TÄNÄÄN: Tampereen Designtori joulu 9.12.

muoti
1 kommentti

DT joulu 12 flyer_web

 

Yksi Tampereen kivoimmista tapahtumista on täällä taas! Tämän joulun Designtori järjestetään Klubilla ja Pakkahuoneella tänään, sunnuntaina 9.12. klo 11-18. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Suosittelen varaamaan käteistä, edellisvuosina se on ollut varmin maksutapa. Lisäksi kannattaa varautua kantamaan takkia mukana tai varaamaan päälleen jotain hippasen kevyempää – siellä ihmisvilinässä saattaa tulla kuuma. Maailman paras mahdollisuus etsiä niitä joululahjoja, jos nämä joululahjavinkit eivät napanneet!

Mukana on yli 60 suunnittelijaa ja muotoilualan yritystä, maistiaisia, KAKSITVÅn pipotyöpaja, Ikuisen Gallerian installaatio sekä postikorttipaja, josta voi lähettää joulutervehdykset kauttamme. Korttipajan valikoimassa on tamperelaisten taiteilijoiden kortteja kuten Kanelimaa, design Komitea ja Anna-Emilia. Pajan vetäjät etsivät osoitetiedot osoitepalvelusta ja huolehtivat korttien lähetyksestä. Miten ihana idea! ♥

Toivotaan että minäkin tokenen Barcelonan reissun aiheuttamasta väsymyksestä ja jaksan laittautua ja käydä kurkkailemassa mitä hienouksia tuolta tänä vuonna löytyy! Palaillaan pian reissukuulumisten kanssa, nyt meen vielä pötköttään kainaloon. Ihanaa sunnuntaita murut!

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.