Tampereen Muotikirppis!

muoti
Jätä kommentti

Ehdinkin jo 365 days with Ida -facebook-ryhmän puolella paljastaa mistä olen puhunut, kun olen vihjaillut jostain jännästä ja supersiististä tapahtumasta Tampereella. Enkä muuten ole yhtään liioitellut, tsekatkaas vaikka mitä on tiedossa toukokuussa:

TAMPEREEN MUOTIKIRPPIS

Muodista, second handista ja kivoista tapahtumista kiinnostuneet huomio, nyt on superhyviä uutisia tiedossa! Minä ja mun opiskelukaverit Proakatemialta järjestetään Tampereelle ihka ensimmäinen  Muotikirppis sunnuntaina 19.5.2013! Ollaan kateellisina mietietty että miksi kaikki kiva tapahtuu aina Helsingissä, mutta me ei jääty vain murehtimaan, vaan päätettiin tyttöjen kanssa tuoda Muotikirppis myös Tampereelle! Me halutaan tämän tapahtuman avulla tuoda Tampereelle lisää meininkiä sekä saattaa kaikki muodista ja second handista kiinnostuneet yhteen. Tämä on loistava mahdollisuus tehdä uskomattomia löytöjä ja myydä omat tarpeettomaksi käyneet vaatteet ja asusteet tismalleen oikealle kohderyhmälle. Ai vitsit mä olen ylpeä meidän yhdeksän hengen porukasta, tästä tulee ihan huikea juttu! Koska tiedän että moni muu tamperelainenkin kaipaa tänne lisää tapahtumaa, toivon että mahdollisimman moni teistäkin pääsee paikalle joko myyjäksi tai shoppailijaksi.

 Myyjäksi? 

Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa perjantaina 19.4. ja ilmoittautumisohjeet tulevat pian Muotikirppiksen facebookiin. Pöytävuokra on 28€ ja sisältää 70x140cm tai vastaavan kokoisen myyntipöydän. Myyntipaikkoja tulee olemaan noin 60 ja ilmottautumisvaiheessa nopeat syö hitaat, joten pistäkäähän tuo päivämäärä ylös kalentereihinne.

Vaikka kyseessä on kirppistapahtuma, on paino sanalla muoti ja trendit – kaikkien tyylien edustajat ovat tervetulleita Muotikirppikselle, mutta myyntiin kannattaa valita ne vähälle käytölle jääneet vaatteet, hutiostokset ja hyvässä kunnossa olevat suosikit, joille ei enää ole käyttöä. Kyllä te tiedätte ;-) Sellaisia juttuja joita toivoisitte itsekin löytävänne kirpputorilta! Vaatteita, asusteita ja kenkiä.

 

 Ostoksille? 

 Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. 

Laita sunnuntai 19.5. ylös kalenteriisi ja suuntaa Pakkahuoneelle heti klo 11! Shoppailuaikaa on klo 16 asti, mutta tietysti paikan päällä kannattaa olla mahdollisimman aikaisin parhaiden löytöjen varmistamiseksi. Shoppailun lomassa kannattaa käydä tutustumassa meidän upeiden yhteistyökumppaneiden pisteisiin. Mukana tapahtumassa mm. Olympus, Trendi ja Livbox!

 Lisätietoa? 

Muotikirppis @ Facebook

tai suoraan mailia mulle! Facebookin puolelta tulet löytämään Muotikirppis-tiimin kuulumisia, yhteistyökumppanien terkut, mukana olevien bloggaajien esittelyitä, sneak a peek -kuvia myyntiin tulevista tuotteista sekä yleistä infoa tapahtumasta.

Noh, kai me nähdään Pakkahuoneella? Meitsikin tulee tyhjentämään kaappeja vaatteista ja kengistä sekä muutamista koruista ja asusteista. Hih, mä olen niiiiin innoissani!!!

 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.