Ida Marimekon Kuvioissa

kirjat, lifestyle, muoti, sisustus
20 kommenttia

MARIMEKKO KUVIOISSA IDA

MARIMEKKO KUVIOISSA KIRJA

idkuva MARIMEKKO PRINTTEJÄ

MARIMEKKO ida

marimekko kuvioissa-kirja

marimekko + converse + ida365

marimekko + ida hanhiniemi

Hitsi vie, siellä se on, minun ottama Marimekko + Converse -kuva! Otin tuon viime vuonna kesän loppupuolella Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanjaa varten. Itse kampanja oli varsin mieluinen Marimekko-fanille ja voitte vain kuvitella miltä minusta tuntui, kun minulta kysyttiin, saisiko kuvaani käyttää Marimekon uudessa ”Kuvioissa”-kirjassa. Ja siellä se nyt on muiden kauniiden kuvien joukossa! Kirja on superkaunis, tykkään kovasti noista koko sivun Marimekko-printeistä, paperi on laadukasta  ja taitto tehty hyvin. Kaunis kirja, suosittelen selailemaan ja inspiroitumaan :-) Iiks, olen niin innoissani ja otettu! 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uujea! Ihan varmana tuntuu kivalta kun oot saanu kuvas noihin kauniisiin kansiin :D Kirja näyttää muutenkin tosi hauskalta!

 2. vau, tämä marimekkofani on ainakin katellinen moisesta kunniasta! niin kuin toki kaikista yhteistyökamppiksistakin, marimekko on vain jotain ihaninta <3

 3. Moikka!

  Oon 25-vuotias opiskelija Torniosta ja valmistun pian yhteisöpedagogiksi. Teen opinnäytetyötä bloggaamisesta ja ajattelin kysäistä, haluisitko vastata mun kyselyyn osoitteessa http://www.webropolsurveys.com/S/4C420EC4EB9E2D7D.par

  Olis hienoa saada paljon vastauksia erilaisilta bloggaajilta, joten olis kiva, jos voisit vielä vinkata kaverillekin kyselystä.

  Kiitos kaunis :)

  -Sonja N.-