Ida Marimekon Kuvioissa

muoti, sisustus
20 kommenttia

MARIMEKKO KUVIOISSA IDA

MARIMEKKO KUVIOISSA KIRJA

idkuva MARIMEKKO PRINTTEJÄ

MARIMEKKO ida

marimekko kuvioissa-kirja

marimekko + converse + ida365

marimekko + ida hanhiniemi

Hitsi vie, siellä se on, minun ottama Marimekko + Converse -kuva! Otin tuon viime vuonna kesän loppupuolella Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanjaa varten. Itse kampanja oli varsin mieluinen Marimekko-fanille ja voitte vain kuvitella miltä minusta tuntui, kun minulta kysyttiin, saisiko kuvaani käyttää Marimekon uudessa ”Kuvioissa”-kirjassa. Ja siellä se nyt on muiden kauniiden kuvien joukossa! Kirja on superkaunis, tykkään kovasti noista koko sivun Marimekko-printeistä, paperi on laadukasta  ja taitto tehty hyvin. Kaunis kirja, suosittelen selailemaan ja inspiroitumaan :-) Iiks, olen niin innoissani ja otettu! 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Kesäkuulumisia

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uujea! Ihan varmana tuntuu kivalta kun oot saanu kuvas noihin kauniisiin kansiin :D Kirja näyttää muutenkin tosi hauskalta!

 2. vau, tämä marimekkofani on ainakin katellinen moisesta kunniasta! niin kuin toki kaikista yhteistyökamppiksistakin, marimekko on vain jotain ihaninta <3

 3. Moikka!

  Oon 25-vuotias opiskelija Torniosta ja valmistun pian yhteisöpedagogiksi. Teen opinnäytetyötä bloggaamisesta ja ajattelin kysäistä, haluisitko vastata mun kyselyyn osoitteessa http://www.webropolsurveys.com/S/4C420EC4EB9E2D7D.par

  Olis hienoa saada paljon vastauksia erilaisilta bloggaajilta, joten olis kiva, jos voisit vielä vinkata kaverillekin kyselystä.

  Kiitos kaunis :)

  -Sonja N.-