Muotikirppis lähestyy!

muoti
27 kommenttia

Iiks, enää reilu viikko ja Tampereen ensimmäinen Muotikirppis on täällä! Ollaan saatu myyjiksi upeita bloggaajia ja muita tyylikkäitä tamperelaisia. Myyntipaikat loppuivat muutamassa tunnissa, ekan kymmenen minuutin aikana varauksia tuli yli 20! Huikeaa, tällaista tapahtumaa on selkeästi kaivattu Tampereelle. :-) Mä olin niin innoissani noista varausmääristä, että nielaisin purkan kiljuessani muiden Muotikirppis-tyttöjen kanssa :-D Hahaha.

Kuvailin eilen muutamia kirppisjuttuja, mutta multa loppui kamerasta akku kesken enkä ehtinyt ladata sitä ennen kuin tuli hämärää, pöh. Tässä kuitenkin pikkuisen sneak a peekiä uteliaimmille.

tampereen muotikirppis

tampereella muotikirppis

muotikirppis tampere

muotikirppis bloggaajat

vans etninen kuosi

muotikirppis bloggaajat1

farkkuja muotikirppis
muotikirppis

Mulla on pari ikea-kassillista ja pari muuta nyssykkää täynnä vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Pohdiskelen tässä että myisinkö tämän hatunkin ja vielä yhdet kengät, joissa on aika huikee korko. Itseasiassa oon miettinyt noista tuossa hattu-postauksessa näkyvistä kengistä luopumistakin kun ne ovat mulle vähän liian suuret, joten niitä ei ole tullut kamalasti käytettyä, hmphh! Moni vaatteista on mun luottovaatteita, pari juhlavampaa mekkoa joita ei viitsi pitää aina samojen ihmisten ollessa juhlissa, muutama hassu ”virheostos” ja joitain väärän kokoisia vaatteita. Kengät ovat kokoa 35 tai 36 ja vaatteet aikalailla xs-s tai 32-36. Ja on tuolla yks kiiltonahkainen Cristelle & Co:n laukkukin!

Joko olette tykkäilleet Muotikirppiksestä Facebookissa!? Menkää menkää, kun meillä on 1000 tykkääjää, paljastamme superin yllätyksen!

Nähdään ensi viikon sunnuntaina 19.5. klo 11-16 Pakkahuoneella! Kantsii tulla ajoissa, että pääsette viemään parhaat löydöt päältä. LivBox, Olympus, Trendi ja Liikuntakeskus Leidi ovat tarjoamassa Muotikirppis-kävijöille spesiaalitarjouksia ja kilpailuja. Toivottavasti saan Lindan välillä vahtimaan meidän myyntipöytää, jotta pääsen itsekin kiertelemään, hih!

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onpas sulla tulossa ihania juttuja myyntiin! Hitto kun ei taida itse ehtiä alussa kierteleen kun myy kans, muut ehtii viedä noista sun ihanuuksista parhaat päältä haha :D

 2. Ihanan näköisiä asioita sulla menossa myyntiin, taitaa olla pakko tulla kurkkimaan noita sitten muotikirppikselle ;)

 3. Voi eiiiii! Miksimiksi en ole tuolloin Tampsussa! Nyyhkis! Oon pistäyty siellä pari kertaa kuukauden sisään, mutta rahapussi ei anna liian montaa reissua periksi, asun kuitenkin aika kaukana… Hihih, pitäisköhän pistää poikaystävä asialle! :)
  Toivottavasti tämmösii tulee lisää jatkossakin, miekin nimittäin oon muuttamassa sinne ens kesänä! Wihii!

  1. Yhyyy eikä!! :—(( ja joo, siis ehdottomasti järjestetään näitä lisää :-) Tämähän on vasta eka kerta, joten nyt nähdään miten kaikki sujuu ja miten asiat kantsii tehdä.

   Hih, laita poikaystävä asialle ;–D

  2. Yhyyy eikä!! :—(( ja joo, siis ehdottomasti järjestetään näitä lisää :-) Tämähän on vasta eka kerta, joten nyt nähdään miten kaikki sujuu ja miten asiat kantsii tehdä.

   Hih, laita poikaystävä asialle ;–D

 4. Mööö, olin niin innoissani tästä ja todellakin tulossa ja sitten…tsekkasin kalenterin – en oo Tampereella! :(( eli uutta sitten suunnittelemaan vaan joohan heheh!

 5. eeeih bongasin jo pari juttua mitkä oisin oitis ostanu sulta mut enpä taida ehtiä tampereelle tolloin :(( noi vanssit on aivan ihanat haluuuuun !! ja toi h&m jumpsuit ekassa kuvassa kummittelee aina ennen kesää mun mielessä, lähetin viime keväänä actually sähköpostii nfv-emmille et onks sil toi vielä ja voiko myydä mulle mut en ikinä tietty saanu vastausta :-DDD ehtiihän täs kyllä ehkä vielä tekee uuden viikonloppusuunnitelman jos sittenki olis treella eikä helsingissä hhmm…

  1. noooouuuh:—( !!!!! voi beibi, jos tota ei joku osta niin lähetän sen sulle :-D TAI sit vaan tuut sittenkin Tampereelle, hihihii! ;-) Eihän tämmöistä tapahtumaa vaan voi missata?!

 6. voit olla varma että minä olen siellä sitten ensimmäisenä kyttäämässä, jos tuo hattu on myynnissä !!!!

 7. Aattelin ensin että en viitsi tulla paikalle pyörimään kun väenpaljous alkaa kuitenkin vaan ahdistaan, mutta ai että mitä kaikkee kivaa näyttääkään olevan tulossa myyntiin ja palkkapäiväkin osuu sopivasti loppuviikkoon! :-) Joten täytyy varmaan napata pikkusisko makutuomariks ja tulla tekemään löytöjä.

  Bongasin muuten sut perjantaina kun olit tulossa bar Santésta, oliko hyvää kuplivaa, suositteletko käymään siellä? :) Ainakin siellä tuntuu olevan aina porukkaa kun satun siitä ohi kulkemaan.

  1. Hei tuu ihmeessä!:—) aluksi varmasti on joo tunkua, mutta pakkahuoneella on hyvin tilaa ja toivotaan että silloin on hyvä sää niin ei tarvi laittaa paljoa päälle. Mua oikein harmittaa etten itse ehdi kierrellä myyntipöytiä, varmaan vaikka mitä ihanaa tarjolla!

   Ai hahaa!:-D no tuota, en nyt kyllä oikein tiedä. Oltiin ennen sitä ravintolassa syömässä ja saatiin siellä niiiin paljon parempaa shampanjaa että tuo oli kyllä lievä pettymys. Varmasti sieltäkin siis tietysti saa superhyviä, mutta meillä kävi huono tuuri ja saatiin valehtelematta pahinta shampanjaa mitä ollaan ikinä juotu. :D kuuden hengen seurueesta tämän allekirjoitti suurin osa…..huono tuuri, mutta itelle jäi vähän hölmö olo. Sisustus ja kaikki on vähän ”sinne päin”, mutta kantsii siellä käydä joskus lasilliset juomassa ja todistaa mun kokemus vain huonoksi onneksi. :-)

 8. eikäääää! minä haluan tulla tonkimaan sun pöydän läpikotaisin mutta pyh, minä olen jumissa täällä jyväskylässä, paska mäihä as always :—( mut huippua kyllä että jossain osataan ottaa ohjat käsiin ja järkätä tällaisia huippuja tapahtumia!!

  1. Ihana aura, kiitos :’—))) viime vuoden puistokirppiksen perusteella tiesin että tamperelaisia kiinnostaa kirppismeininki ja musta muoti on ihan hyvä teema myöskin >:-) höhh tulet sitten ens kerralla!! Ja kyllä mä taas joskus laitan huuto.net-juttui pystyyn, etenkin jos näistä jää jotain!

 9. Voi hitsit..! heti kun tampereella ois jotain mielenkiintosta niin mä kulutan päiväni riparitapaamisissa… epäreilua!

 10. Hahaa! Mä just ostin noi raita-vansit Natalta Forumin blogikirppiksellä! Ne on ihan mun lempparit.
  Mäkin muuten tulen paikalle sunnuntaina, nimittäin Olympuksen pisteelle heilumaan. :)

  1. NIIIIN siistiä!!! Loistava juttu :—D <3 siellä näemme siis jos suinkin pääsen irtautumaan omalta myyntipisteeltäni välillä. Ihanaa, haha!

 11. Hiphei! Sattuisin juuri olemaan sunnuntaina Tampereella. Pitäsköhän tämä hurja meno tulla kurkkaamaan? Ja nähdä sun naama kaikenlisäksi livenä.

 12. Millaisen kiiltonahkaisen laukun oot myymässä, onko sulla kuvaa siitä? Muistelen että se olis se joku aika vanha? :) vai onko se tuo kuvassa oleva clutch?

  1. Sellainen iso, on se joo useamman vuoden vanha mutta ollut pitkään käyttämättä :-) ja sen lisäksi tosiaan tuo kuvassa oleva clutch juuu:-)

 13. Tässähän alkaa ihan oma tarjonta hävettämään :DD:D just kun kerkesin myydä lähän kirppiksellä ja sit tuli mainos muotikirppiksestä hehhh :D