BEHIND THE SCENES: KOSKARIN MUOTIPÄIVÄT

muoti
2 kommenttia

IDA365 Untitled

Untitled

räppimaj

Gangsta-Maj, räppi-Maj, street-Maj, hahaa!

plokaaja

 

Tänään alkaa tapahtua, Koskarissa nimittäin!! Vedettiin eilen melkoinen spurtti ja valkkailtiin kaikki meidän vaatehuoneen vaatteet, kengät ja asusteet Koskarin valikoimasta. Aiiii vitsit, täytyy sanoa että aikas makeita vaatteita löytyi. Tuntui hauskalta ”shoppailla” vaatteita lainaan, innostuin muutamasta vaatteesta niin paljon, että harkitsen niiden hankkimista itsellenikin. Katsotaan, katsotaan… Kaupoissa on jo ihanan paljon kevätjuttuja, vaikka ulkona on vielä kunnon talvi. Olen superinnostunut kaikesta kimaltavasta ja haaleista pastelleista, mutta vaatehuoneestani löytyy myös pari juttua joita en olisi alunperin sinne kuvitellut! Jänskää miten sitä innostuu erilaisista jutuista.

Tämä ”Plokkaaja” (katso alin kuva, hih) laittaa pian vaatteet päälle ja kengät jalkaan ja suuntaan Koskarille. Me saatiin eilen pari kassillista yllätyksiä teille jaettavaksi, joten kantsii uskaltautua moikkaamaan meitä ;-) Ollaan tänään mukana muotitohinassa klo 14-20 ja huomenna lauantaina klo 10-18. Jänskää!!!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi että, sulla oli siel rekissä noi aivan ihanat ja pirtsakat Seppälän kukalliset farkut! Oon miettinyt, että jos kevääks ostais itelle semmotteet. :D Näyttäis hyvältä noin muuten musta asukokonaisuuden kanssa, tai jos sattuu olemaan pääll paita, joka mätsää johonkin noista muista väreistä.

    Harmittaa, kun en päässyt vieraileen sun muotinurkkauksessa, mut varmasti oli jännää! :)

    1. Hih, oikeastaan mulla oli hame!:-D mutta siis varmasti olisi aikas kivat housuina. :-)

      Höh, voi harmi, tuut ens kerralla sitten!