Joachim Baldaufin opissa

lifestyle, matkailu
12 kommenttia

OLYMPUS STUDIO DELIGHT

JOACHIM BALDAUF

joachim baldauf_olympus

Palataan hetkeksi takaisin viime keskiviikkoon ja Olympuksen PEN-workshoppiin. Workshop pidettiin kauniissa studiossa Berliinissä. Meitä oli tosiaan opastamassa Joachim Baldauf, jonka töistä pidän itse kovasti. Hänen kuviaan on  julkaistu mm. Ellessä, Vanity Fairissa ja Voguessa. Hänen tyylinsä ei mielestäni ole kovin perinteinen ja minusta on ihastuttavaa, että hän pitää luonnollisista ja keskenään varsin erinäköisistä malleista – ei mitään muovisia barbie-malleja. Valokuvaaja korosti, että hänestä on mahtavaa kuvata myös eri ikäisiä ihmisiä ja parissa kuvasarjassa poseeraakin suloiset mummot :-) Oli mahtavaa olla tällaisen kuvaajan opissa! Suosittelen kurkkaamaan Pupulandian Jennin blogista lisää Baldaufin töitä.

bloggers_berlin

Muotibloggaajat kuvailemassa! Meitä oli Suomesta minä, Pupulandian Jenni, Tyyliä Metsästämässä -blogin Veera ja Cava-blogin Kristiina. Olipas mainiota reissuseuraa, on aina ihan superkivaa tutustua toisiin bloggaajiin, jotkin asiat kun sattuvat yhdistämään meitä aika automaattisesti vaikka tyylit olisivatkin ihan erilaiset ;-)

bloggers_berlin2

Ranskalaiset bloggaajat Hello, it’s Valentine & Baby Modeuse -blogeista kuvausvuorossa! Kaikki meistä pääsivät kuvailemaan PEN-kameroilla Baldaufin ohjeistuksen mukaan ja jokaisen paras työ tulostettiin ja kehystettiin muistoksi.

idajajovan

kuva: Kristiina / Cava

jovan2

Ja sitten minä ja minun parhain kuvani! Kun sain kuvat koneelle, minulta hälveni kaikki epäilykseni PEN-kameroita kohtaan. Olin vähän skeptinen sen suhteen, miten hyviä kuvia tällä ”peilittömällä järkkärillä” oikein saisi, kun on tottunut järjestelmäkameran laatuun. Kyseessä ei siis todellakaan ole mikään pokkarikamera vaikka kokonsa puolesta muistuttaakin enemmän pokkaria. Ihan mieletön kombo – tämän minijärkkärin saa helposti käsilaukkuun eikä kuvien laadusta tarvitse siltikään tinkiä. Tosin kuulin kyllä muilta tytöiltä sellaisen vinkin, että kannattaisi panostaa kiinteään 45mm objektiiviin, jos haluaisi valovoimaisemman linssin. Mallinamme toimi Jovan.

Berliini_01_1000pix

Berliini_11_1000pix

Berliini_10_1000pixkolme vikaa kuvaa: Henrik Tanabe / Olympus 

Suurkiitos Olympukselle tästä mielettömästä reissusta! En ole vieläkään ehtinyt sisäistää täysin koko reissua, oli niin mielettömän tapahtumarikkaat 24 tuntia :-D

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aika hyvä peppu Jennillä tuossa kuvassa, jossa on neljä tyttöä takaapäin.

  1. hhahaha, pakko myöntää, et katoin ite samaa! :D (ja siistin kuvan sait aikaseks!)

 2. Bongasin pupulandiasta näistä samoista kuvista sun simppelin mutta kivannäköisen asun, mistä olet löytänyt neuletakkisi ja hihattoman kauluspaidan? :) Juurikin noita kahta vaatekappaletta olen etsinyt vaatekaappia täydentämään!

  1. Ihana, kiitos! :-) Neuletakki on 80% villaa ja se on H&M:n miesten osastolta -suosittelen etsimään neuletakkeja sieltä, materiaalit ja hinta kohdillaan! Tuo hihaton kauluspaitakin on itseasiassa H&M:n!:-D tuo neule on ostettu kaksi vuotta sitten ja toppi joskus viime talvena kai, mutta luulisi että jotain samantyylistä on valikoimissa :- )

 3. EIKÄ!! oon niin kade! okei joo tosta kuvausjutusta ja berliinistäkin, mutta hello it’s valentinen valentine on mun lempparibloggaaja ehkä ikinä ja teikä oli sen kaa samoilla mestoilla ansdnndskldfkldfk!!!!!!

  äh, tää vaan pahentaa mun kamerakuumetta tommoseen pienempään mut hyvälaatuseen kameraan. ärsyttää toi iso möhkäle mikä on, harvoin sitä jaksaa minnekään mukaan ottaa ://

  1. Voi ei Roosa!!!!:-D Mä olin niin häkeltynyt siitä, miten nätti Valentine oli, huh! Ja se vielä sanoi tietävänsä mun blogin, äääks!!!!!!!!!!

   Tää PEN on tosi hyvä! Toimii parhaiten hyvässä valaistuksessa, mutta kun jaksaa tutustua säätöihin niin hämärässäkin saa kelpo kuvia :-) ai että haluisin ostaa sen 45mm kiinteen, jotta sais talveks enemmän valovoimaa, en tykkää kikkailla salaman kanssa….

 4. WWaau mikä tilaisuus! Hienoa, että pääsit kokemaan ja oppimaan. Kuvissa ihana tekemisen tunnelma.