a little too much

lifestyle, muoti, ruoka
27 kommenttia

#BLINGBLING #casio #shiny #jewel #gemstones #harakka en voi mitään sille että kaikki kimaltava kiinnostaa.... #coffee #filippinos #goodmorning ☕

Uus kimaltavahihainen villaneule löytyi H&M:n Trendin mallistosta. Oon niin iloinen, että tuo Trend rantautui vihdoin tänne Tampereellekin. Neule on 100% villaa, joten uskon sen olevan melko laadukas! Ainakin aikaisempi villaneule samasta liikkeestä on kestänyt käyttöä hyvin, se tosin on ostettu miesten puolelta. Oikealla eräs aamupalahetki, en ollut aiemmin maistanut Filippinos-keksejä, hahaa. En kyllä muista koska olisin viimeksi ostanut kaupan keksejä, ei näköjään kannata lähteä kauppaan yöllä nälkäisenä ja väsyneenä.

BABY LEIKKII HENGELLÄÄNVituttaa kun en muistanut instagramin syvintä merkitystä ja unohdin kuvata mun päivällisen!!!!!!!! Tässä siis #keittolounas korvauksena

Ei kastunut, hahaa. Mä olen joskus Fashi ON! -blogin (hahahahahah mikä nimi) aikana kahlaillut tuossa suihkulähteessä Lindan kanssa ja ottanut asukuvia. Aika extreme, eikös! Nyt en uskaltanut,  tyydyin jännittämään tuota tasapainoilua kuivalta maalta käsin.  Viereisessä kuvassa näkyy kasvissosekeitto, syksyn helpoin ja ajankohtaisin ruoka. Tuore chili toi porkkanaiseen sosekeittoon sopivasti mausteisuutta. En tiedä teistä, mutta minusta paras kombo sosekeiton kaveriksi on raejuusto ja rucola, nam.

#pink #bunny #bunnycase #me #mirrorpose #xd #glitter#cute #kitten #meow

Glitter lähetti mulle megasöpöt pupukuoret iPhoneen! Hahhaha, melkoisen veikeät, olen törmännyt vastaaviin aiemminkin ja nuo ovat hyvää jatkoa kisukuorille. Ja voih, katsokaa tuota ihka oikeaa kisuliinia! Miten S Ö P Ö. Mäkin haluun!!!!

#BONIVER oli kreisein huhhu &&& @ellimari @eevaamanda @taavik#luxus #aamiainensänkyyn #5stars #luxuriouslife #eioofygestkii

AAaaaah hhh BON IVER, huh hhu! Aloin itkee heti ekan kappaleen soidessa ja tiesin jo siinä vaiheessa ettei keikka vois mitenkään olla huono, jos se alkaa biisillä jota eniten toivoin. Samaan syssyyn noi luxus-aamiaiset ompussa, noilla mentiin Flown ajan. Vähän eri näköistä mitä mun ruokakuvat ehkä yleensä……….?

Uu #beibe #beibee @kihveli550 #kamunkaa #viiniä #girls #polaroid #fisheye #lomographyNAM #kippo #yogurt #huhhu parempaa ku pehmis, ei oo liian makeeta!!

Tässä minä ja leopardikamuni Linda!!! Linda kertoi mulle tuota paitaa ostaessaan että hän tulee tapaamaan tulevan miehensä tuo päällä, eli kaikki komeat ja pitkätukkaiset miehet, pitäkää mielessä jos näätte Lindan tuo päällä jossain! Helsingissä tuli myös testattua Kippo ja jogurttijäätelö, nams! Jugujädeä ei ole turhaan kehuttu, ihan superhyvää. Kuulin villiä huhua, että vastaavaa saisi myös Arnoldsilta, onko tämä totta?!

Iiiik pojat minua pelottaa!!!!! Mennään jo alas!!!! @taavik @timphoto#salaattipaardit timillä!! @timphoto &&& @taavik

Käytiin myös moikkaamassa Timiä meidän Helsinki-reissulla, kukkkuuu! Käytiin kiipeilemässä katolla ja tehtiin herkullista salaattia. Minua jänskätti pikkuisen, mulla taitaa olla lievä korkeanpaikankammo. Se tulee ilmi silloin kun pelaan vaikkapa Super Marioa ja Mario tippuu jostain jonnekin avaruuteen tms, hu hhhhu kun ottaa mahanpohjasta. Ei mua missään Näsinneulassa pelota, mutta tuolla kieltämättä hieman jännitti….

Pakko muuten vinkata Lana Del Reyn biiseistä, jotka ovat vissiin vuotaneet julki ihan vasta. Nuo ovat siis aiemmin julkaisemattomia, biisit löytyvät täältä: Afraid, Playing Dangerous  ja Big Bad Wolf. Mitäs sanotte? Aika paljon toistoa noissa teemoissa ja sanoituksissa, mutta jännää, tykkään näistä kyllä. Lanan eka levy on jo jäänyt unholaan, ei mitään kovin syvällistä tai monitasoista, mutta tarttuvaa ja viihdyttävää. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihania instagrameja, aivan täydelisen näköinen tuo HM Trendin neule! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  1. Hih, kiitos! Ja joo, tuo neule on muuten ihan perus, mutta hihoissa on tuommoisia nättejä koristekiviä:-)

 2. On totta ja on vielä hyvääkin se arnoldsin jugurtti! Ihan 5/5 juttu, mä löysin frozen yoghurtin joskus yläasteaikoina tukholmassa enkä vieläkään oo keksinyt mikä jälkkäri vois olla parempaa kuin se. Oi nam.

  1. OOOHLALAA, seuraavalla ideapark-reissulla tämä pääsee testiin, kool!!! En mäkään, tuo on megahyvväää nams

 3. Söpöliini! (sinä siis :D) Niin ja hei, onko toi suihkulähde täällä Tampereella? Miten en oo huomannut ollenkaan…

  1. Hih, kiitos!<3 Ja hei, tuo on Hämeenpuistossa Näsinkallioilla oleva iso lähde, sieltä ylhäältä ja takaa kuvattuna vain!;-)

 4. Hei!

  Ihanat olivat ne H&M:n glitterikynnet, pakko saada sitä lakkaa itellekin!
  T. Glitterlakkariippuvainen : D

 5. Kävin itse arnoldsilla maistamassa frogua ja hyväähän se itse jääjogurtti oli njams mutta lisukkeisiin kyllä petyin. Kysyi että minkä kanssa saisi olla ja luetteli kaikkia ”mansikka, vadelma, hunaja, jnejne..” ja otin sitten mansikan. Ois nyt ees ollu jotain marjapalasia mutta ei kun pelkkää ihanku sitä mehua mitä menee kupinpohjalle jos sulattaa pakastemansikoita. Hirveen makeaa ja raikkaus puuttui plöö. Ens kerralla otan hunajalla jos ne kerran on vaa tollasia liemiä kaikkityynni! Hups mikä avautuminen mutta oisin vaan niin kovin halunnu sinne jotain tollaisii kikkareita niinkuin sinun kipossasi! 8)))

  1. NO JUST, olipa hyvä että varoitit etukäteen, pitää pitää mielessä tämä! höh, pitää siis itse ostaa karkkipussi tms ja sujauttaa joukkoon,hahaa:D

 6. arnoldsin sivujen mukaan tota jugujätskiä ei saa tampereelta :( ideaparkista kylläkin!

 7. Hih, itsekkin kävin viime viikolla nappaamassa tuon samaisen neuleen! Tosin piiiitkän pohdinnan jälkeen päädyin siihen mustikansiniseen eikä ole kaduttanut ;) Tosin tuo harmaankin oli super upea, muttei kai kuitenkaan kahta samanlaista neuletta…

  1. Sekin oli upea ja siinä oli itseasiassa vielä hienommat ”jalokivet”:-D pelkäsin vain että ne lähtis helpommin irti kun ne oli kiinni niissä metalli-istukoissa, mutta joo, oli toi harmaa ihan värivalintakin, hahaa. Hienot neuleet meillä ;–) !!

 8. Heei mitä, mulla on nyt menny tää H&M Trendi-juttu ihan ohi korvien! Sain juuri lahjakortin H&M’lle niin vois sitä käydä siellä kuluttamassa, en yleensä vaan löydä henkkamaukalta mitään :( Onko tuo siis kummassa myymälässä…?

 9. kolme ilmoitusasiaa.

  1. iiihania kuvia wowowwoo!
  2. BON IVER. en tiiä oonko ikinä ollu kenellekään näin kateellinen. tulee koht itku! hihi se on kyllä yks joka on varmasti pakko kuulla vielä livenä, for Emma ja Skinny love ja Holocene ja kaikki kaikki kaikki, sekoon ajatuksestaki!
  3. oooohhhhlalaa suurensuuri kiitos että vinkkasit noista Lanan biiseistä, oon entistäki vakuuttuneempi et I’d go gay for Lana Del Rey, huhhhuhuhhhuhh!

  <3 !!! ei mulla muuta tänään!