? :DD

    1. Hahaha, loistavvvoo! Ja hei kuuleppas, semmoinen löytyy kyllä varmasti kunhan jaksat etsiä! Kirppikseltäkin voisi löytyä joku oikein oiva:-)

      HAhahah apua mikä uni!!! Ihanaa, oon kuullu ihan vasta toisenkin unen jossa vierailin :-D JOOO-O, oltiin sit varmaan Jeesriverillä Lindan lukaalissa, aiaiii hahah:D en tiiä miten toi pitäis tulkita, mutta hyvä uni!!!

  4. Heii kyselisin tuosta forever21 tilauksesta…. Onko sulla tietoa jos tuolta tilaa nii mistä summasta se ponnahtaa sinne tulliin? :)

    1. Heibaa! En muuten edes ajatellut asiaa, mutta ymmärtääkseni tuo Eu-nettikauppa tuli joku vuosi sitten vasta, joten oletin että heillä on jokin varasto myös Eu-alueella. Nopeastihan se selviää kun etsit nettisivuilta (eu-sivuilta) sen niiden pääkonttorin / tai mistä lähettävät tuotteet. :-) muuten raja taitaa olla joku 45e eu:n ulkopuolelta?