ei enää mainoksia ja pari muuta juttua

lifestyle
15 kommenttia

Kuulumisia arvon toverit!

Näytin kuulemma PITKÄLTÄ tuona päivänä, maksihame on hyvä hämäytys!!!! #longerthanever #bluff #meitsi #sovituskoppi #outfit #maxiskirt#romantic #dinner #for #two ⭐⭐⭐⭐⭐

Tässä ekassa kuvassa minä yritin ikuistaa vaatteita mutta se onnistui hivenen kehnosti. Mulla oli päällä American Apparelin maksihame, Asoksen nahkatakki ja Stockalta ostettu villahuivi. Pellavaa oleva harmaa t-paita on ihan t.ä.y.d.e.l.l.i.n.e.n., ”THE T-SHIRT”. Se  on huippulöytö Zarasta. Hiuksissa oleva huivi löytyi kirppikseltä. Oikealla näkyy eräs varsin romanttinen illallinen hehe. Savulohisalaatti syntyy nopeasti ja tuore leipä Stockalta kruunaa aterian kuin aterian. Mun ei tule ostettua muita leipiä kuin ruisleipää, mutta Stockan herkussa iskee usein hirvittävä tarve ostaa jotain vaaleampaa jyväleipää, hups.

#hottraffic #kuumakyyti #berberi #bootymama #yes #takakontti HAHAHA @kihveli550 kylässäTäällä mökillä on ulkosaunassa peiliseinä, iha ok????? #mirrorwall #girls #COLD #mökkipaja #koulussa

Kuumaa kyytiä – Lindan peppu siis!!! Hot traffic on aikas menevä nimi farkuille, eikö totta!! ;-)  Oikealla minä ja kaksi luokkakamuani, oltiin mökkeilemässä Ylöjärvellä. Siellä mökillä oli ulkosauna ja sen ulkosaunan seinä oli ulos peiliä………. Ihan kreisikool! Kerron mielelläni tuon huvilan yhteystiedot jos joku haluaa vuokrata upeaa ”mökkiä”.

mainoxet riitti kiitti#sushi #yummmm #verygood #söinkaiken #eivais #skål #sushibar

 Jep, kiitti mutta mainokset riitti. Toivon kovasti että tuo lappu on kiltti eikä posteljoonista tunnu tyhmältä kun en enää halua sen tuovan mulle mainoksia…… :-(( Ja sitten vikaksi ihan mielettömän upeat sushit, joita eilen maisteltiin kamujen kanssa! Tiesittekö että Skålista (Koskikeskus) saa sushia? Ha, minä en tiennyt, mutta kerron teille pian lisää koko jutusta! Aina oppii uutta omasta kotikaupungistaan, loistavaa.

Mitä teille mahtaa kuulua?! Olette olleet kovin hiljaa :—(
PS. Pitäkää mulle peukkuja, jännittää ihan hirveesti. Kerron perjantaina tai viikonloppuna miksi, ääks!!!!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihanan persoonallinen toi sun ei mainoksia-lappu :) Mä tein päin vastoin vähän aikaa sitten, otin lapun pois ovesta että saisin mainoksia. Haluan ne ilmaisjakelulehdet ja kauppojen mainokset, että voin sitten juosta tarjousten perässä kaupasta toiseen :D

 2. sulla on aina tosi kivoja kuvia sun postauksissa, tykkään :)sushi on super hyvää mun mielestä myös! pidän peukkuja sulle!

 3. Oi kuin söpö tuo ei mainoksia -lappu! :) Ja nyt huomasin, että tuohon oikeallekin on ilmestynyt ihana purkkapalloa puhalteleva nutturupää :D
  Pitäisköhän itekin kieltää mainostus? Koskeeko se vaan nimenomaan mainoksia, että paikalliset ilmaisjakelulehdet tulis kuitenkin perille?

  1. Hhii kiitos!:-D joo, aattelin että se puolitoista vuotta vanha profiilikuva jouti jo vaihtoon:-) hmm, en oikein tiedä koska mulle ei tule mitään ilmaisjakelulehtiä :-( ei siis koskaan oo tullutkaan!

 4. Woah valtavat tarjottimet sushii!! Haluun. Tuo mainostenkieltokyltti on söpö, pitäs itekkin askarrella joku kivempi kuin basic ei mainoksia -läpyskä.

 5. Toi on oikeesti söpöin ”ei mainoksia” lappu! Ja nyt iski sushi-iksu, en oo vielä kertaakaan täällä syöny sushia, pakko päästä tyyppailee saksalainen sushi!!!! Muuten kuuluu hyvvääää suomi on kökkö ja saksa ei oo ollenkaan paska maa!!

  1. Ihana, kiitti Henje!!! Mä oon sushin suhteen ihan aloittelija, mutta täytyy sanoa että olen kyllä aivan myyty! :-D

   Ja hitsi niin kivaa kuulla että siellä on kivvoo, niin oon ehkä vähän päätellykki! ;–*

 6. hei me oltiin luokkaretkellä viime keväänä tolla huvilalla! se oli iha ylimakee! ja tosi söpö toi sun ei mainoksia-lappunen :-)