Erilainen lahjaidea

kauneus
10 kommenttia

Holaa kamuut! Minua pyydettiin mukaan porukkaan, joka pääsee testaamaan elämyslahjoja ja bloggaamaan niistä. Elämyslahjat.fi haluaa tarjota varteenotettavan vaihtoehdon tavaralahjoille. Valikoimasta löytyy ihania hemmottelulahjoja, ekstreme-elämyksiä, makuelämyksiä ja ties mitä kursseista hemmotteluviikonloppuihin. Minusta idea on hirmuisen hyvä, sillä lahjojen keksiminen (niin kivaa kuin se minusta onkin) on joskus tosi työlästä, eikä ole mitään tylsempää kuin lahja, joka ei vakuuta edes antajaansa. Kun lahjaksi antaa elämyksen, on paljon pienempi riski ostaa jotain mitä toisella jo on tai jotain mitä toinen ei tarvitse. Itse nautin suuresti kaikista ihanista kasvohoidoista ja hieronnoista mutta olen kovin laiska varaamaan aikaa niitä varten – jos saisin lahjakortin hemmotteluun, olisi tilanne hieman eri! ;—)

Tämä on minusta myös oiva tapa tutustua Tampereen tarjontaan eri näkökulmasta mitä ennen ja kertoa teille kivoista jutuista, testailen siis pääasiassa tamperelaisia elämyksiä. Minä pääsen pian testaamaan merileväkasvohoitoa! Minun naamani todella kaipaa puhdistusta ja rauhoittamista, syksy saa aina aikaan pintakuivuutta ja sen seurauksena epäpuhtauksia. Edellisestä kasvohoidosta onkin sopivasti puolisen vuotta……. Elämysten testailu on kiva aloittaa rentoutumalla, mutta saas nähdä innostunko joskus testaamaan jotain megaextremee! Mitä mieltä olette Elämyslahjojen konseptista, nauttisitteko itse enemmän kokemuksesta vai tavarasta lahjana?

Jokainen on hemmottelun arvoinen!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ainakin jotain extremeä olisi hienoa saada lahjapaperiin käärittynä, kuten vaikka kuumailmapallomatka tai benji-hyppy, mutta sen rahan minkä elämyslahjan ostaja pistäisi kasvohoitoon, toivoisin hänen pistävän sen ennemmin johonkin tavaraan, joka kertoo yhtäaikaa minusta, antajasta, ja meidän välisestä suhteesta. Kasvohoidot ja manikyyrit sun muut ovat ihania, mutta toisaalta hieman persoonattomia lahjoiksi. Tämä vain minun mielipide, siis. Mutta onnea testailuihin! (:

  1. UU, ekstreme-tyyppi kyseessä siis! Kyllä elämystä lahjaksi antaessa tulee tuntea lahjan saaja hyvin – kaikki eivät viehäty kaikesta :-)

 2. Aivan ihana idea, ites en ole tainnut moisista suoranaisesti ennen kuullakaan! Isoäitini sai tosin kuumailmapallolennon syntymäpäivälahjaksi pari vuotta sitten, mikä oli mielestäni aivan mahtava ajatus (ja ilmeisesti myös lahjan saajan mielestäni), ja kaipa senkin voisi laskea elämyslahjaksi :D Joka tapauksessa ihana juttu, tosi kiva, että pääset itsekin kokeilemaan moisia!

  withasilverlining.blogspot.com

  1. Oii, kuumailmapallolento on juurikin elämyslahja! Kuinka huisia :–D Ja joo, ihan superkiva ajatus minun mielestäni :–)

 3. joku tollanen ois kyllä oiva lahjaidea! Oon ite ainakin niin huono keksimään mitä lahjoja ostaisin… :D

  1. Äläpä!:-D Mä tykkään kyllä keksiä lahjoja,mutta tiedän, ettei kaikki ilahdu tavarasta. Olisi paljon kivempi antaa jokin kokemus!

 4. Itse olen nimenomaan elämys- kuin tavaralahjojen puolella! Niiden antaminen on myös paljon henkiläkohtaisempaa, varsinkin jos elämys on jotain lahjan antajan ja saajan yhdessä tekemistä:)

 5. Musta olisi ainakin tosi kivaa saada elämyslahja! Ei sitä itse tule koskaan varattua aikaa kosmetologille, hierojalle tai muuhun hoitoon, mutta ottaisin sellaisen (puhumattakaan jostain extreme-jutusta!) vastaan ihan riemusta kiljuen. Ja turhien tavaroiden paljous kun saa kiljumaan lähinnä ahdistuksesta….

  1. Ei tulekaan, siksi noita on niin kiva saada lahjaksi!:–) Haha jep, älä muuta sano. Minusta sellainenkin, että vie vaikka kaverin syömään, on kivempi lahja kuin jokin turha esine!