507€

muoti
4 kommenttia

0159853_1_0

0160661_1_0

0135442002_1_0

 cosstores / COS 

If I was a rich girl….

COS on kyllä yksi niistä liikkeistä, joista löytää niitä klassisia perusvaatteita, ilman että ne ovat tylsiä. Mutta koska materiaalit ovat parempia mitä halvimmissa ketjuliikkeissä, on myös hintaa huomattavasti enemmän. Hitto että minä haluaisin nuo kaikki!! Tuo eka paita on ihan mun näköinen, nahkahousuille olen syttynyt vaivihkaa tässä talven aikana ja tuo vika neule on aikalailla juuri sellainen, mikä minun vaatekaapistani puuttuu. Tosin saisi se ehkä olla hippasen lyhyempi… En edes uskalla selata ale-osioita, sillä löytäisin varmaan jotain tilaamisen arvoista. Cosin vaatteet vaan ovat minun kokemukseni mukaan sellaisia, että ne pitää sovittaa jotta voi tietää ottaako jostain neuleesta xs:n vai l:n – koko riippuu ihan superisti vaatteen mallista ja materiaalista, eikä sitä voi kamalasti ennustaa verkkokaupan kuvien perusteella.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Cos on ihanuutta! Oon liikkeessä nyt muutamaan otteeseen alejen alettua käyny mut mööö -30% melkeen kaikista vielä </3 Toi neule on kyllä niin ihanan tuntunen :)

  2. toi vika neule on stadin liikkeessä mielestäni alessa! ainaki ihan samannäköinen pörröinen harmaa.

    1. EII hmmmm!!!! Se on nettisivuillaki 88€, mutta en uskalla sillä hinnalla tilaa kun en tiiä miten toi istuu ja miten tosta irtoo karva. Koskahan mulla ois tarve lähtee hki… :D