Täydellinen vintagemekko

muoti
44 kommenttia

Huhhuhh. Menin ja ostin täydellisen mekon Vintage Gardenista. Se oli ihan oikeasti rakkautta ensisilmäyksellä ja -sovituksella, niin kaunis ja niin minun näköiseni mekko!

Ostin sitten maailman kauneimman mekon!!! ✨

Tämä kuva puhelimessani jätin mekon perjantaina varaukseen, etten tekisi hätiköityä ostopäätöstä – mekko kun ei aivan lukeutunut budjettiostokseksi tässä minun opiskelijabudjetissani… Käytiin illalla kotikotona syömässä ja sain varauksessa olleelle unelmamekolleni poikaystävän ja äidin hyväksynnän, joten riensin takaisin Otavalankadun kaupalle lauantaina. Laitetaan sitten kohta blogikirppistä pystyyn, jotta voin puhdistaa omatuntoni tämän kaunokaisen takia, heh heh :-D

Ja tältä se sitten näyttää edestä ja takaa:

vintage garden mekko takaa ida365

Heh, en näköjään laittanut ylintä hakasta kiinni kuvanottoa varten, niin mun tapaista…. 

vintage garden vintagemekko ida365

vintage garden mekko ida365 sivulta

Huhhhuh, meitsi on niiiiin muikeana!! Kohdalleni ei ole osunut kovin montaa vintagemekkoa, jotka olisivat olleet sekä kauniita, että sopivia ja vieläpä hyvässä kunnossa. Usein menneiden vuosikymmenien mekot on aavistuksen kurvikkaammille neideille, joten olin melko yllättynyt siitä, että löysin näin sopivan mekon. Tuo selkäosa on melkein lempparein asia koko mekossa, tykkään hirmuisesti vaatteista, joissa on syväänuurrettu selkäosa. Ja tuo väri, se on ihan mahtava! Sellainen rumankaunis. Mekko ei näytä liian tyttömäiseltä tuon jännän yläosamateriaalin ja värin ansiosta. Ai että, tämä on mun lempparimekko.

Kiitos vielä Vintage Gardenin ihanalle Leenalle kaikesta ♥ On ihanaa asioida putiikissa, jossa on kivoimmat myyjät. Pakko udella – oletteko te tehneet mielettömiä löytöjä viime aikona? Nämä täydelliset löydöt mullistavat aina omaa ajattelua, tulee sellainen olo että vitsi kun voisikin aina ostaa sellaisia vaatteita, joita ei todella voi jättää kauppaan. Ettei tulis ikinä ostettua mitään ihan kivaa. Toivotaan että tässä on taas sysäys parempaan. :-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No on kyllä supernätti ja ihan sun näkönen mekko! :) Ite tein viime viikonloppuna niin monta kivaa löytöä, että olen edelleen ihan fiiliksissä niistä. Yleensä en meinaa löytää vaatekaupoista mitään kivaa, joten en tajua miten nyt yhtäkkiä yhden viikonlopun aikana tein muutaman ostoskassillisen verran superlöytöjä :D Parhaat löytämäni jutut olivat aivan täydellisesti istuva beige nahkatakki, joka myöskin oli ihan rakkautta ensisovituksella ja jonka tulen käyttämään puhki ensi keväänä, täydelliset paksupohjaiset kiilakorkoballerinat ensi kesäksi, sekä upea punainen satiiniclutch kultaisilla yksityiskohdilla (70 prossan alennus!). Tuli muutenkin shoppailtua viikonloppuna sen verran, että nyt ois vaatekaapin siivous ja piiitkä shoppailulakko paikallaan…

  1. Kiiitos kaunokainen!<3

   Oi että, ihana kuulla :- D Mustakin tuntuu usein etten löydä kaupoista mitään, mutta toisaalta en kyllä haluaisikaan – esim. ulkomailla saattaa tulla huono omatunto jos löytää kerralla monia tarpeellisia ja fiksuja juttuja. Tulee huono omatunto siitä että ostaa kerralla paljon! Mutta jep, sitten voi pitää shoppailulakkoa ja inspiroitua omasta vaatekaapista ;–) Beige nahkatakki ja kiilakorkoballerinat kuulostaa niiiiiiin ihanilta ja satiiniclutch tosi virkistävältä vaihtoehdolta mustan sijaan. ai että!!

  1. Voi kiitos kultainen, ihana sinä!

   Ja oi että, ruma mutta hieno väri! :-D vähän niin kuin tuo mekkokin, hahaa! Eikä hinta kyllä ollut paha joo…. ;-)

 2. ooo, mikä mahtava löytö! rakastan kanssa ite vaatteita, joissa on tuollainen syvänuurrettu selkä, omasta vaaterekistä löytyy yks ihanaihana marimekko, joka on leikaukseltaan aivan samanlainen kuin tuo sun kaunokainen. Voi kunpa tulis joku ees vähän juhlavampi tilaisuus, johon voisin sen päälleni kiskaista :)))

 3. No huhhu mikä löytöjen löyty! Istuu kyllä todella hyvin yllesi; ei varmasti kaduta tuon osto! Ei kai sitä rahaa kannata käyttää kuin niihin asioihin, jotka tekee onnelliseksi!

  1. Oi kiiitos, ilahduttavia sanoja!!! Ja joo, ei kyllä todella kaduta, oli kaikkien ropojen arvoinen:-D Hih, totta puhut!

 4. Voi että! Tuo mekko on niin sun näköinen, ihana, suloinen ja tyylikäs!♥ Näytät upealta :) Ja ihana parveke sekä näkymät, jotenkin mielettömän suloinen sekin! Haluan tuollaisen parvekkeen hihi.

  1. Voi kiitos Katri, ihanasti sanottu!<3 :–) Ja oispa toi oma, eikä tuuletusparveke. Sit tää koti ois 10+!!

 5. eikää ida toi mekko on NIIN ihana ja ihan sun näkönen!! vintage garden ja leena on kyllä pure love<3 oma 100v vanha vintagemekkoni on nyt ja aina paras ostokseni ikinä! niin siistiä kun on uniikki vaate jolla on tarina:—)))))

  1. kiiiiiitos ihana<333 Mä niin tiiän, se sun mekko on kaunein näkemäni vanhojentanssimekko, 4 reall!!!!

 6. oooh tuo on niin hieno !! ei aina näe vintagemekkoa, joka sopii uudelle omistajalleen noin hyvin, hihi.

  sitten vielä kalpea iho+kultainen mekko+punertava tukka = ooh !!

 7. aahhh miten ihana, aivan täydellinen! ♥ sopii sulle ihan älyttömän hyvin, ja huolisin tuon kyllä enemmän kuin mielelläni omaankin kaappiini!

  1. Voi kiitos, ihana!! :-D ai että mä olen innoissani, en malta odottaa että saan pukea tuon viikonloppuna päälleni…

 8. sä oot vaan niin upea. Vaikka vaarin villahousuissa. Onhan toki mekkokin kaunis, ihan kuin sun mittojen mukaan tehty :*

 9. Joko te ootte kihloissa vai mikä toi sormus on? :–D Mekko on mielettömän kaunis!