Maaliskuun loppu

lifestyle, ruoka
8 kommenttia

#goodmorning ☕✨

…On ollut superkiireinen ja pikkuisen stressaavakin, mutta siitä on selvitty. Pääsiäisloma tuli juuri oikeaan aikaan, huh miten rentouttava stoppi arkeen, en oo ajatellutkaan velvollisuuksiani! On ollu huoleton olo kun on voinut valvoa myöhään ja nukkua pitkään, syödä rauhassa aamupalaa, käydä yöllä elokuvissa, käyttää aurinkolaseja ulkona ja juoda viiniä sunnuntai-iltana. Leivoin myös pitkästä aikaa, ai vitsit tykkään siitä puuhasta, mutta arkena harvemmin jaksaa tehdä mitään isompaa.

IDA 365 Mä en oo ikinä aatellu että mä olisin #victoriassecret gurlll, mutta hitto tää on hyvä

Hih, mä olen jotenkin aina ajatellut että mä en ole yhtään sellainen ruskettunut, huoliteltu ja laitettu Victoria’s Secret -tyttö, mutta vitsit, se ei ainakaan estä käyttämästä tätä superihanaa vartalosuihketta! Sain tämän ihanalta Maj:lta tuliaisiksi hänen ja Charin Nykin reissulta, vitsit mikä onnentyttö olenkaan :’-) Tuoksu ei ole yhtään liian makea enkä tajua miten Maj saattoi aavistaa mun tuoksumieltymyksen niin hyvin – tässä on kieloa, mitä on monessa muussakin mun lempparituoksussa! Ihanan raikas valinta hajuvedelle, tätä voi suihkaista huolettomammin. Ehkä mäkin olen hippasen hienostuneempi silloin kun suihkin tätä ;-)

 

Hih, pikkuisen luettavaa #trendi #costumefinland #hm

 

Ah mikä ihana lehtipino! <3 Arkena ei ehdi lukea edes lempparilehtiä, mutta onneksi lomalla on ollut aikaa näillekin. Kamala vaan millaisen fiiliksen nämä saavat aikaan – tekis mieli uusia about puolet vaatekaapista:-D Toisaalta mulla on kyllä hämmentävän paljon tummia ja talven jälkeen masentavalta tuntuvia värejä kaapissani…

 

#yummm herkkuu

 

Uuuu, palkkapäivä ja herkkuruokaa! Hehe, ei muuten edes ollut – palkkapäivä siis – vaikka annos näyttää just siltä. Ostan aina palkkapäivänä juustoja ja kalaa :-D Juustoja tosin tulee ostettua muulloinkin…… mut satavarmana aina silloin kun tilille tulee rahhoo. Savustettua lohta, aurajuustolla täytettyjä herkkusieniä ja salaattia jossa oli perusjuttujen lisäksi avokadoa ja kevätsipulia, mmh!

#easter #cake ✨Ja hih, valmis juustokakku kiilteineen ja pääsiäiskoristeineen! Aikas makoisa siitä tuli, hihi. Äiti oli ostanut luomusuklaamunia koristeeksi, joten ei oikeastaan haitannut että kaadoin kiilteen hippasen liian lämpöisenä täytteen päälle – siitä täyteosasta irtosi pikkuisen vaaleita hituja tuohon kiilteeseen. Aika ovelasti piilotettu pikkuvika.

Ihanaa huhtikuun alkua murut, kevään on pakko tulla viimein! <3

Lisää luettavaa

Rakkaus best

Kesäkuulumisia

Kirjavinkit kesään

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Pitkälti siksi, että luomuviljelyssä ei saa käyttää kemiallisia torjunta-aineita ja eläimillä tulee olla paremmat olot. Vaikka tuossakin artikkelissa naureskellaan torjunta-aineille, niin mistä sitä tietää miten ne vaikuttavat kaikkien muiden lisäaineiden ja kemikaalien kanssa yhteen elimistössämme, tai pitkällä aikavälillä luonnossa? Toki luomulla ja sen ympärille luoduilla idyllisillä mielikuvilla rahastetaan, mutta kun ostaa luomuruokaa, tietää vähän paremmin mistä se on tehty ja mitä siihen on käytetty. En koe että luomu itsessään olisi tärkeintä, koska luomuhan on vain sertifikaatti. Arvostan eniten isoäidin kasvattamia pottuja ja itsekerättyjä marjoja ja omppuja – ne ovat luomua parempaa. Mutta luomu on kaupasta ostettuna usein lähimpänä noita isoäidin viljelemiä pottuja, jos ei voi ostaa mitään lähellä puhtaasti kasvatettua :-)

   Suosittelen lukemaan nämä ja esim. Petos lautasella -kirjan.

   http://mukulaari.fi/luomua/

   http://yle.fi/uutiset/pro_luomu_sairaita_elaimia_hoidetaan_laakkeilla_myos_luomutilalla/6538366

 1. Ida, mä olen aivan koukussa sun Instagram-kuviin! Ihan mielettömän suloisia kuvia :D♥

 2. Eiiii mie en kestä miten ihania kuvia osaat ottaa!! Kaikki nuo kukat ja värit ja vitsi tuo ruokakuvaki on täydellinen Sherwoodia myöten