BEHIND THE SCENES: Marimekko

lifestyle
21 kommenttia

Nämä kuvat ovat Marimekon syys- ja talvimalliston kuvauksista, Elinan kuvaamaa behind the scenes -matskua! Kaikki kuvat siis Elinan ottamia.

ida12

Over the knee boots – Topshop / skinny jeans – Nudie / wool cardigan – H&M MEN / scarf – Monki / leather clutch – Marimekko

ida11

Hahaa, olin vissiin just ennen tätä kuvaa tehnyt Elinalle ratkiriemukkaan laukkuposen, sitä tässä kai räkätetään…

ida10

ida6

ida7

Meikkasin itse itseni kuvauksia varten, mutta hiustenlaittoon sain apua ammattilaiselta. Ajattelin, että on todella tärkeää näyttää meikin (ja hiusten) puolesta omalta itseltään, kun kerran haettiin omannäköisiä stailauksia. Minusta tämän ekan lookin stailaus onnistui hyvin – kuten joku kommenteissa sanoikin, niin sitä tämä oli sitä ”juhlavampaa Idaa” :-)

Ei sillä etten luottaisi ammattilaiseen meikin teossa, mutta pelkään, etten osaa itse ilmaista tarpeitani tarpeeksi hyvin. Minulle on aika oleellista mm. se, että kulmani ovat vahvat ja siistit, sekä tietysti tarpeeksi peittävä meikkipohja. Tuo oranssi huulipuna on lempparini, se on se MSCHIC:n blood orange.
_DSC2821 copy
Untitled-8

Näissä kuvissa paistatteleekin kaunis Elina! Otimme kummastakin kuvia kummallakin stailaamallamme lookilla, ja johan tuli kivoja.
_DSC2712 copy

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tosi kivoja kuvia ja luonnollisia poseja. Näistä tosiaan välittyy, että teillä oli hauskaa. :-D Vielä kun saisin tietää, mistä nuo Elinan mahtavat kengät ovat peräisin, ihastuin ihan totaalisesti! :-)

  1. Kiitos!:—) Ja joo, oli kyllä!! Hahaa, oli superkivaa tutustua Elinaan. Nuo on Zarasta, kyselin ihan samaa ;-)

 2. Moi! Olen tässä miettinyt aika paljon joululahjoja kavereille, mutta koska opiskelijabudjetti toki on melko minimalistinen, ei minulla ole tänä vuonna hirveästi rahaa tuhlattavana. Jotenkin kun mietin mitä voisin ostaa, tulit jostain syytä ensimmäisenä mieleen: osaisitko vinkata (kenties jopa postauksen verran!), mistä ja mitä voisin ostaa ystävilleni jouluilahjaksi edullisesti? Edullinen tarkoittaa tässä tapauksessa alle 20 euroa. Kyseiset kaverini ovat melko intohimoisia pukeutujia, sisustajia ja ruokaihmisiä, jos se yhtään auttaa miettimään. Olisi kiva löytää jotakin oikesti kivaa ja ehkä jopa tarpeellista… Kiitos ihan miljoonasti jos sulla on aikaa auttaa! :)

  1. Hei ihana, superkiva kommentti! Todellakin, teen mielelläni postauksen aiheesta! Joululahjavinkkejä on aina kiva lukea ja miettiä, mieluinen aihe. Odottelehan hetki ;-)

 3. Voi miten ihania kuvia – ja näissä on vielä tunnettakin ! Itselle ainakin välittyy tommonen syksyisen raikas iltapäivä. Tykkään näistä mielettömästi, ja näytät niin somaltakin :-)

  1. hei hämärämies, anna mennä vain! uskon että ne ovat aika tiukassa tosin ;-) harmi kun ei törmätty viikonloppuna, olis ollut kiva vaihtaa pari sanaa!

 4. Ihan mahtavia kuvia, tosi raikkaita! :) Sun kasvoille sopii tosi hyvin voimakas poskipuna niinkun noissa kuvissa! Sun kuvista välittyy jotenkin aina tosi hyvin tunnelma, mikä se ikinä siinä kuvassa onkaan. Kommentoin jo nomo-jeans postaukseen ja jäin (taas) jumiin selaileen. Kiitos ihanasta blogista!

  http://ineedpanacea.blogspot.be/