Olympus workshop @ Berlin

lifestyle, matkailu
2 kommenttia

Berliinissä

IDA Berliinissä Olympuksen kanssa osa 1

 kuvat: ida365 @ instagram / vika kuva: cavagram @ instagram, KIITOS! 

Väsynyt ja kipeä Ida täällä hei!! Olin tiistain ja keskiviikon ihan mielettömän siistissä reissussa, nimittäin  Olympuksen järjestämässä PEN-workshopissa Berliinissä. Workshopin vetäjänä toimi muotikuvaaja Joachim Baldauf joka oli aivan mielettömän mukava ja karismaattinen tyyppi! Saimme henkilökohtaista opastusta PEN-kameroiden käytöstä sekä kuvaamisesta ylipäätään – taas tiedän pikkuisen enemmän valokuvauskikkoja! Ihan mielettömän hyödyllinen reissu oman oppimisen kannalta ja niin ihana loistavien ihmisten vuoksi. Olin yhtä hymyä koko reissun ajan, kaikki olivat niin mukavia ja reissu oli organisoitu mielettömän hyvin. Yhäkin jaksaa hymyilyttää vaikka taisinkin vilustuttaa itseni reissussa.

Sain Olympukselta käyttööni uuden PEN lite E-PL 5 -kameran, joka on osoittautunut alkukankeuksien jälkeen ihan mielettömän näppäräksi laitteeksi. Järkkäriin tottuneena oli valikkojen käyttö aluksi hieman hidasta, mutta nyt alkaa jo sujua. Olen ihan häkeltynyt siitä miten upeaa jälkeä sain aikaiseksi tällä kameralla, odottakaahan kunhan näette! Palataan laadukkaampien kuvien kera asiaan ihan pian ;-) Olympuksen facebook-sivuilla on nyt menossa kiva kilpailu, johon osallistumalla voi voittaa PEN lite E-PL5 -kamerat sekä itselleen että yhdelle kaverilleen! En voi kuin suositella. :-)

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.