lomography pics

/// lifestyleTags: , ,
ida365 1_i

1_r

1_t

1_w

Hih, on taas tullut kehitettyä filmejä jotka oon ottanut täyteen tolla mun Lomographyn fisulinssisellä filmikameralla. Aiiii ettäää, tulis jo kesä, mä en malta odottaa että saan mun hurufilmikameran käyttöön! Tai no joo, onhan se talvenkin ollut kovassa käytössä, mutta kesäkuvat onnistuu paljon paremmin talvisen valonpuutteen takia. Lisäks oon kyllä aatellut hankkia uudenkin filmikameran, mutta siitä ja muista kamerajutuista lisää myöhemmin. Kesäää, tuu jo. Kattelin äsken kesäkuvia viime vuodelta ja petyin – hirveän vähän kuvia joista suurimmassa osassa kuvattavilla takki päällä, mitääää….. Jospa kesä alkais tänä vuonna sit jossain muualla kuin Suomessa, haaveilen kesänavausreissusta Barcelonaan… Ihastuin aika kovasti siihen kaupunkiin :-)

2 kommenttia

  1. Avatar Marja /// 13/03/2013 / 20:10:37

    Siistejä kuvia :-)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.