Tampere-vinkki: Hyvää kasvisruokaa!

Ravintolat Tampere, ruoka
22 kommenttia

Jee, lisää Tampere-suosituksia! Näitä on kaipailtu kovasti joten toivottavasti kelpaa. Muut Tampere-aiheiset vinkit ja jutut löydätte Tampere-tägin alta. Nyt mennään näköjään aika ruokapainotteisesti, mutta eiköhän kevään mittaan ilmesty muitakin suosituksia. Vihdoinkin alkaa olla sen verran valoisaa että kameraa kannattaakin kantaa mukana.

Pidin tässä joku päivä myöhäiseksi siirtyneen lounastaukoni kotona ja käppäilin Tammelan Kasvisravintola Gopaliin hakemaan herkullista kasvisruokaa mukaani. Tämä satsi maksoi yhteensä 11€  ja siitä riitti kahdelle, joten yhden annoksen hinta oli varsin kohtuullinen.

kasvisravintola Gopal

kasvisravintola gopal take away

Yhmmhh, ei ehkä herkullisimman näköistä tässä, kun kaikki ruuat ovat muussaantuneet keskenään take away -rasiassa. Annoksen saa Gopalissa tosiaan valita itse. Valikoima on runsas ja kaikki ruuat tehdään alusta asti paikan päällä – ei siis tarvitse pelätä syövänsä lämmitettyjä pakaste-eineksiä. Lisäksi luomua suositaan aina kun mahdollista :-) Hinta määräytyy siis annoksen koon mukaan, ruoka punnitaan kassalla.

gopal tampere

NAM, minun puolikkaani! Tammelan ja Kuninkaankadun tarjonta oli varsin identtinen, joten oli aika kodikas olo tuossa minulle vieraassakin Gopalissa. Tampereella ei mitenkään ihan hirveästi ole kasvisruokaa tarjoavia ravintoloita, mutta onneksi Gopalissa ei tarvitse ikinä pettyä. En hoksannut katsoa Tammelan Gopalin jälkiruokavalikoimaa, mutta ainakin Kuninkaankadun Gopalissa valikoima on herkullinen! Ja kakkupalaset isoja ;-) Suosittelen lämmöllä!

Mietiskelin että olis kiva kuvailla jotain paikkasuosituksia videolle kesän aikana. Mitäs juttuja te haluaisitte mun kertovan Tampereesta? Mulle tuli hei mieleen kirpparit ja lempiputiikit, mutta jotain muutakin ehkä?

* translation: If you’re visiting Tampere and wanna eat delicious vegetarian food, try Gopal

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kahvilat! Oon kangistunut kaavoihin ja käyn aina Keskustorin Coffee Housessa… Olis siis huippua jos kertoisit sun suosikkikahvilat Tampereella! :)

 2. Mä en ole tossa alkuperäsessä Gopalissa (enkä siinä uudessa mestassa Rongankadulla) käyny koskaan, mutta Café Gopal on yks mun lempparikahviloista. Sen aukioloajat on näin toimistotyötä tekevälle vaan harmillisen epäkäytännölliset ja liian harvoin pääsee käymään.

  1. Cafe Gopal on ihana! Syön siellä lounasta useammin kuin kahvittelen, joten siksi en ehkä itse tee eroa kahvilalle ja ravintolalle tässä tapauksessa:-D siinä rongankadulla en oo kans käynyt! Jep, on tuo enemmän lauantai-juttu tai lounaspaikka…

 3. Totta turiset ku sanot ettei oo mitään herkullisimman näköstä :D! Täytyy pistää vinkki korvan taa jos tampereelle joskus eksyy

 4. Oon katsellut Gopalia sillä silmällä, mutta vielä ei ole tullut käytyä, vaikka melkein vieressä asutaankin! Pitää testata joku kerta vaikka kaverin kanssa :-) Tämä postaus osui muutenkin aika hyvään saumaan, mun piti nimittäin tulla kysymään sulta tänään vinkkejä, mihin kannattaisi suunnata Tampereella päivälliselle/illallisella? Ei kiitos liialliselle hienostelulle, mutta viihtyisyys ja köyhän kukkarolle sopiva ruokalista olisivat toiveissa. Vai kuulostaako ihan mahdottomalta yhtälöltä? :-D Haluaisin nimittäin kunnon treffeille, kun ei olla ikinä oltu, tylsää! Kiitos kovasti kaikista Manse-vinkkailuista, melko uutena asukkaana näistä on paljon iloa :-) Pus.

  1. Oi ei, mee ihmeessä, ei mitään pelättävää!:-) Valkkaat itse annoksesi ja meet kassalle punnitseen & maksaan. :-)

   Hmmh, tämä on vhän kinkkinen. Mä menisin itse pizzalle napoliin tai vaikka salaatille ja lasilliselle viiniä 931:seen, mutta sellaista KUNNON ruokaa kohtuuhintaan en osaa suositella, etenkään fiinimmästä paikka ja kasvisversiona :-( 2h+keittiöö porukka suosittelee, mutten ole itse käynyt siellä. Muut mun suositukset onkin sit fine dining-osastoa, eli ei sieltä edullisesta päästä. Hmmh, vinkkaan jos tulee jotain mieleen vielä!

 5. Voi ei nyt kyllä nälkä vaan pahenee! Blogeissa pitäisi alkaa yleisesti käyttämään jotain varoitustekstejä jotta nälkäiset ihmiset osaisivat välttää tämmöisiä postauksia! :D kumpa tähänkin kaupunkiin saataisiin jotain mielenkiintoisempia ruokapaikkoja..

 6. Kuinka tuttu paikka Tammelantorin reunan Ravintola Kahvilla on sulle? Itse olen siellä toki käynyt satunnaisesti vaikka kuinka kauan, mutta etenkin tässä nyt äskettäin kun huomasin a) miten mahtava sunnuntaibrunssi siellä on b) että heidän nettisivuillaan luetellaan, mistä heidän käyttämänsä raaka-aineet tulevat niin HUHhh kyllä nousi rispekti ihan uudelle tasolle!!! Aivan mahtavia vuohenjuusto-bruchettoja löytyy sieltä myös, pitäis varmaan salaattejakin testailla joskus….

  1. Oon käyny siellä vaan kerran!:-D kiitos taas hyvästä muistutuksesta, tarviipas kurkata noiden ruokajutut JA NETTISIVUT, hah!

   Eiii hitto tekis mieli mennä tonne heti tänään, en jaksais laittaa ruokaa….

 7. Oon jo kauan miettinyt olisko gopalissa OIKEASTI hyvää kasvis safkaa, sain siis vastauksen nyt, näyttää NIIN hyvältä!
  :’)

 8. Aah, rongankadun Gopal on varmistanut sen, ettei mun tarvi oikeestaan koskaan enää tehdä itse ruokaa. :D Ei kaikkein taloudellisin vaihtoehto kylläkään, varsinkin kun en yksinkertaisesti osaa ottaa pieniä annoksia kun kaikki tarjolla oleva näyttää liian hyvältä.

 9. Huippu idea, kannatetaan! Mun toivomuksissa olis et esittelisit vaikka sun lemppari kesähengailupaikan, kuppilan/baarin, suosikkipuiston… no oikeestaan sun lempparikulmia ylipäänsä, paikkoja jotka tekee sulle Tampereesta Tampereen! Pienet persoonalliset vinkkaukset on kivoimpia ;)