ida365 & elinabeth

muoti
10 kommenttia

id_idaa8

bambi-pose by me,
kuva: elina äärelä

idae

Tänään on ollut ihan mielettömän kiva päivä, on ehtinyt tapahtua keskivertoperjantaihin nähden ainakin triplasti! Tapasin ekaa kertaa suloisen Elinan ja ai vitsit siinä on kiva tyyppi, sanonpa vaan. Kutsuin jo kylään Tampereellekin, tervetuloa!! Tapasin myös muita mahtavia bloggaajakolleegoita Helsingissä erään projektin tiimoilta.

Juna oli kotimatkalla ihan tupaten täynnä, en ole aiemmin törmännyt tähän ilmiöön kuin Orivesi-Tampere -välillä. En siis saanut istumapaikkaa, mutta matka kului rattoisasti ravintolavaunussa kuvia muokkaillen. Meillä oli kaikki hilut yhteenlaskettuna varaa yhteiseen siideriin ja karkkipussiin, hah, kotimatkan pelastus! Elina muokkaili aiemmin päivällä otettuja kuvia ja ääks en millään malta odottaa että saan julkaista loput kuvat täällä, ne ovat ihan supereita. Taitava kuvaaja, sillä mallin poseeraustaidoissa ei juuri ole kehuttavaa…….. Täytyy kuitenkin odotella hetki ja julkaista tämän reissun viralliset kuvat eka, saatoin nimittäin päästä mukaan yhteen ihan megakooliin juttuun!!!! (HAHAHAHHA on ihan pirun ärsyttävää kun porukka vihjailee ”salaisista jutuista”, tyyliin IIIKS meitsin salaisuus oli että nooooh en ikinä kertonutkaan sitä teille ja sitä rataa tai jotain muuta tosi tärkeää…… MUTKUN en nyt vaan pysy pöksyissäni, tänään oli niin kiva päivä!!!)

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. OOT NIIN IHANA ihihihihihihi ^^ siis oota mul ois yks sikakivajuttu mut kerron sen kuukauden päästä mut hei siis tosi kiva ja niinkun kyl te tiiätte mutta ette oikeesti mut you know tuutte tietään kuukauden päästä :-DD mä todellakin tuun kylään!!! saat jo ruveta varautumaan suurilla ruokamäärillä! haluun muutakin kuin väsyneen sämpylän ;-))

    1. Hahaa SINÄ MYÖS!!! ja jooo jep, todelllakin!! kyläilyssä on aika olennaista tuo herkuttelupuoli…… ;-))

  2. hei sullahan on niitä hennesin glitter -lakkoja niin kuin peittäviä ne on, kuinka monta kerrosta laitetaan että kynsi peittyy? :)

    1. Jep, on! Hopeisella peittyy kahdella kerroksella, kultainen taasen on niin harvahileistä, ettei sillä saa peittävää jälkeä :-)

  3. söpöin bambi vähään aikaan!

    (halusin myös kertoa sen, että ihasteltuani sinun elviiraasi täällä about puolen vuoden ajan päivittäin, mie lopulta hommasin oman, hieman pienemmässä koossa – mutta pieni onki erityissöpöä!)

    1. Ääks, kiitos! Ja hei apua, ihanaa!:-D pupulamput on maailman söpöimpiä! Oon nähnyt niitä pieniäkin jossain, joten siis onnea loistavasta lemmikkivalinnasta ;-)

  4. ei herranjestas oot niin suloinen tossa kuvassa, aivan ihastuttavaa! ja sekä sä etttä elina vaikutatte blogienne perusteella niin symppistytöiltä, et teil on varmaan mahtia yhdessä :D

    ja siis niin tosiaan tuo uusi banneri, MAHTAVA!

    p.s satuin saamaan vihiä mikä onkaan ollut tuo teidän yhteistyöprojekti ja pakko todeta, etttä ei hemmetti kun oon kade!

    (tulipa melkoinen hehkutuskommentti, mutta oli pakko, kun tuntuu, etten taas ole aikoihin tänne kommentoinut, vaikka aina postauksesi hymy huulilla luen. olet ida loistobloggari :) )

    1. Voi ihana, kiitos!:-D ja joooo, tiesin etukäteen keitä tuonne tulisi ja olin innoissani elinan tapaamisesta, tyyppi kun on bloginsakin perusteella vaikuttanut vallan mainiolta! Ja sitähän hän olikin >:–)

      Ja jeee, kiiiitos!!! Hihihhi, oon kyllä ihan megainnoissani tästä :-D Voi että,kiitos suloinen, sinä oot kyllä yks niistä ihanista, jotka kommentoivat usein<3 kiitos siitä!!