GET INSPIRED!

muoti
8 kommenttia

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

 Kevään lempparijutut: 

 Leopardikuosi, lenkkarit muuallakin kuin lenkillä ja jumpassa (NIKE AIR MAX, minä haluan teidät!!!), pastellisävyiset mattakynnet, glitter, metallivärit isoina pintoina (hame olis kiva), mintunvihreä, uimapuvut, överiblingbling, college-puserot, oranssinpunainen mattahuulipuna, pusakat ja bomber-takit, paksupohjaiset kengät, kaulukset. 

 What about you? 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihania kuvia!

  mä en oikeesti haluu mitään niin paljon kuin niken air maxit!! sit ku viel löytyis tämmösille pikkujaloille kokoja… ja oon katkera et kundeille löytyy niin ihania, ja mimmien on vähän ömh hassuja. ainakin kaikki ne joihin oon netissä törmännyt. :( mä en haluu pinkkejä!

  1. hihii kiitos!!

   Ja NO SIIS ostin tänään omat XD Sattui löytyyn niin mielettömästä tarjouksesta että huhhuuuuh! Mut totta, näiden kanssa saa olla aika tarkka. Mun mielestä Kikcz:llä oli tosi hyviä, vaikka kalliita tietty. Kurkkaa täältä jos et jo oo! http://www.kickz.com/fi/catalog/search?lastClick=GENDER&pager.currentPage=1&pager.size=64&sorting=DATE_ADDED&filterReset=&campId=&queryString=&topLimitDoublePrice=449.0&priceIgnored=true&priceSetByUser=false&lastBrand=&lastCatg=&selGenders=K&selTopCatgs=Schuhe&selectedSizeUnitValue=EU&selBrands=nik&selLowPrice=14&selHighPrice=250

   Löytyy hyvin myös lasten kokoja, ne ei oikeesti poikkee aikuisten versioista juurikaan!:-) Kaverilla on lasten puolelta ostetut.

 2. Ostin just pari päivää sitten Maciltä yhen oranssin mattahuulipunan! Ja mulla on kans Nike Air Stabit. Näyttää ihan aireilta ja on tosi hyvät jalassa :-) Tääl Saksassa kaikilla tuntuu olevan airit jalassa :’D. Toi tyttö tossa leopardi uikkarissa (?) on niiin !!!!kuuma!!!! Pastellikynnet on kans jees (Y)

  1. UUU kool! Mikä väri punassa? ;–)

   Piti ihan googlaa, aika samis kyllä joo!

   JA JEP niin on, huhhuuuui mikä hottie