NOMO jeans skannaa Tampereella!

muoti
12 kommenttia

nomo

Tamperelaiset hoi, tiesittekö että täältäkin saa mittatilausfarkkuja? Olen ollut varsin utelias tämän konseptin suhteen, kun kuulin tästä ekan kerran joskus viime vuonna helsinkiläisiltä bloggaajilta. Idea on se, että saa itse suunnitella omat farkkunsa, jotka sitten tehdään sinulle sinun omien mittojesi mukaan. Minä pääsin suunnittelemaan unelmafarkkujani tässä pari viikkoa sitten.

nomo jeans valitse

nomo naisten farkut

Homma alkaa farkkumallin valitsemisella. Pojille ja tytöille on omat mallinsa, aina tiukasta pillifarkusta todella leveälahkeiseen farkkuun. Minä valkkasin tietysti kaikista pilleimmät ja kaikista korkeavyötäröisimmät pöksyt.

nomo jeans tampere

Seuraavaksi valitaan väri ja mahdolliset efektit. Minä halusin farkut, joissa ei olisi turhia kikkailuja, joten efektit jätettiin väliin. Väriksi sen sijaan valitsin perinteisen tummansinisen farkun.

yksityiskohdat nomo jeans

Seuraavaksi päästäänkin valitsemaan yksityiskohtia. Tikkauksen väri on päätettävissä ja tuota väriä vaihtamalla voi oikeastaan kikkailla aika paljon! Perusfarkkuja vailla kun olin, valkkasin tuon perinteisen vaaleankultaisen langan. Pöydällä näkyvät kankaat ovat sisätaskukankaita – ne eivät siis näy kuin itselle. Kuvasta ei saa kovin hyvin selvää, mutta valkkasin tuollaisen mustapohjaisen kankaan, jossa on punasävyisiä kukkia. Olen jotenkin ihan hullaantunut mustataustaisiin kukkakuoseihin. Viimeiseksi valittiin nahkalappu farkkujen takapuolelle, minun farkkuihini tulee ruskeaa nahkaa.

skannaus nomo jeans

Seuraavaksi vuorossa oli kaikista jännitävin kohta – skannaaminen! Se tapahtui paljon nopeammin ja helpommin mitä ajattelin. Menin pukukoppiin, riisuiduin alusvaatteisilleni, menin toiseen pukukopin omaiseen tilaan ja asetuin skannattavaksi. Kukaan henkilö ei siis skannaa sinua, joten ujosteleminen on turhaa. Skannaus kesti varmaankin viisitoista sekuntia, joten aikaa ei tarvitse varata mitenkään ihan mielettömästi, jos tietää millaiset farkut haluaa.

NOMOJEANS

Jännittää aika paljon! Olen kuullut Nomon farkuista sekä hyvää että huonoa, mutta asiakaspalautteeseen vastailu heidän facebook-sivuillaan on ollut todella ystävällistä ja asiantuntevaa, myös siihen negativiiseen palauteeseen vastailu. Tämän takia olen aika vakuuttunut siitä, että homma tulee onnistumaan. Täytyy toivoa että en esimerkiksi liho tai laihdu mitenkään megapaljon ennen kuin saan nuo farkut, heh! Onko kellään mitään kokemuksia näistä sinulle suunnitelluista farkuista?

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. en ehtinyt lukaseen vielä sivuilta. mutta onko jotain maksimimitta rajoja? vai tekeekö ne isoperceisillekin siinä missä muille?? vai onko farkut tarkotettu ns. peruskokosille n. 34-38 tyypeille vaan?

  1. Oli noissa jotkut suuntaa-antavat koot, mutten muista miten ne meni! En minäkään kuulunut tuon taulukon kokoihin, mutta ehkä ne tosiaan olivat vain suuntaa-antavia ;-)

 2. Huomasin tän kans joku aika takaperin. Aika kiinnostava vaihtoehto, pelkään vaan pahoin että tamperelaiset eivät tuonne löydä tai arvosta tälläistä mahdollisuutta.

  Kieltämättä en ole koskaan ostanut yli 100€ maksavia farkkuja ja tuskin itsekään olisin valmis maksamaankaan vaikka miten hyvin istuisivat päälle.

  1. Jep, vähän pelkään samaa – siinä yksi syy miksi kirjoitin tästä vaihtoehdosta :-) Toivottavasti joku tamperelainen bongaa, joka toivoo istuvia farkkuja!

   Jep, mulla on raja mennyt tähän asti satasessa, mutta oon mä yhdet 129€:n farkutkin ostanut, joten ei tuosta enää oo kauheasti matkaa 169€… :-D riippuu tietysti laadusta, mutta jos todella istuvat, niin tuo hinta ei ole mulle ainakaan ongelma, kun mun on NIIN vaikee löytää hyvät farkut!

 3. Tehääks niistä farkuista sitte ”liian pienet” että on venymisvaraa? Mietin et jos ne tehdään täysin ton skannauksen perusteella ni sithä ne on heti lököttävät..

 4. jes kiva postaus! Mä oon uteliaana kuikuillut tota putiikkia ohi mennessä, mutten ole uskaltautunut sisään kyselemään koskaan että mistä oikeen on kyse. Hitsin vitsi ois kyl aika khuul tollaset, tosin tykkään niin perusperusklassikko farkuista että toi pointti menis ehkä vähän hukkaan mulla.. :D

  1. Jee hyvä! On kivaa jakaa näitä Tampere-vinkkejä, näin on aina helppo jakaa infoa muille tamperelaisille. Hahaa, mulla vähän sama, mutta mulle tärkein pointti on ehdottomasti se istuvuus! Täytyy toivoo että se toteutuu ;-)

 5. Luin tästä aiheesta jotain pari kuukautta taaksepäin ja täydellisesti istuvat farkut on kummitellu mielessä siitä asti! Nyt jännään lopputulosta! jos lupaukset toteutuu niin yhdet täydelliset 169 e farkut voittaa todellakin kolmet viiden kympin ginan farkut…