Testissä: Biothermin seerumi

/// kauneusTags: ,
biotherm aquasource deep serum

Meitsi on löytänyt  lemppariseerumille haastajan!! Olen käyttänyt tuota linkin takaa löytyvää Cliniquen seerumia ikuisuuden, enkä oikeastaan ole uskaltanut testata mitään muuta, kun se on toiminut niin hyvin. Seerumit ovat pakkauskokoonsa nähden aika törkeän hintaisia, mutta toisaalta, nämä kaksi ainakin toimivat kuten lupaavat!

Biothermin Aquasource-tuotesarja on mulle tuttu kosteusvoiteista ja kasvovedestä, mutta nyt olen testaillut ekaa kertaa sarjan seerumia. Sain tuotteen testiin blogin kautta ja ilahduin kovasti, sillä tämä tuntui niin minun tuotteeltani. Aquasource Deep Serum lupaa syväkosteuttaa ja heleyttää ja nämä lupaukset se minun ihollani lunastaa moitteetta. Tykkään käyttää seerumeita erityisesti talvella ja keväällä, kun tuntuu että iho joutuu eniten koetukselle. Joskus joku kosmetiikkamyyjä kertoi minulle, että hänestä jokaisen pohjoismaissa asuvan pitäisi käyttää seerumeita, sillä täällä iho on niin kovilla ilmaston takia. Seerumit kosteuttavat kosteusvoiteita paremmin ja auttavat uudistamaan ihoa ja ilmeisesti myös suojaavat jonkin verran ulkoisilta haitoilta.

Minä laitan seerumia aamuisin kosteusvoiteen alle. Voisi kuvitella että seerumit jättävät kiiltävän ja rasvaisen pinnan iholle, mutta ehei, lopputulos on heleä ja tasainen. Biothermin Aquasource-seerumi imeytyy nopsaan ja toimii yhteen nyt käytössä olevan kosteusvoiteen kanssa moitteetta. Tämä on ehdoton pelastaja niinä aamuina kun iho näyttää harmaalta ja ankealta, tai jos otsaa kiristää pintakuivan ihon takia. En varmaan raaski ottaa tätä ihan jokapäiväiseen käyttöön, sillä olen aika tarkka kosmetiikan käyttäjä :-D Tämä saa luvan toimia pelastuksena ja tehohoitona, jotta siitä riittäisi iloa mahdollisimman pitkäksi ajaksi.

4 kommenttia

 1. Elina /// 14/05/2013 / 17:00:38

  ”Joskus joku kosmetiikkamyyjä kertoi minulle, että hänestä jokaisen pohjoismaissa asuvan pitäisi käyttää seerumeita, sillä täällä iho on niin kovilla ilmaston takia. Seerumit kosteuttavat kosteusvoiteita paremmin ja auttavat uudistamaan ihoa ja ilmeisesti myös suojaavat jonkin verran ulkoisilta haitoilta.”
  …Tottakai kosmetiikkamyyjä sanoo noin,koska hän yrittää saada asiakkaita ostamaan tuotteitaan ja tässä tapauksessa tuota seerumia :D

  Vastaa
  • ida365 /// 14/05/2013 / 17:04:22

   Hehee no öö tietty, mutta luulen että tossa vois olla jotain perääkin, auttoi meinaan mun talviseen ihon pintakuivuuteen. :-)

   Vastaa
 2. Siiru /// 14/05/2013 / 20:59:26

  Seerumi sopis varmaan munkin pintakuivalle iholle, mutta mua vaivaa toi sama tarkka kosmetiikan käyttö ;)
  Ps. Ei ihme, ettei mun sähköposti tullu ekalla perille, kun kirjotin osoitteeseen ”indeidyas”.. :—D

  Vastaa
  • ida365 /// 15/05/2013 / 14:01:10

   Hahahaa, i feel youuuu!:-D ja voi ei, onneks hoksasit:-D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.