Koskikeskuksen Muotipäivät

lifestyle, muoti
8 kommenttia

Kuten aiemmin kerroin, Koskarissa on muotipäivät keskiviikosta sunnuntaihin, eli 13.-17.3. Varsinainen tapahtuma sijoittuu loppuviikkoon, perjantaille ja lauantaille. Alempaa näettekin vähän viikonlopun ohjelmaa. Minä odotan eniten tietysti noiden meidän vaatehuoneiden järkkäilyä ja niiden esittelyä. ;-) Tulkaa moikkaan mua ja Majta!

365 days with Ida + Magicpoks

Saimme syksyllä 2011 stailata Maj:n kanssa Marimekon kolme klassikkoa. Vieläkö muistatte? Voi eikä, onpa Rebekka kasvanut! <3 Ette muuten koskaan tajunneet, mutta nuo Marimekon tennarit oli kuvauslainakokoa 41. Hahah, oli siinä pikkuisen haastetta kuvata nuo uskottavasti mun monta numeroa pienemmissä jaloissa. Voitte käydä täältä Marimekon  kolme klassikkoa -postauksesta tutkailemassa miten suoriuduin ;-) Ettehän muuten arvanneet tuota?

1_p

Mitä luulette, löytyyköhän Marimekkoa meidän vaatehuoneista? Maj:n stailaama vaatehuone on koko perheen vaatehuone – sieltä löytyy Maj:n lempparit koko perheelle. Mun vaatekaapista sen sijaan löytyy mun suosikkeja ja tämän kevään lempparitrendejä, tietysti! Vaatehuoneiden sisältö on löydettävissä Koskikeskuksen eri liikkeistä ja me ollaan tietty paikan päällä kertomassa omista lemppareistamme tarkemmin. Perjantain Street Style -kuvauksiinkin on ehdottomasti osallistuttava itsekin, sillä todettiin Maj:n kanssa että meistä ei ole yhtäkään fiksua yhteiskuvaa…

Untitled

Pst, olettehan käyneet Koskarin facebook-sivulla arvuuttelemassa meidän vaatehuoneiden sisältöä? Voittajat voittavat nuo meidän lempparituotteet omikseen! Ehkä niistä saa myös aavistuksen osviittaa siihen, mitä meidän fyysiset vaatehuoneet tulevat sisältämään.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuullostaa jännittävältä! Tällasien juttujen parissa on varmasti hauskaa puuhailla, sillä ainakin tuo vaatehuone juttu kuullostaa todella mielenkiintoselta (: En malta odottaa mitä vaatteita olette molemmat upeat naiset valinneet ja mitä kaikkea muutakin keksineet !! (:

  xx MI MI MENDINE

  1. Hih eikö! Ja on todellakin, niin innostavaa!:-) jännittävää päästä stailaushommiin. Kiitos ihanista sanoista ihana!

 2. Haha, mahtava tuo Marimekko-paljastus :D Nyt kun oikeen tutki postauksen läpi, niin ei kyllä huomannut! Koskarin muotipäivät kuulostaa kyllä huipulle, voi ku pääsis messiin!

  1. Hahahah hyvä!!!:—D ihanaa että meni täydestä jee, muistan että jännäsin sitä itse silloin aikalailla. Noin monta numeroa liian suuret kengät tuntuivat niin oudolta jalassa….

 3. heippa!

  Marimekosta tuli mieleeni, että miten päättyi tuo marimekon Pinterest kilpailu jouluna??

 4. Osallistuin siihen Koskarin kisaan ja sain kaksi kolmesta molemmilla :D!